Godfath3r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά, ένα σχόλιο έκανα.Μήν πάμε σε συζήτηση περι μπάτσων, γιατί έχουμε όλοι μας πολλά να πούμε απο ιστορίες κτλπ...
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το ότι η εγκληματικότητα αυξήθηκε κατακόρυφα την δεκαετία του '90 δεν οφείλεται στο ότι άνοιξαν τα σύνορα και πλάκωσαν όλοι οι βαλκάνιοι και οι ανατολικό ευρωπαίοι. Απλά έριξαν στον Μόρνο το γονίδιο της εγκληματικότητας και αφού όλοι ήπιαμε νερό γίναμε εγκληματίες. Επίσης το ότι το σχολείο σήμερα αποτελεί πηγή κινδύνου και έχει πατώσει από άποψη προσφοράς δεν οφείλεται στο ότι στις τάξεις ενσωματώθηκαν δεκάδες παιδιά μεταναστών. Απλά στην χώρα μας από την δεκαετία του 90 διεξάγεται ένα πείραμα στα νεογνά, αντί για εμβόλια τους κάνουν ενέσεις που περιέχουν το στοιχείο εγκληματινίνη που είναι υπεύθυνο για την επιθετική συμπεριφορά. Νισάφι πια με όλους εσάς τους ρατσιστές που πιστεύετε πως η εγκληματικότητα σήμερα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στους μετανάστες. Τα ΜΜΕ είναι κατευθηνόμενα γι'αυτό και σε όλα τα εγκληματα, κλοπές ακούτε πως έγιναν από Αλβανούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους κλπ. Έλληνες είναι που τους βαφτίζουν αλλοδαπούς. Ξυπνάτε πιά, δεν υπάρχει κακός ξένος απλά εμείς είμαστε ρατσιστές (έχω πληροφορία ότι μας ψεκάζουν αεροπλάνα καθημερινά με ρατσιστινινή γι'αυτό και κατηγορούμε αναίτια συνεχώς τους ξένους).
-nick- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 ειπαμε, για ολα φταινε οι αλβανοι και οι κινεζοι.[και οι εβραιοι, μην ξεχναμε].
Neurotic_Fest Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 __________________________________
mademoiselle Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάλι είμαι το τυχαιρό παιδί που μέχρι τώρα δεν με έχουν ληστέψει αλλά εγώ έχω ένα άλλο κακό.Ξεχνάω που αφήνω τα πράγματά μου με αποτέλεσμα να έχω χάσει πορτοφόλι και κινητό.Και λεφτά απο τσέπες μου έχουν φύγει, επομένως αν βρίκατε ποτέ λεφτά στο δρόμο ελπίζω να ήπιατε και ένα ποτηράκι και για μένα :|
MenamareL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 αουτσ!!!είσαι έμπειρη δηλαδή... όταν λες το πήρες χαμπάρι, εννοείς κατάλαβες ποιος; κρίμα πάντως ρε γμτ.. εγώ θα τους έριχνα κατάρες μέχρι να ψοφήσουν αν με έκλεβαν.. πάντως περιμένω να σκάσει μύτη κανείς σπίτι μου για κλοπή... δίπλα στο κρεβάτι έχω ένα ωραιότατο medieval double axe xexexe Καλα καταρες έρηξα και τις 3φορες!! Δε καταλαβα ποιος ηταν αλλα ένοιωσα την κινηση και τραβηξα την τσαντα στα καπακια άλλα ηταν αργα ειχαν προλαβει πριν απο μενα.... μπραβο καλο θυμα εισαι και συ... Μια χαρα ΘΥΜΑ!!!! Αλλα απο τοτε δεν μου 'χουν ξανακλεψει....
Highlander Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σου πω το άλλο εγώ. Αν πας αύριο εσύ στον πατέρα σου κ του πεις ότι αγαπάς μια βουλγάρα ή μια ρωσίδα θα έχει κάποια διαφορά; Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να υπήρχε πρόβλημα. Μπορεί να την ήθελε ο ίδιος για πάρτη του ! :mrgreen: Ειναι και αχρηστοι μερικες φορες, μου εχουν ξεχαρβαλωσει αεροτομη, μου εχουν γεμισει με γοπες και σταχτες το αμαξι βγαζοντας το τασακι ,μια φορα ανοιξανε και ενα φορητο σκακι που εχω και γεμισε το πατωμα με πιονια μισου εκατοστου, ειναι ντιπ για ντιπ ... ειδικα αυτοι με τ'αυτοματα και τις μπλε στρατιωτικες στολες. Σου κάνουν τόσο συχνά και ελέγχους και σε ποιά πόλη ;
SCidER Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 τςςς ρε αλανιαρηηηηηη Neurotic_Fest χχεχεχεχε
MariaTs. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Neurotic_Fest για μια στιγμή νόμισα πως μένεις στην Κρήτη!!! Αλλά ανέφερες ήδη ότι κι κει δεν σ'άφησαν έτσι!!! Εδώ ο αδερφός μου -δάσκαλος στο επάγγελμα- μες την κυρίλα, ενώ έφευγε από μια εκδήλωση -μιλάμε για την Κρήτη που είχε διοριστεί- του σχολείου, τον σταματάνε 2 γορίλες για να ελέγξουν τα στοιχεία, τον κόψανε από πάνω μέχρι κάτω κι τον άφησαν! Κι άλλη μια φορά ήμουν παρούσα εγώ... Του έκαναν νόημα να σταματήσει -ξέρετε αυτοί με τις μαύρες στολές- κι αφού είδαν άδεια και δίπλωμα και τήραξαν κι εμένα μας άφησαν να φύγουμε! Στην Κρήτη βλέπετε τα πράγματα είναι λίγο πιο ζόρικα και ειδικά στα χωριά...
MariaTs. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Εκεί στα μέρη του Ηρακλείου πρόσεξα ότι οι περισσότεροι δεν φορούσαν το σκούρο μπλε, αλλά μαύρο... Εκτός αν ήταν τόσο σκούρο που δεν διακρινόταν να ήταν απόχρωση του μπλε! Ακόμη και το καπελάκι που φορούσαν ορισμένοι ήταν σαν αμερικάνικο στρατιωτικό τύπου τζόκεϊ! Γενικώς πάντως οι συγκεκριμένοι ξεχωρίζουν και τους συναντάς μόνο στης Κρήτης τα μέρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.