hackermon1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 pos ginete na dimiourghso dimoskopisi den iparxi epilogi.den ginete malon e?
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Λες στον αρμόδιο mod τι θες και το αναλαμβάνει εκείνος.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Kι εγώ θέλω να δημιουργήσω μία, αλλά με 40 επιλογές. Ή τουλάχιστον στο ίδιο post να υπάρχουν 4 ψηφοφορίες των 10 επιλογών. Μπορεί να το αναλάβει κάποιος; Αν είναι να ασχοληθεί κανένα παλικάρι, παρακαλώ να το δημοσιεύσει στο μπλα-μπλα και πουθενά αλλού. Για συναισθηματικούς λόγους. Επίσης αν είναι δυνατόν να μπορεί -λόγω της μεγάλης δυσκολίας της ψηφοφορίας- να έχει ο κάθε ψηφοφόρος το δικαίωμα εώς τριών ψήφων. Ευχαριστώ *********************************** ΤΟP Κλασικών Ελλήνων Ηθοποιών title Ποιοί νομίζετε ότι ήταν οι καλύτεροι των καλυτέρων Ελλήνων ηθοποιών όλων των εποχών; Αλεξανδράκης Αλέκος Χορν Δημήτρης Αυλωνίτης Βασίλης Βασιλειάδου Γεωργία Βέγγος Θανάσης Βλαχοπούλου Ρένα Βουγιουκλάκη Αλίκη Βουτσάς Κώστας Εξαρχάκος Λαυρέντης Ηλιόπουλος Ντίνος Καρέζη Τζένη Κωνσταντάρας Λάμπρος Λάσκαρη Ζωή Παπαγιαννόπουλος Διονύσης Παπαμιχαήλ Δημήτρης Ρίζος Νίκος Φωτόπουλος Μίμης Μακρής Ορέστης Κατράκης Μάνος Σταυρίδης Νίκος Μάρθα Καραγιάννη Μάρω Κοντού Γιώργος Κωνσταντίνου Γιάννης Γκιωνάκης Άννα Φόνσου Έλλη Λαμπέτη Αλέκος Τζανετάκος Κώστας Καζάκος Ελένη Προκοπίου Αντώνης Παπαδόπουλος Λαυρέντης Διανέλλος Βασίλης Λογοθετίδης Ίλυα Λιβυκού Κάκια Αναλυτη Ρίκα Διαλυνά Ξένια Καλογεροπούλου Δέσπω Διαμαντίδου Δέσποινα Στυλιανοπούλου Ανδρέας Μπάρκουλης Κώστας Ρηγόπουλος Γιάννης Βογιατζής Σαπφώ Νοταρά Σταύρος Παράβας Νόρα Βαλσάμη Σπύρος Καλογήρου Ανέστης Βλάχος Γιάννης Βόγλης Κώστας Πρέκας Φαίδων Γεωργίτσης Δημήτρης Καλλιβωκάς Παντελής Ζερβός Μπεάτα Ασημακοπούλου Χρήστος Ευθυμίου Μιράντα Μυράτ Ελένη Ερήμου Μαίρη Αρώνη Κώστας Δούκας Τάκης Μιλιάδης Κατερίνα Γιουλάκη
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ΧΑ! ΤΙ ΜΑΚΡΥΝΑΡΙ! ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! Η επίσημη απάντηση είναι πως έτσι και αλλιώς ταιριάζει στο Κινηματογράφος.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μη με βάζεις σε καλούπια διάβολε, γιατί υπηρέτησα τα χρόνια της προκρυπτιδικής περιόδου στα αλεξίπτωτα, και οι ισχυρές πιέσεις μου προκαλούνε ψυχολογικές διαταράξεις και μετατραυματικά σοκ. Αν είναι να μην μπει καθόλου, ας μπει όπου νά 'ναι. Αρκεί ν' ασχοληθεί κάποιος γιατί ίδρωσα για να φτιάξω τη λίστα.
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Aigeas, δυστυχώς υπάρχει τεχνική δυσκολία σε αυτό που ζητάς. Δεν μπορεί να έχει παραπάνω από μία ψηφοφορία το κάθε topic. Όμως, υποθέτω πως μπορείς να κάνεις κάτι σαν και αυτό. Θα έχει και πιο μεγάλο ενδιαφέρον.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Χριστίνα εν καιρώ διαστημικής τεχνολογίας και blue ray, αυτό που μου προτείνεις μάλλον δεν μ' αρέσει. Ξέρω ότι γίνεται, αλλιώς δεν θα το έλεγα στην τύχη, διότι είμαι σχετικός κι εγώ. Αρκούνε μερικές τροποποιήσεις στον κώδικα και δόξα ο Θεός εδώ έχει άπειρους που έχουν γνώση και μπορούν να βελτιώσουν τα πράγματα με έτοιμο mod ή δικό τους. Δεν θυμάμαι μάλιστα αν μπορεί να γίνει απ' ευθείας από τον "πίνακα διαχείρισης", χωρίς πολλά-πολλά, δηλαδή να αυξηθεί ο αριθμός των επιλογών της ψηφοφορίας. Πάντως πρέπει να παραδεχθείτε ότι είναι καλή ψηφοφορία. Ας ασχοληθεί λοιπόν κάποιος γιατί παρόμοιο πρόβλημα θα εμφανισθεί και στο μέλλον.
