Προς το περιεχόμενο

προβλημα της ταχυτητας στο download

johnfocus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λιγο καιρο εκανα συνδεση adsl vivodi στα 1024 kb πλην ομως διαπιστωνω οτι οταν κανω download απο διαφορες σελιδες του internet η ταχυτητα μεταδοσης δεν ξεπερνα τα 40 kb/sec ενω στις αρχες η ταχυτητα εφτανε μεχρι και τα 100 kb/sec.Εκανα scan με το kaspersky internet security ομως δεν βρηκε καποιον ιο και ανυσηχω μηπως ειναι τιποτα αλλο.μηπως γνωριζει κανεις γιατι?δεν θα επρεπε κανονικα η ταχυτητα να ειναι στα 100kb/sec?

Δημοσ.

Εχουν ανοιξει τουλαχιστον 30 παρομοια θεματα και η απαντηση για ολα ειναι ιδια: Απο την στιγμη που κανει ο πΟΤΕ τις αναβαθμισεις, μεχρι τον Νοεμβριο δε μπορουμε να κανουμε πολλα για τις χαμηλοτερες ταχυτητες, περα απο υπομονη.

Μετα το τελος Νοεμβριου αν εχουμε τα ιδια τον κραζουμε με το δικιο μας...

Δημοσ.

ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση,αλλα δεν μου φαινεται και πολυ σωστο να εχω πληρωσει για 1024 kb και να πρεπει να περιμενω 2 μηνες τον ΟΤΕ(που μπορει να τραβηξει και πανω απο 2 μηνες) και να μου ριχνει παραλληλα και την ταχυτητα.Οσο για το LLV ή ΑΡΥΣ δεν το καταλαβαινω γιατι δεν ξερω την εννοια του.Τελος μου έκανε εντύπωση ότι όταν μπηκα στην microsoft να κατεβασω το wp11 , η ταχυτητα εφτανε τα 100kb/sec.

THE TRUE IS OUT THERE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...