tromeros dennis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 καλησπερα! εχω το Nokia n70 και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κανενα office προγραμμα που μπορω να φτιαξω ντοκουμεντα και οχι μονο να διαβασω... ευχαριστω
nikoss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ayto -->http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?faq=18&fldAuto=967 einai mallon pou psaxneis.
j0j0gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Αρχικά κατεβάζετε και εγκαθιστάτε έναν IRC client, εγώ προτείνω το mIRC. Αφού το εγκαταστήσετε και το τρέξετε, πατήστε ALT+O, και συμπληρώστε τα πεδία nickname, full name & email address. Στη γραμμή εντολών γράφετε: /server irc.efnet.net και πατάτε ENTER. Εναλλακτικοί servers (αν έχετε πρόβλημα με τον προηγούμενο): efnet.xs4all.nl και irc.inter.net.il Μετά από λίγο γράφετε: /join #aivanet και πατάτε ENTER. Μέσα στο κανάλι γράφετε: @find [εφαρμογή που θέλετε να βρείτε] πχ. @find Quickoffice Premier Θα σας μιλήσουν prive όσοι fservers έχουν την εφαρμογή που θέλετε. Θα σας δώσουν οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε από τον καθέναν. Γενικά, θα σας δώσουν ένα trigger που θα έχει τη μορφή /ctcp trigger. <PersiaN> Found [11] files on Trigger:[/ctcp PersiaN 2006] <PersiaN> File: [Year 2005\082005\0807\iGo_QuickOffice_Premier[QuickWord]_v2.13_S60_Os7.x_CRACKED_SMPDA.sis] - Size [149.7kB] <PersiaN> File: [Year 2005\082005\0808\iGo_QuickOffice_Premier[QuickWord]_v2[1].13_S60_Os7.x_CRACKED_SMPDA.sis] - Size [149.7kB] Το γράφετε στο κανάλι ( /ctcp PersiaN 2006 ) και θα σας ανοίξει ένα DCC Chat από τον fserver. Πατάτε accept και κατόπιν χρησιμοποιώντας τις εντολές dir, cd, get ζητάμε να μας στείλει το αρχείο που θέλουμε, ως εξής: Το αρχείο που θέλουμε υπάρχει σε κάποιον φάκελο. Αρχικά κάνουμε dir για να δούμε τη δομή των φακέλων. Επιλέγουμε το φάκελο που υπάρχει το αρχείο μας και γράφουμε cd [φάκελος] για να μπούμε μέσα του. Year 2005\082005\0807\ cd Year 2005 cd 082005 cd 0807 Ξανακάνουμε dir και εάν δούμε το αρχείο που μας ενδιαφέρει μπορούμε να το κατεβάσουμε άμεσα με την εντολή get [αρχείο.επέκταση], διαφορετικά πρέπει να ξαναμπούμε σε κάποιον υποφάκελο. Η πλήρης διαδρομή του αρχείου που μας ενδιαφέρει υπάρχει στο prive που μας άνοιξε ο fserver στην αρχή! get iGo_QuickOffice_Premier[QuickWord]_v2.13_S60_Os7.x_CRACKED_SMPDA.sis Μόλις ζητήσουμε το αρχείο, μπαίνουμε στη λίστα αναμονής για το συγκεκριμένο αρχείο ή εάν δεν υπάρχει λίστα, μας το στέλνει αμέσως.
tromeros dennis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 χμ, οκ, καλη ιδεα. αλλα αν ενδιαφερεται καποιος για το προγραμμα, ας μου στειλει ενα pm. το βρηκα και δουλευει στο n70 μου.
aledjo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 mipos yparxei smartmovie gia 3rd edition? den exo brei tipota mexri tora... mono demo
pontios1969 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 χμ, οκ, καλη ιδεα. αλλα αν ενδιαφερεται καποιος για το προγραμμα, ας μου στειλει ενα pm. το βρηκα και δουλευει στο n70 μου. ενδιαφέρομαι εγώ για το quickoffice. εχω το Ν73. Μπορείς να βοηθήσεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.