Προς το περιεχόμενο

Σας έχουν κλέψει/ληστέψει ποτέ;

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πριν χρόνια, σαν μικρό παιδάκι, μου πήραν βαφτιστικό σταυρό...(:cry:) (έφαγα και το κοτσίδι μου, γιατί δεν γούσταρα να είμαι θύμα)

Γύφτοι! (??).. Στη στάση απέναντι από το λιμάνι στη Θεσσαλονίκη...

Ακόμα τους ψάχνω να τους γ*%&^ω...

Όχι ρε φίλε σε μικρό παιδάκι, και τον σταυρό ρε! λίγο... τσίπα να το πω...;

Είπα μεμονωμένο γεγονός..

Πριν από ένα χρόνο και το ποδήλατο (600? για flat, όσοι ξέρουν) αλλά τώρα με τα κονέ το πήρα πίσω με ένα 50?... τι να πεις (παλι απο ιδια "εθνικότητα")..

Από τότε έγινα λίγο δεν θα το πω ρατσιστής, αλλά σίγουρα προκατειλημμένος.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε...:mrgreen:

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να σταματήσουν οι παρεξηγήσεις: στην γειτονιά μου είμαστε όλοι ιδιοκτήτες με σπίτια πάνω από 40 χρόνια! Ξέρουμε ο ένας τον άλλον όπως τον εαυτό μας! Για επαγγελματικούς λόγους κυρίως, 2 γείτονες έφυγαν και έβαλαν ενοικιαστήριο! Με το που νοίκιασαν τα συγκεκριμένα σπίτια (2 στο σύνολο) σε αλβανούς είχαμε και τα πρώτα κρούσματα στην γειτονιά! Το ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αναφερθεί περισταστικό και με το που εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένοι και συνέβη' να'ναι άραγε από καθαρή σύμπτωση; Άσχετα ότι τους βλέπεις με διάφορες πατέντες να κρέμονται απ'τα δέντρα σου στην αυλή και να σου ριμάζουν τους καρπούς (πορτοκαλιές, μανταρινιές, συκιές, λεμονιές) και όταν τους λες να μην επαναληφθεί σε βγάζουν και τρελό, ότι δεν ήταν αυτοί! :evil:

Δυστυχώς αυτά συνέβησαν στην γειτονιά μου, όμως επειδή πια είμαστε σε 'επιφυλακή' δεν ξανακουνήθηκαν και αποφάσισαν να κοιτάξουν τις δουλειές τους!

Δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά θέμα συμπεριφοράς!

Δημοσ.
Για να σταματήσουν οι παρεξηγήσεις: στην γειτονιά μου είμαστε όλοι ιδιοκτήτες με σπίτια πάνω από 40 χρόνια! Ξέρουμε ο ένας τον άλλον όπως τον εαυτό μας! Για επαγγελματικούς λόγους κυρίως, 2 γείτονες έφυγαν και έβαλαν ενοικιαστήριο! Με το που νοίκιασαν τα συγκεκριμένα σπίτια (2 στο σύνολο) σε αλβανούς είχαμε και τα πρώτα κρούσματα στην γειτονιά! Το ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αναφερθεί περισταστικό και με το που εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένοι και συνέβη' να'ναι άραγε από καθαρή σύμπτωση; Άσχετα ότι τους βλέπεις με διάφορες πατέντες να κρέμονται απ'τα δέντρα σου στην αυλή και να σου ριμάζουν τους καρπούς (πορτοκαλιές, μανταρινιές, συκιές, λεμονιές) και όταν τους λες να μην επαναληφθεί σε βγάζουν και τρελό, ότι δεν ήταν αυτοί! :evil:

Δυστυχώς αυτά συνέβησαν στην γειτονιά μου, όμως επειδή πια είμαστε σε 'επιφυλακή' δεν ξανακουνήθηκαν και αποφάσισαν να κοιτάξουν τις δουλειές τους!

Δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά θέμα συμπεριφοράς!

