-WISE- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 επιτελους ξαναβγηκε αυτο το τοπικ στην επικαιροτητα!!χαχα! το hybrid theory που σου εστλ ο φιλος commentator ειναι ο,τι πρεπει για αρχη! τσεκαρε και στο youtube για τα βιντεο τους..εκει 8α κολλησεις για τα καλα!
-WISE- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 το ειδατε αυτο?http://youtube.com/watch?v=eGunBN0ureQ υποτειθεται η παγκοσμια πρεπιερα του ηταν αυριο(σ.σ. σημερα) εμενα μαρεσει παρα πολυ και το τραγουδι αλλα και η κλιπαρα!!(σε σκηνοθεσια joe hahn) θελει λιγο porco αυτη η συζητηση!!:lol:
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 το ειδατε αυτο?http://youtube.com/watch?v=eGunBN0ureQ υποτειθεται η παγκοσμια πρεπιερα του ηταν αυριο(σ.σ. σημερα) εμενα μαρεσει παρα πολυ και το τραγουδι αλλα και η κλιπαρα!!(σε σκηνοθεσια joe hahn) θελει λιγο porco αυτη η συζητηση!!:lol: Ρε φιλε το εβγαλε η WARNER απο το youtube,οπωτε δν τοδα...τεσπα,λογικα σημερα αυριο θα ξαναβγει....οπωτε γνωμες τοτε...στο χα πει κιολας παντως,τα βιντεο τους,ειδικα απο τα 2 πρωτα μου αρεσουν πολυ,με αποκορυφωμα τo breaking the habit που τα σπαει big time....δεν θα το πιστεψεις μαλλον,αλλα παιζει να παω κ γω Λινκιν,μιας κ με βολευει πολυ με εξεταστικη...το σκεφτομαι παντως...ή εκει ή Μανου Τσαο...
censOred Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 δεν θα το πιστεψεις μαλλον,αλλα παιζει να παω κ γω Λινκιν,μιας κ με βολευει πολυ με εξεταστικη...το σκεφτομαι παντως...ή εκει ή Μανου Τσαο... Ποια εξεταστική?εγω θα χασω ενα μαθημα (διαφορικες κιολας) αλλα δεν πειραζει.. μια φορα ερχονται οι linkin park ρε π$%^^ μου.
eliask Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Eγώ τους ακουσα στο ΜΤΜ και μου άρεσαν πολύ ακουσα και πολλά από τα προηγούμενα και φυσικά πήρα και εισητηρια για την συναυλία ! Πιστεύω πως θα είναι super !
iNorganic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Κάποτε μου αρεσαν , τωρα τελευταια φλωρεψανε κριμα
snik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 παιδια να ρωτησω κατι,ξερετε αν πουλανε ακομα εισητηρια; Γιατι ενας φιλος μου ειπε οτι εξαντληθηκαν
-WISE- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ρε φιλε το εβγαλε η WARNER απο το youtube,οπωτε δν τοδα...τεσπα,λογικα σημερα αυριο θα ξαναβγει....οπωτε γνωμες τοτε...στο χα πει κιολας παντως,τα βιντεο τους,ειδικα απο τα 2 πρωτα μου αρεσουν πολυ,με αποκορυφωμα τo breaking the habit που τα σπαει big time....δεν θα το πιστεψεις μαλλον,αλλα παιζει να παω κ γω Λινκιν,μιας κ με βολευει πολυ με εξεταστικη...το σκεφτομαι παντως...ή εκει ή Μανου Τσαο... ναι το ειδα οτι το εβγαλε!παντως αμα το δεις θα ξετρελλαθεις!θυμιζει πολυ τα παλια απιστευτα κλιπ τους... πες το μου οτι θα σε δω στο λαιβ και θα πεθανω!!:lol: Ποια εξεταστική?εγω θα χασω ενα μαθημα (διαφορικες κιολας) αλλα δεν πειραζει..μια φορα ερχονται οι linkin park ρε π$%^^ μου. εσυ εισαι δικος μου!δε παει να να μην περασω κανενα μαθημα...που θα τους δω να παιζουν το crawling μου φτανει!!! Eγώ τους ακουσα στο ΜΤΜ και μου άρεσαν πολύ ακουσα και πολλά από τα προηγούμενα και φυσικά πήρα και εισητηρια για την συναυλία ! Πιστεύω πως θα είναι super ! αντε να μαζευεται το παρεακι!ποιο σιντι σαρεσει πιο πολυ? παιδια να ρωτησω κατι,ξερετε αν πουλανε ακομα εισητηρια;Γιατι ενας φιλος μου ειπε οτι εξαντληθηκαν δεν παιζει αυτο που λες φιλε μου snik.τα πρωτα 1000 (τα 45αρια) εξαντληθηκαν αμεσως.τωρα απο τα 50αρια φανταζομαι εχουν μεινει πολλα!αφου η μαλακασα χωραει πολυυυυυυυυυυ λαο!!!γτ το σκεφτεσαι να παρεις?
