Προς το περιεχόμενο

Σας έχουν κλέψει/ληστέψει ποτέ;

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oχι δεν μου'χει τυχει, αλλα εχω και το νου μου.

Πανως απο προσωπικη εμπειρια οσες κλεψιες/φερμες κανουν οι ελληνες αλλες τοσες κανουν αλβανοι/ρουμανοι/ρωσοι κλπ.

Απλα αν σε ληστεψουν ελληνες λες κατι του στυλ 'ρε τον αλητη τον τον τον' ανδ σε ληστεψει αλβανος/ρωσος κλπ 'ρε τον κωλοαλβανο/ρωσο κλπ ΤΟΥΣ φιλοξενουμε κ αυτο ειναι το ευχαριστω'

και γω λεω.. αν με ληστεψει καποιος ΔΕΝ με νοιαζει αν ειναι αλβανος η ελληνας η απο την ακτη ελεφαντοστου. ουτε θα μου φταινε ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ η ΟΙ ΡΩΣΟΙ μετα. θα μου φταιει Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να χαν πεταξει ολους τους ελληνες εξω απο την αμερικη για τα εγκληματα που εκανε μια μεριδα.

και ποιος ειπε οτι δεν ακουγεται τιποτα για πακιστανους/αφρικανους κλπ?

τεσπα..

το νου σας..

και το νουνου σας..

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και τώρα θέλουμε κάμποσα χιλιάρικα για να βάλουμε πόρτες ασφαλείας, σιδεριές στα παράθυρα, συναγερμούς σε κινητά και ακίνητα και πάλι αισθανόμαστε ανασφαλείς. Γιατί αν το καθίκι θέλει να στην κάνει την ζημιά θα στην κάνει χωρίς να πάρεις χαμπάρι.

Ξάδερφός μου που έχτιζε σπίτι σε απόμερη σχετικά περιοχή, είχε βάλει θωρακισμένες πόρτες, και αλεξίσφαιρο τζάμι στη φάτσα του σπιτιού. Έλειπε από το σπίτι για μέρες, και οταν γύρισε είχαν γκρεμίσει την πόρτα ολόκληρη γύρω γύρω από την κάσα!!!! (τον τοιχο δηλαδή), όπως στις ταινίες.

Δημοσ.

βασίκα πιστεύω είναι να μη σου τύχει.καλό είναι βεβαία να μη προκαλέις την τύχη σου αλλά άμα είναι να σε κλέψουν τι να σου κάνουν τα τεθωρακισμένα.Φίλη μου τη λήστεψαν μέρα μεσημέρι στη πνύκα. Ειναι πάντως ένα σοκ όπως και να το κάνεις. Βέβαια το χειρότερο είναι να σου διαρρήξουν το σπίτι

Δημοσ.

Τελικά το παρόν τόπικ έφτασε αισίως τις 5 σελίδες και ο φίλος μας ο snik που το άνοιξε δεν μας έχει περιγράψει τι του συνέβη!!! Ή το έκανε και δεν το πρόσεξα; :roll:

Δημοσ.

μια φορα εχουν παει να με κλεψουν μερα μεσημερι εξω απο την οδο στουρναρη/α πος λεγεται.ενα μικρο σπρωξιματακι στον μλκ και αμεσως μπηκα μεσα σε καταστημα.Lucifer εγω προτεινω παλουκωμα.αν το κανεις σωστα δηλαδη δεν ττο περασεις απο ζωτικα οργανα τοτε μπορει να παρει και ολοκληρη μερα ισως και 2 μεχρι να πε8ανει.επισης προτεινω το βασανηστηριο του σκυλου.βαζεις καποιον σε ενα δωματιο 2 χ 2 μετρα και πετας μεσα και ενα σκυλο που εχει πε8ανει και σαπιζει .η βρωμα που βγαζει σε 2 χ 2 μετρα καταλαβενεις μετα.απο τα χειροτερα ψυχολογικα βασανηστηρια.

Δημοσ.
Κρέμασμα ανάποδα στη μπανιέρα, κόψιμο λαιμού.

Μόλις στραγγίξει, είτε τον τεμαχίζουμε πάνω σε μουσαμά και τον βάζουμε σε μια βαλίτσα με πέτρες για να τον αμολύσουμε στο Σούνιο, είτε βγάζουμε τις τάπες από τη μπανιέρα και τον τρελαίνουμε στο θειικό οξύ.