Μαρία μήπως θέλεις να σου στείλω σε συσκευασία δώρου (μπλε κορδέλα κτλ...) έναν αρκουδοφύλακα σαν αυτόν στο avatar μου ;;;

είναι λίγο ρατσιστής ο συγκεκριμένος αλλά αν τον αμολήσεις στην αυλή σου θα κοπούν οι πατέντες με στόχο τα καρποφόρα δέντρα και άλλα παρόμοια κρούσματα...

εγγυημένη λύση ;)

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

θυμάμαι ακόμα από παλίοτερο πόστ σου

το τί τρώει ο εν φωτογραφία "αρκουδοφύλακας"

πρέπει να είναι γαμώ τα σκυλιά!

Δημοσ.

Με κλέβουν κάθε μέρα. Κυρίως Έλληνες.

Αλλά είναι αθώοι γιατί φταίει η κυβέρνηση, φταίει το σύστημα, φταίνε οι αμερικανοί φταίνε οι εβραίοι κλπ.

Δημοσ.

αχχααχαχαχα

μακάρι να χες άδικο Aigeas, αν κ πήγε αλλού η κουβέντα

έχεις απόλυτο δίκιο...

φταίνει "τα καινούργια μας έπιπλα" που έλεγε και κάποιος κάποτε..

Δημοσ.

8 στις 10 διαρρήξεις - κλοπές, τις έχουν κάνει Αλβανοί. Έχω πέσει και εγώ θύμα, και μάλιστα απο άτομα που τους ξέραμε 10 χρόνια. Δεν είναι θέμα ρατσισμού, ήρθαν στην χώρα μας, μας βρήκαν φιλόξενους και το εκμεταλλεύτικαν. Ποιός φτέει μετά..?

Δημοσ.

Να μου την πέσουν άμεσα, όχι.

Θα οφείλεται στο άγριο βλέμμα μου, μάλλον.

Αλλά έχω ξενερώσει απίστευτα πριν αρκετά χρόνια.

Όταν κατέβηκα βιαστικά στην πυλωτή για να πάρω τη μηχανή μου (TDR 250), γιατί έγραφα μάθημα.

Και αντίκρυσα μια λίμνη από λάδια και βενζίνη γύρω της.

Μου είχαν ξηλώσει τα καρμπυρατέρ, οι καριόληδες.

Δημοσ.

paides αφηστε το ρατσιστες και ετσι η τελευταια χωρα στην ευρωπη που μπορει να κατηγορηθει για ρατσισμο ειναι η ελλαδα.Εχει ξαναγινει η κουβεντα.Στην τελικη πως να το κανουμε ρε παιδια με τους αλβανους ειναι θεμα νοοτροπιας,διαπαιδαγωγησης οπως θελετε πεστε το(προσοχη δε μιλαμε για ολους).Αν μιλησετε με αστυνομικο θα σας πει τη γεωγραφια του εγκληματος(ρουμανοι διαρρηξεις,ρωσοι προστασια πορνεια κτλ κοκ).Επαναλαμβανω ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥς.

Εχετε δει ρε παιδια κανεναν να εχει προβλημα με αραβα(πακιστανους συρους κτλ) με ινδο με μαυρο?

Οποτε που ειναι ο ρατσισμος?

Δημοσ.

εγω λογω και της αγαπης μου με τα σκυλια εχω μειωσει τις πιθανοτητες κλοπης στο σπιτι μου με 2 καυκασου που ζουν μεσα στο σπιτι

Δημοσ.

