hackermon1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 tha ithela na akouso gnwmes sas,pantos egw imai fanatikos!:twisted:
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 πολύ καλοί! το Meteora απ τους αγαπημένους μου δίσκους μόνο που στα live δεν βγάζει ο Chester την φωνή που βγάζει στους δίσκους
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ παιδικοί μου φαίνονται ρε σεις. Αν και προσπάθησα δεν μπόρεσα να τους πάρω πολύ στα σοβαρά. Τα τραγούδια τους τα ακούω πάντως και αν κάποτε ερχόντουσαν στην Ελλάδα θα πήγαινα να τους δω. Έχουν δυναμικότητα και ρυθμό
Lomar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Πέρυσι νομίζω, αγόρα αυθεντικό το reanimation με τον jay-z, εντάξει δεν λέω, ενδιαφέρον ήταν, είχε και DVD με μια μικρή συναυλία τους, αλλα γενικά ο τραγουδιστής τους πετάει πατάτες... Ειδικά το faint το τραγούδησε με υπερβολικά μεγάλο κόπο, και το είπε και άθλια! Το reanimation πιστεύω ήταν καθαρά κλοπή! 5 τραγούδια αν θυμάμαι καλά είχε όλα και όλα, τα οποία μάλιστα αν και αποτελούν ενδιαφέρον πειραματισμό, στην τελική δεν λένε και πολλά, πιστεύω πως θα μπορούσαν να το δουλέψουν περισσότερο πάνω σε αυτό το project αλλα... Το DVD όπως είπα δεν έλεγε και πολλά, ήταν μια μικρή συναυλία σε πολύ κλειστό χώρο, και το ξαναλέω, ο τραγουδιστής δεν λέει και πολλά έξω απο το studio...
thesalonikios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 vasika i synaylia pou les me ton jay-z egine meta apo dimoskopish anamesa stous fan twn linkin-park kai i synaylia itan mono gia ligous... vasika den einai to kalytero sygkrothma ths teleytaias 10etias, wstoso vgazoun pisteyw arketh dynamh, thymo kai neyro sta tragoudia tous... Egw pantws ksethimenw otan tous akouw...
sato_gtd_pro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Exoun poli wraia tragoudia, eidika apo to cd Hybert Theory. To mono pou den mouaresei einai oti evgalan 2 cd(an den kanw lathos) me mixarismata(oxi tipota spoudaio) kai meta xathikan!!!!!!!!!
Lomar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ti xathikan re file? prin apo 1.5 xrono vgike to cd pou lew me to DVD mazi kai ontws itan moufa (1 ante 2 tragoudia aksizan, eidika h diaskevi tou numb itan para polu kali!!!), dld kathe pote tha eprepe na vgazoun cd? Nomizw pantws oti prosfata vgike ena singlaki, alla dn eimai sigouros...
kkardo91 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 poly kalo sigrotima kai perimenw to kainourgio tous album to 2007.
-WISE- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 paidia plaka mou kanete?8ewrw ton eauto mou apo tous fanatikoterous me tous L.P. kai den mporw na katalavw gt pisteuete oti o chester den exei fwni?apo polous exei thewri8ei ws i kaluteri fwni sto eidos tous ta teleutaia xronia.to oti sto collisios course borei na faltsare den simainei oti einai afwnos...exw apeira live tous pou to palikari apla ta spaei... pantws to minutes to midnight ta spaei!!!
Nomikaria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Κι εγω ειμαι μεγαλη φαν των L.P!!!Aγαπημενο μου αλμπουμ το "Meteora" κι ειδικα το "Breaking the habit" ειναι νομιζω απο τα καλυτερα τους τραγουδια....Οπως πολυ καλο και το ντουετο με Jay-Z!!(Numb-encore) Aλλα κι απο το τελευταιο αλμπουμ το "What I've done" απιθανο τραγουδι και βιντεοκλιπ....
-WISE- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 οντως παιδια τα παλικαρια ειναι πολυ μπροστα...ολοι τουσ κατηγορουν οτι δεν παιζουν συνθετα κομματια αλλα το να πουλας 40.000.000 αντιτυπα (μη συμπεριλαμβανομενου του Minutes To Midnight) δεν ειναι και λιγο πραγμα... Στο ΜTM παντως ο Brad μας δειχνει οτι εχει πολυ περισσοτερες ικανοτητες απο,τι εχει δειξει!(βλ.The Little Ghings Give You Away που παρεμπιπτοντως ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!
beatshooter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Γεια σας,εχετε να προτινετε καποιο δισκο τους?Δεν τους εχω ξανακουσει και θελω να κανω μια αρχη!
censOred Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ειμαι και εγώ φανατικός με τους linkin park και μαρεσουν πολύ σαν συγκροτημα βασικα ηταν το πρωτο ξενο συγκροτημα που ακουσα και ειμαι δεμενος μαζί τους.μπορει να μην τρελαινομαι συνεχεια αλλα υπαρχουν περιοδοι που ξανακολλάω.για μενα ο chester εχει πολύ ωραια φωνή (χαρακτηριστικό παραδειγμα breaking the habit - pushing me away me πιανο)..φωναρα. φυσικα εβγαλα εισιτηριο για τη συναυλια τον ιουνιο και ειμαι σιγουρος θα ειναι τελεια.τα καλυτερα cd hybrid theory meteora και το minutes to midnight απλά καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.