Δεν προτείνω το 2ο γιατί δημιουργεί τοξικές αναθυμιάσεις όταν βρίσκει μύες.

Εναλλακτικά και αν το θύμα δείχνει υγειές μπορούμε να τηγανίσουμε και κάνα κομματάκι για μεζέ.

Πλέον επίσημα, είσαι ο ήρωας μου! :P. Εσύ και ο Freddy Cruger.

Θα σας πω την ιστορία που έτυχε πριν κάποιες μέρες στον αδερφό μου.

Έχουμε ένα μαγαζί με χαρτικά-απορρυπαντικά. Εκείνο το απόγευμα ήταν στο μαγαζί ο αδερφός μου μαζί με τον μικρό μας αδερφό ηλικίας 13. Μπαίνει μέσα ένα πρεζάκι και κάθεται στην καρέκλα απέναντι από τον αδερφό μου. Του λέει το πρεζάκι "Όπως κάθεσαι όμορφα όμορφα, βγάλε τα λεφτά από το ταμείο και δώσε μου τα αλλιώς θα βγάλω το μαχαίρι από την τσέπη." και ο αδερφός μου του απήντισε το απίστευτο "όπως κάθεσαι ωραία ωραία, σήκω πάνω κ βγες έξω πριν φωνάξω απο το καφενείο απέναντι κ σε βγάλουν έξω σηκωτό αυτοί". και έκανε νόημα στον μικρό αδερφό να βγει έξω να φωνάξει βοήθεια. με την μια χέστηκε το πρεζάκι (ήταν κ φτιαγμένος) και έλεγε στον αδερφο μου ότι έκανε πλάκα. Από τότε έχουμε δίπλα στο γραφείο 1 χατζάρα (καλά σκουριασμένη βεβαίως βεβαίως :-D)για κάθε ενδεχόμενο.

Δημοσ.
Θα σας πω την ιστορία που έτυχε πριν κάποιες μέρες στον αδερφό μου.

Έχουμε ένα μαγαζί με χαρτικά-απορρυπαντικά. Εκείνο το απόγευμα ήταν στο μαγαζί ο αδερφός μου μαζί με τον μικρό μας αδερφό ηλικίας 13. Μπαίνει μέσα ένα πρεζάκι και κάθεται στην καρέκλα απέναντι από τον αδερφό μου. Του λέει το πρεζάκι "Όπως κάθεσαι όμορφα όμορφα, βγάλε τα λεφτά από το ταμείο και δώσε μου τα αλλιώς θα βγάλω το μαχαίρι από την τσέπη." και ο αδερφός μου του απήντισε το απίστευτο "όπως κάθεσαι ωραία ωραία, σήκω πάνω κ βγες έξω πριν φωνάξω απο το καφενείο απέναντι κ σε βγάλουν έξω σηκωτό αυτοί". και έκανε νόημα στον μικρό αδερφό να βγει έξω να φωνάξει βοήθεια. με την μια χέστηκε το πρεζάκι (ήταν κ φτιαγμένος) και έλεγε στον αδερφο μου ότι έκανε πλάκα. Από τότε έχουμε δίπλα στο γραφείο 1 χατζάρα (καλά σκουριασμένη βεβαίως βεβαίως :-D)για κάθε ενδεχόμενο.

χαχααχχχαχαχαχαχαχα

κορυφαίος ο αδερφός σου ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ.
nick[;1293293']oχι δεν μου'χει τυχει' date=' αλλα εχω και το νου μου.

Πανως απο προσωπικη εμπειρια οσες κλεψιες/φερμες κανουν οι ελληνες αλλες τοσες κανουν αλβανοι/ρουμανοι/ρωσοι κλπ.

Απλα αν σε ληστεψουν ελληνες λες κατι του στυλ 'ρε τον αλητη τον τον τον' ανδ σε ληστεψει αλβανος/ρωσος κλπ 'ρε τον κωλοαλβανο/ρωσο κλπ ΤΟΥΣ φιλοξενουμε κ αυτο ειναι το ευχαριστω'

και γω λεω.. αν με ληστεψει καποιος ΔΕΝ με νοιαζει αν ειναι αλβανος η ελληνας η απο την ακτη ελεφαντοστου. ουτε θα μου φταινε ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ η ΟΙ ΡΩΣΟΙ μετα. θα μου φταιει Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να χαν πεταξει ολους τους ελληνες εξω απο την αμερικη για τα εγκληματα που εκανε μια μεριδα.