Καλοκαίρι του 2000-2001 και καθώς έδινα για πανελλήνιες ξενυχτούσα κάργα. Ένα πρωί γύρω στις 3-4 το πρωί βγαίνω στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγαράκι. Πως τα έφερε η τύχη ακριβώς από κάτω κάποιος (αλβανός όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια) προσπαθούσε εκείνη την ώρα να διαρρήξει το αυτοκίνητο του ξάδερφου μου. Μονομιάς αρπάζω το μοναδικό γλαστράκι που είχε το μπαλκόνι μου και του το πετάω από 7-8 μέτρα ύψος στο κεφάλι. Μπάμ και κάτω. Ο τύπος σωριάστηκε κάτω. Ο ξάδερφος μένει ακριβώς δίπλα από το σπίτι μου. Βάζω τις φωνές, αρπάζω ένα χασαπομάχαιρο και το κινητό και κατεβαίνω κάτω. Καθώς κατέβαινα τα 23 σκαλιά πήρα τηλέφωνο να ενημερώσω (είχαν ήδη ξυπνήσει από τις τσιρίδες). Με τα πολλά ήρθα πρώτος κάτω και λίγο αργότερα ακολούθησαν συγγενείς και γείτονες. Του τυπά του άνοιξα το κεφάλι, ήταν λιπόθυμος. Αφού χεστήκαμε γιατί νομίζαμε ότι τον είχα στείλει στον διάολο, με 2-3 κλωτσίδια συνήλθε και έφαγε της χρονιάς του στο καπάκι μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί. Αλβανός διαρρηκτής όπως αποδείχτηκε. Περαστικά του. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι κατέβηκα με την μια κάτω, ευτυχώς ήταν λιπόθυμος και άοπλος. Σε τέτοιες περιπτώσεις γεμίζεις αδρεναλίνη και δεν σκέφτεσαι. Ίσως να ήταν καλύτερα που ήταν λιπόθυμος γιατί σε αυτά τα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να έρθουν οι δικοί μου μπορεί και να τον είχα καθαρίσει. Καλώς ή κακώς σε τέτοια θέματα είμαι αδιαπραγμάτευτος. Αν πειράξεις εμένα τους δικούς μου, την περιουσία μου την περιουσία δικών μου ανθρώπων και σε πετύχω ένας από τους δυο μας θα περπατά και την επόμενη ημέρα που θα ξημερώσει.

Δημοσ.
εγω λογω και της αγαπης μου με τα σκυλια εχω μειωσει τις πιθανοτητες κλοπης στο σπιτι μου με 2 καυκασου που ζουν μεσα στο σπιτι

Μιλάς σοβαρά; σε κάστρο μένεις; τι τρώνε; τους υπηρέτες; :mrgreen:

Δημοσ.
Καλοκαίρι του 2000-2001 και καθώς έδινα για πανελλήνιες ξενυχτούσα κάργα. Ένα πρωί γύρω στις 3-4 το πρωί βγαίνω στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγαράκι. Πως τα έφερε η τύχη ακριβώς από κάτω κάποιος (αλβανός όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια) προσπαθούσε εκείνη την ώρα να διαρρήξει το αυτοκίνητο του ξάδερφου μου. Μονομιάς αρπάζω το μοναδικό γλαστράκι που είχε το μπαλκόνι μου και του το πετάω από 7-8 μέτρα ύψος στο κεφάλι. Μπάμ και κάτω. Ο τύπος σωριάστηκε κάτω. Ο ξάδερφος μένει ακριβώς δίπλα από το σπίτι μου. Βάζω τις φωνές, αρπάζω ένα χασαπομάχαιρο και το κινητό και κατεβαίνω κάτω. Καθώς κατέβαινα τα 23 σκαλιά πήρα τηλέφωνο να ενημερώσω (είχαν ήδη ξυπνήσει από τις τσιρίδες). Με τα πολλά ήρθα πρώτος κάτω και λίγο αργότερα ακολούθησαν συγγενείς και γείτονες. Του τυπά του άνοιξα το κεφάλι, ήταν λιπόθυμος. Αφού χεστήκαμε γιατί νομίζαμε ότι τον είχα στείλει στον διάολο, με 2-3 κλωτσίδια συνήλθε και έφαγε της χρονιάς του στο καπάκι μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί. Αλβανός διαρρηκτής όπως αποδείχτηκε. Περαστικά του. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι κατέβηκα με την μια κάτω, ευτυχώς ήταν λιπόθυμος και άοπλος. Σε τέτοιες περιπτώσεις γεμίζεις αδρεναλίνη και δεν σκέφτεσαι. Ίσως να ήταν καλύτερα που ήταν λιπόθυμος γιατί σε αυτά τα λεπτά που μεσολάβησαν μέχρι να έρθουν οι δικοί μου μπορεί και να τον είχα καθαρίσει. Καλώς ή κακώς σε τέτοια θέματα είμαι αδιαπραγμάτευτος. