Προς το περιεχόμενο

Σας έχουν κλέψει/ληστέψει ποτέ;

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το οτι υπάρχουν Έλληνες τσογλάνια δε το αμφισβητεί κανείς αλλα τι θα του πείς; ζείς παράνομα στη χώρα σου; τον αλβανό όμως γιατί τον αφήνεις. Και για το επειδή τα χώνουμε στους Αλβανούς δε σημαίνει οτι είμαστε ρατσιστές. Είπε κανείς κάτι απο εδω μέσα για τους πακιστανούς; Για τους μαύρους που πουλάνε cd και σου λενε ε κυριο παρε παρε άκουσες κανέναν να έχει παράπονο;

δεν είναι όλοι οι αλβανοί έτσι, αλλα πραδέξου οτι είναι η πλειοψηφεία.

Μα σημασία τι έχει; Πως θα την πούμε σε κάποιον ή ότι χαρακτηρίζουμε ένα ολόκληρο έθνος εξαιτίας μιας μικρής μερίδας; Όταν πετάμε χαρακτηρισμούς στον αέρα που δεν στέκουν και για τα χίλια μύρια κακά που έχουν βρει αυτόν τον τόπο, αντί να κατηγορήσουμε την κυβέρνηση που άνοιξε έτσι τα σύνορα χωρίς τον παραμικρό έλεγχο και πέρασε προς την Ελλάδα μας κάθε λογής κακοποιό στοιχείο από την γείτονα χώρα, δεν μπορεί να πάρει στο φαλάγγι και τους οικονομικούς μετανάστες όπου είναι κ η συντριπτική πλειονότητα.

Μα γιατί να πιάσουμε συζήτηση και να κατηγορήσουμε τους μαύρους που πουλάνε cd; Η όλη συζήτηση (αν κ έχει φύγει από τον σκοπό του τόπικ και ας με συγχωρέσει ο topic starter που την συνεχίζω) στρέφεται γύρω από την εγκληματηκότητα κ τις ληστείες.

Αν έρθει αυριο μεθαύριο η κόρη σου και σου πει μπαμπά αγαπάω τον Σαλί και θα παντρευτούμε γιατι αγαπιόμαστε τρελά θα είσαι οκ δλδ.

Θα σου πω το άλλο εγώ. Αν πας αύριο εσύ στον πατέρα σου κ του πεις ότι αγαπάς μια βουλγάρα ή μια ρωσίδα θα έχει κάποια διαφορά; Κανείς γονιός δεν πιστεύω ότι θέλει το παιδί τους να παντρευτεί αλλοδαπή/ό. Για αυτό άλλωστε έχει βγει και η παροιμία "παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο..." Στο τέλος όμως ο γονιός (σχεδόν) πάντα κάνει πίσω

Δημοσ.

Kallair και εγω πειραιωτης ειμαι αλλα και εξαιτιας της εγκληματικοτητας εφυγα απο Πειραια και ψιλοηρεμησα να ειμαι ειλικρινης.Πιτσιρικας πηγαινα απο το σπιτι μου(Αγια σοφια) σττον πειραια με τα ποδια και γυρναγα 11,12 και ολα μια χαρα.Ρε γμτ τις προαλλες με αυτοκινητο περασα και ειπα απο μεσα μου οτι αν μεινει την εκατσα.

Η συζητηση δεν ειναι ασχετη απο το θεμα.Ξερεις γιατι.ΓΙατι εγω πιστευω(προσωπικη αποψη παντα οτι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.Το ποιος τους εβαλε γιατι πως ποτε ειναι αλλο ζητημα.ΜΑ πως να το κανουμε?Εγω απο τοτε αρχισα να φοβαμαι να κυκλοφορω κτλ.

Οσο αν ειναι μειοψηφια παιζεται.Ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης,αθειας και πρωην κομμουνισμου(διαλεγετε και παιρνετε).Δεν το παω πολιτικα και δε με ενδιαφερει η πολιτικη.Με εντυπωσιαζει ομως οτι απο ολες ρε γμτ τις πρωην ανατολικοευρωπαικες χωρες να προερχονται ατομα με τασεις παραβατικοτητας?

Και κατι τελευταιο να αποδειξω οτι κατα βαθος μας ζηλευουν και μας φθονουν.Για ρωτηστε κανενα βορειοηπειρωτη(αληθινο οχι μαιμου) τι τραβαγαν επι κομμουνισμου και τι τραβανε ακομη και τωρα/

Δυο στρατιωτικα νεκροταφια θελουμε να κανουμε για τους ελληνες νεκρους του 40 και ξεσηκωθηκαν οι εθνικιστες αλβανοι.Κατα τα αλλα ζητησαν να γινουν αλβανικα σχολεια στην ελλαδα(τα οποια να πληρωνουμε ομως εμεις).

Τελος θυμηθητε την αντιδραση τους οταν μας νικησαν στο ποδοσφαιρο περυσι.

ΟΥτε το ΕΥΡΟ να επαιρναν.ΚΑι στο φιναλε γιατι τους εταξαν 100000 ευρω στον καθε παικτη αν μας νικουσαν για εναν αγωνα που τους ηταν αδιαφορος?

Αυτα το ολιγα

Δημοσ.
nick[;1295610']ναι, λες και οι πακιστανοι η ιρακινοι η οι μαυροι [/b']η και οι ελληνες δεν πουλανε πρεζα στην ομονοια...
Απο ποια χωρα ακριβως ειναι ενας "μαυρος"???:evil:
Δημοσ.

