jiraya sama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 btw μαθητής είμαι .... για μην τυχόν παρεξηγίσεις.... λολ
-WISE- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 θα κοπανιεσαι με τον πατερα σου!!πολυ τρελη φαση!!αλλα στο δικο μου το σοι δεν παιζουν αυτα.... τεσπα...6+30 ανοιγουν οι πορτες..και το σαπορτ βγαινει στις 8.... αλλα αφου θαρθεις με τον πατερα σου μια χαρα ειναι.πολυ ευκολα βγαινεις μαλακασσα.απο λεωφορο αθηνων-λαμιας
jiraya sama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 θα κοπανιεσαι με τον πατερα σου!!πολυ τρελη φαση!!αλλα στο δικο μου το σοι δεν παιζουν αυτα....τεσπα...6+30 ανοιγουν οι πορτες..και το σαπορτ βγαινει στις 8.... αλλα αφου θαρθεις με τον πατερα σου μια χαρα ειναι.πολυ ευκολα βγαινεις μαλακασσα.απο λεωφορο αθηνων-λαμιας θα έχει και σαπορτ??? πεεεε.... δλδ τι ώρα θα βγουν????
-WISE- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 να το σαπορτ http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=818522 για μενα αρκετα καλοι!!θα μας ζεστανουν καλα...
eliask Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Για δώστε μου μερικές πληροφορίες για Terra Vibe γιατί δεν έχω ξαναπάει. Πως να πάω που να παρκάρω etc etc !
eirini119 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Φοβεροι!εχω μεγαλη πορωση και καθε φορα που ακουω τραγουδια τους πορωνομαι ακομη πιο πολυ.θελω τρελα να παω στο Live τους αλλα δεν μπορω..επισης πιστευω πως η συνεργασια τους με τον Jay-z ηταν φοβερη και τα τραγουδια που βγαλανε γραψαν ιστορια. Linkin Park Rules!!!!
-WISE- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για δώστε μου μερικές πληροφορίες για Terra Vibe γιατί δεν έχω ξαναπάει. Πως να πάω που να παρκάρω etc etc ! αγαπητε μου ειναι πολυ απλα τα πραγματα!http://www.terravibe.gr/gr/ :lol: επισης για το παρκινγκ μην τρελαινεσαι εχει τεραστια εκταση! Φοβεροι!εχω μεγαλη πορωση και καθε φορα που ακουω τραγουδια τους πορωνομαι ακομη πιο πολυ.θελω τρελα να παω στο Live τους αλλα δεν μπορω..επισης πιστευω πως η συνεργασια τους με τον Jay-z ηταν φοβερη και τα τραγουδια που βγαλανε γραψαν ιστορια.Linkin Park Rules!!!! η ειρηνη τα πε ολα πιστευω!! αλλα γτ δεν θα πας αν επιτρεπεται?
censOred Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Φοβεροι!εχω μεγαλη πορωση και καθε φορα που ακουω τραγουδια τους πορωνομαι ακομη πιο πολυ.θελω τρελα να παω στο Live τους αλλα δεν μπορω..επισης πιστευω πως η συνεργασια τους με τον Jay-z ηταν φοβερη και τα τραγουδια που βγαλανε γραψαν ιστορια.Linkin Park Rules!!!! εγώ παλι πιστευω οτι το collision course ηταν το χειροτερο τους cd.ελεος δηλαδη οχι οτι γραψανε ιστορια αυτα τα remix.απο την αλλη πιστευω οτι Hybrid Theory - Meteora δισκαρες.και το Minutes to midnight το βαζω πιο κατω αλλα ειχε καοια ςραια κομματακια..
-WISE- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 εγώ παλι πιστευω οτι το collision course ηταν το χειροτερο τους cd.ελεος δηλαδη οχι οτι γραψανε ιστορια αυτα τα remix.απο την αλλη πιστευω οτι Hybrid Theory - Meteora δισκαρες.και το Minutes to midnight το βαζω πιο κατω αλλα ειχε καοια ςραια κομματακια.. νταξει δεν μπορεις να πεις οτι ηταν γενικα το χειροτερο η το καλυτερο τους αφου ουσιαστικα ηταν συνεργασια με ηδη παλια τραγουδια... ιστορια γραψανε τα hybrid theory,meteora.για το ΜΤΜ ειναι νωρις ακομα να πουμε οτι εγραψε ιστορια..
eirini119 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 η ειρηνη τα πε ολα πιστευω!! αλλα γτ δεν θα πας αν επιτρεπεται? too late.δεν νομιζω τωρα να βρω εισητηρια...αλλα και παλι...ειμαι πολυ μικρη και η μανα μου εχει εμμονη με αυτα.θελει οποσδηποτε να παω με καποιον αλλον -εστω της ηλικιας μου-αλλα κανεις δεν θελει.ξενερα.
-WISE- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 too late.δεν νομιζω τωρα να βρω εισητηρια...αλλα και παλι...ειμαι πολυ μικρη και η μανα μου εχει εμμονη με αυτα.θελει οποσδηποτε να παω με καποιον αλλον -εστω της ηλικιας μου-αλλα κανεις δεν θελει.ξενερα. καλα δεν μπορεις να βρεις καποιον? ποσο εισαι? για τα εισητηρια μην ανησυχεις παντως.. ρε παιδιες το αλλο το ακουσατε??που αρρωστησε ο brad και ακυρωσαν 2 συναυλιες??
ateleiwtos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 GIA PAIDIA !EIMAI NEOS EDW.GOUSTARW TO SITE KAI TIS SYZITHSEIS SAS.EPHDH EIMAI FANATIKOS POIO EINAI TO EPISIMO E-MAIL TOUS ? OXI TWN FAN CLUB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.