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνωμη Aigeas, αλλα δημοσκοπιση με 40 ονοματα δεν ειναι δημοσκοπιση εκλογες για την βουλη θυμιζει, ασε που πολλοι δε θα παρουν ουτε ενα ψηφο, αν ειναι να ψηφισει καποιος αυτον που του ειναι πιο γνωστος... Η διαδικασια που προτεινει η Cristina ειναι καλυτερη και θα ασχοληθει πιο πολυ ο κοσμος με το θεμα. Πιστευω 10 ονοματα ανα δημοσκοπιση ειναι αρκετα, αντε 15 για καποια θεματα που μπορει να το χρειαζονται. Παραπανω ειναι too much...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία. Τότε πες μου τους 30 που θα πετάξω έξω από την λίστα. Περιμένω με αγωνία.
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Η διαδικασια που προτεινει η Cristina ειναι καλυτερη και θα ασχοληθει πιο πολυ ο κοσμος με το θεμα. Αυτο προτεινα για να μην πεταξεις κανενα απο τους 40, ισα ισα αν θελει και κανεις να βαλει και καποιους αλλους και μετα να πανε ως τα τελικα να δουμε ποιος ειναι πιο αγαπητος...
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Χριστίνα εν καιρώ διαστημικής τεχνολογίας και blue ray, αυτό που μου προτείνεις μάλλον δεν μ' αρέσει. Ξέρω ότι γίνεται, αλλιώς δεν θα το έλεγα στην τύχη, διότι είμαι σχετικός κι εγώ. Αρκούνε μερικές τροποποιήσεις στον κώδικα και δόξα ο Θεός εδώ έχει άπειρους που έχουν γνώση και μπορούν να βελτιώσουν τα πράγματα με έτοιμο mod ή δικό τους. Δεν θυμάμαι μάλιστα αν μπορεί να γίνει απ' ευθείας από τον "πίνακα διαχείρισης", χωρίς πολλά-πολλά, δηλαδή να αυξηθεί ο αριθμός των επιλογών της ψηφοφορίας. Πάντως πρέπει να παραδεχθείτε ότι είναι καλή ψηφοφορία. Ας ασχοληθεί λοιπόν κάποιος γιατί παρόμοιο πρόβλημα θα εμφανισθεί και στο μέλλον. Δεν αναφέρομαι στον αριθμό τον επιλογών μίας ψηφοφορίας, αλλά στον αριθμό των ψηφοφοριών σε ένα topic που ζήτησες αρχικά. Δυστυχώς όμως, με τα τωρινά δεδομένα, αυτό που ζητάς δεν είναι εφικτό να γίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Τελώς πάντων, ευχαριστώ Χριστίνα, asmilon, διάολους και λοιπούς. Όποιος θέλει να αξιοποιήσει την λίστα με οποιοδήποτε τρόπο, τότε ας το κάνει. Και επίσης μπορεί να συμπληρώσει και ονόματα. Θεωρώ πως λίγοι θυμούνται ποιός ακριβώς είναι ο "Τάκης Μιλιάδης". Ο πραγματικός σκοπός δεν ήταν -έτσι κι αλλιώς- να βγάλουμε τους καλύτερους. Αυτό δεν γίνεται με κανένα λογισμικό.
nontasg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Τελώς πάντων, ευχαριστώ Χριστίνα, asmilon, διάολους και λοιπούς. Όποιος θέλει να αξιοποιήσει την λίστα με οποιοδήποτε τρόπο, τότε ας το κάνει. Και επίσης μπορεί να συμπληρώσει και ονόματα. Θεωρώ πως λίγοι θυμούνται ποιός ακριβώς είναι ο "Τάκης Μιλιάδης". Ο πραγματικός σκοπός δεν ήταν -έτσι κι αλλιώς- να βγάλουμε τους καλύτερους. Αυτό δεν γίνεται με κανένα λογισμικό. Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση... Απλά 40 επιλογές είναι όντως too much.Όχι από πλευράς λογισμικού,αλλά από πρακτικής άποψης.....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Aπό πρακτικής άποψης (επειδή την έχω κάνει και αλλού) δεν υπάρχει πρόβλημα, αναλόγως το λογισμικό. Για παράδειγμα υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να δώσει μέχρι 10 ψήφους ταυτόχρονα. Γιατί πραγματικά θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο όσο και άδικο να επιλέξει μόνο έναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.