Προς το περιεχόμενο

c++ βιβλιο

ffseriespower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξερει κανεις κανενα βιβλιο για c++ ή καμια διευθηνση στο internet γιατι ενδιαφερομαι να μαθω;

Εγω εχω αυτο εδω

http://www.amazon.com/C%2b%2b-Primer-4th-Stanley-Lippman/dp/0201721481/sr=1-1/qid=1158745751/ref=pd_bbs_1/104-1276535-9795942?ie=UTF8&s=books

το οποιο το θεωρω απο τα κορυφαια...

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου μακράν το καλύτερο για έναν αρχάριο είναι το Εισαγωγή στην C++ του Kris Jamsa από τις εκδόσεις κλειδάριθμος.

Δημοσ.
Κατά τη γνώμη μου μακράν το καλύτερο για έναν αρχάριο είναι το Εισαγωγή στην C++ του Kris Jamsa από τις εκδόσεις κλειδάριθμος.

poli sostos o paiktis!

Δημοσ.

ειναι στα ελληνικα;

Δημοσ.

Odos! Polu kalo vivlio gia na arxisei kapoios! Kai elliniko kai polu aplo! To eixa agorasei kai ego!

Δημοσ.

μολις το πηρα στα χερια μου! τι ειναι αυτο βρε παιδια;; γραφτηκε το 1994 και μιλαει ακομα για λειτουργικα ms-dos!! πηρα το σωστο βιβλιο; παντως το λενε "εισαγωγη στην c++" εκδοσεις κλειδαριθμος του kris jamsa

Δημοσ.

Δοκιμασε το "Εισαγωγη στην turbo C++" (καπως ετσι) του

Robert Lafore απο εκδοσεις κλειδαριθμος. Ειναι με διαφορα το καλυτερο απο

3 που εχω πιασει στα χερια μου.Ειναι στα ελληνικα με πολυ κατανοητες επεξηγησεις για αρχαριους.Αξιζει.

Δημοσ.

στα ελληνικα ψαχνω κατι φιλε και πηρα αυτο που λεω στο προηγουμενο post μου. Βασικα θελω να μαθω αμα ειναι ιδια η c++ η σημερινη με αυτην πριν απο 12 χρονια γιατι τοτε γραφτικε το βιβλιο. ξερει κανεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...