snik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 θελω να παρω αλλ το ειχα αναβαλει γιατι ειχαν πεσει αφραγκιες. Παω χτες σχολη και μου λεει ενας φιλος οτι εχουν μεινει μονο τα 70αρια τα αλλα λεει οτι τελειωσαν πριν κανα μηνα.Παντως και μενα μου φανηκε περιεργο γιατι στο ραδιο συνεχιζουν να το διαφημιζουν,αν τους ειχαν τελειωσει δεν νομιζω να το διαφημιζαν. Τελοσπαντων Θα παρω κανενα τηλεφωνο στο ticket-shop να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος...
-WISE- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ε χμ...τικετ χαουζ. αυτο που σου πε μπορει να ισχυει αλλα δεν νομιζω να εβρισκες κανα σαιτ που να το λεει... παρε και ρωτα και πες και σε μας για να ξερουμε! Σημεία Προπώλησης: ΤΙCKET HOUSE (Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 210 3608366
-WISE- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 το νεο κλιπ των λινκιν παρκ!για μενα απλα απαιχτο..οπως ολα τους.μιλαμε για τεχνη...
jiraya sama Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 παιδία έρχομαι από κύπρο ειδικά για να τους ακούσω.... μπορείται να μου πείτε αν υπάρχουν λεωφορεία ή πώς θα πάω εκεί... ???
-WISE- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 παιδία έρχομαι από κύπρο ειδικά για να τους ακούσω.... μπορείται να μου πείτε αν υπάρχουν λεωφορεία ή πώς θα πάω εκεί... ??? ελα παλαβε μου σορρυ αλλα δεν το κοιταξα εγκαιρως.... κοιτα.ερχεσαι αθηνα και απο κει παιρνεις ενα κτελακι η τραινο(με κτελ ιναι μιαμιση ωρα) και εισαι κυριος του εαυτου!!!παντως φιλε εισαι δικος μου εσυ!!και γω 8α το κανα για τους λινκιν αυτο.... θαρ8εις με παρεα??
jiraya sama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ελα παλαβε μου σορρυ αλλα δεν το κοιταξα εγκαιρως....κοιτα.ερχεσαι αθηνα και απο κει παιρνεις ενα κτελακι η τραινο(με κτελ ιναι μιαμιση ωρα) και εισαι κυριος του εαυτου!!!παντως φιλε εισαι δικος μου εσυ!!και γω 8α το κανα για τους λινκιν αυτο.... θαρ8εις με παρεα?? λολ με το πατέρα μου θα έρθω επειδή κανένας δεν ακούει από τους φίλους μου.. και ο πατέρας μου παλιός ροκας γουστάρει.. θα ερχόταν έτσι κιαλιος για κάποια δουλειά έτσι αποφασίσμαε να πάμε τώρα.... τί ώρα θα αρχίσει η συναυλία δλδ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.