ειπα εγω οτι ειναι απο χωρα?? επειδη τους εβαλα στην ιδια προταση με εθνικοτητες..?

οι αφρικανοι εννουσα, προφανως..

ασε τα politically correct :P

Δημοσ.
Πολυ υποστηριξη πεφτει για τους αλβανους και δε καταλαβαινω το γιατι :confused: , αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο γιατι ειρωνευεσαι και τους ελληνες...

Έλληνας γνήσιος φίλε γέννημα θρέμα Καλαμαριώτης όπως βλέπεις και στο avatar, αλλά έχω βαρεθεί ρε φίλε...άκου είμαστε καλύτεροι...τα ίδια δεν λέγαν και οι ναζί! Δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι ως εθνικότητες παρά μόνο ως μονάδες ανθρώπων. Τελειώνω φέτος (πρώτα ο Θεός!! :-D ) το τμήμα Πληροφ. Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πραγματικά έχω γνωρίσει στο Πανεπιστήμιο απίστευτα άτομα από τις Βαλκανικές μας χώρες. Άψογα παιδιά με πολύ καλούς τρόπους και ήμουν πολλές φορές μάρτυρας άδικων ρατσιστικών συμπεριφορών απέναντι τους που πραγματικά με συγκλόνισαν. Είναι κρίμα, λοιπόν, να έχουμε διαφορετική συμπεριφορά σε κάποιον μόνο και μόνο επειδη είναι Αλβανός, Βούλγαρος ή Ρώσος.

Δημοσ.

Την πρωτη φορα με κλεψαν ηταν σε ενα Barακι μου πηραν το κινητο..

Αντεδρασα πολητισμενα εβρισα γκαριξα κοινος συφιλιαστηκα και μετα που καταλαβα ποιος μου το χε παρει τον ρωτησα ηλιθια "Συγγνωμη ρε φιλε,συγγνωμη παρα πολυ, δε σε λεω κλεφτη αλλα μηπως εχεις παρει το κινητο μου??"

Μετα αρχισα να τρεχω να βγω εξω απο το μαγαζι γιατι θα με σκοτωνε..

Αλλα αυτος το χε παρει ηταν 100%

Την δευτερη φορα μου φαγαν το πορτοφολι στο Μετρο...

Στεναχωρεθηκα μονο και μονο για τα χαρτια αλλα τι να κανουμε συνεβη..

Και την 3η Φορα μου κλεψαν ξανα το πορτοφολι μεσα απο την τσαντα στο Θησειο.

Το πηρα καθευνειαν χαμπαρι, δεν αντεδρασα καθολου, πηγα σαν κυρια στους μπατσους στη γωνια, τους χαιρετησα και με πολυ μεγαλη ψυχραιμια τους ειπα "Παιδια προσεχετε περισσοτερο μου κλεψαν το πορτοφολι!Καληνυχτα σας..."

Τον μπατσο τον επιασαν τα γελια απο την αδιαφορια μου...

Ε ναι λοιπον!!!!!! μετα απο 3φορες γινεσαι ανεσθητος!!!

Μονο η ταμπελα ΚΛΕΦΤΕ ΜΕ μου ελειπε εκεινο τον καιρο...

Δημοσ.

αουτσ!!!

είσαι έμπειρη δηλαδή...

όταν λες το πήρες χαμπάρι, εννοείς κατάλαβες ποιος;

κρίμα πάντως ρε γμτ.. εγώ θα τους έριχνα κατάρες μέχρι να ψοφήσουν αν με έκλεβαν..

πάντως περιμένω να σκάσει μύτη κανείς σπίτι μου για κλοπή...

δίπλα στο κρεβάτι έχω ένα ωραιότατο medieval double axe

xexexe

Δημοσ.

Και την 3η Φορα μου κλεψαν ξανα το πορτοφολι μεσα απο την τσαντα στο Θησειο.

Το πηρα καθευνειαν χαμπαρι, δεν αντεδρασα καθολου, πηγα σαν κυρια στους μπατσους στη γωνια, τους χαιρετησα και με πολυ μεγαλη ψυχραιμια τους ειπα "Παιδια προσεχετε περισσοτερο μου κλεψαν το πορτοφολι!Καληνυχτα σας..."

Τον μπατσο τον επιασαν τα γελια απο την αδιαφορια μου...

μπραβο καλο θυμα εισαι και συ...

Δημοσ.
+1

Και να ξέρετε πως όσα λέτε για τους Αλβανικής καταγωγής συμπολίτες μας, έχουν ακουστεί x10 και για τους Έλληνες βιοπαλαιστές που πήγαν μετανάστες στην Γερμανία.

Πλήρη ανακρίβεια

Έχω γεννηθεί στην Γερμανία και έμεινα εκεί μέχρι τα 20 μου χρόνια

για το μόνο που δεν κατηγορούνται οι συμπατριώτες μας είναι ότι είναι κλέφτες, για πολλά άλλα ίσως

Α και κάτι ακόμα αν κάνεις καμιά μαγκιά και είσαι και Ausländer σου δίνουν 24 ώρες να εγκαταλείψεις τα σύνορα

Άκου και συμπολίτες μας οι λαθρομετανάστες .......καλό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...