και ποιος ειπε οτι δεν ακουγεται τιποτα για πακιστανους/αφρικανους κλπ?

τεσπα..

το νου σας..

και το νουνου σας..[/quote']

+1

Και να ξέρετε πως όσα λέτε για τους Αλβανικής καταγωγής συμπολίτες μας, έχουν ακουστεί x10 και για τους Έλληνες βιοπαλαιστές που πήγαν μετανάστες στην Γερμανία.

Πολλές φορές οι λωποδήτες ξεκινούν τη δράση τους σε μία περιοχή όταν μετακομίζει σε αυτήν μία ή δύο οικογένειες με κοινά φυλετικά χαρακτηριστικά , ώστε αυτές να ενοχοποιηθούν εκ συσχετισμού. Οπότε αν δεν πιάσετε κάποιον στα πράσα μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Δημοσ.

Στην αγαπημένη μου πόλη (Θεσσαλονίκη), το 2004 μου έσπασαν τα δύο πίσω τζάμια του αυτοκινήτου και μου πήραν μία φωτογραφική μηχανή και ένα τσαντάκι που ήταν κάτω από το κάθισμα με 1500 ευρώ.

Τα χρήματα προορίζονταν για μία αγορά που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Στο τμήμα που πήγαμε για την μύνηση, μας είπαν ότι ήταν πρεζόνια.

Σπάνια το κάνω αλλά τους καταράστηκα να φάνε τα χρήματα όλα σε μία δόση ηρωίνης. :twisted: :twisted:

Από τότε στο αυτοκίνητο δεν αφήνω το παραμικρό, εκτός από τα γυαλιά ηλίου όταν είναι νύχτα και φυσικά προσπαθώ να το έχω σε μέρος που συχνάζει πολύς κόσμος.

Στα γραφείο πλέον έχω κάμερες που καταγράφουν τά πάντα και αποθηκεύουν βίντεο σε ένα pc που δεν μπορεί το βρει κάποιος εκεί που είναι και επίσης στέλνει screenshots σε ένα email.

Στο σπίτι που ξεκινάω τώρα, σκέφτομαι να κάνω το ίδιο.

Δημοσ.
Μιλάς σοβαρά; σε κάστρο μένεις; τι τρώνε; τους υπηρέτες; :mrgreen:

τιποτα απ ολα αυτα φιλε μου.την ημερα ειναι στον κηπο και οταν πεφτω για υπνο μπαινουν μεσα και κοιμονται ακριβως πισω απο την πορτα.οποτε οποιος θελει να μας "επισκεφτει" το βραδακυ ειναι ευπροσδεκτος:mrgreen:

Δημοσ.

Θυμήθηκα μια ιστορία που έχει να κάνει με σκυλιά φύλακες. Μου την είπε φίλος αυτό το καλοκαίρι.

Να σημειώσω ότι απεχθάνομαι τα σκυλιά, I am a cat person!

Ο γείτονας του φίλου είχε δύο ντόμπερμαν, και έφυγε για διακοπές. Παρακάλεσε τον φίλο μου να ταΐζει τα ντόμπερμαν, όσο αυτός θα έλειπε. Ο φίλος μου πήγαινε καθημερινά και τους έβαζε φαγητό. Σε κάποια φάση όμως παρατήρησε ότι ερχόταν μόνο το ένα από τα δύο για να φάει. Μετά πήγαινε στην πίσω αυλή κι ερχόταν το άλλο.

Το μυστήριο λύθηκε αφού επέστρεψε ο γείτονας. Στην πίσω αυλή, με την πλάτη στο τοίχο, βρίσκονταν δύο αλβανοί που είχαν μπει για να διαρρήξουν το σπίτι. Οι τύποι είχαν μείνει εκεί δύο μέρες! Τα ντόμπερμαν τους φύλαγαν μέρα νύχτα, ενώ έτρωγαν εκ περιτροπής για να μη τους ξεφύγουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...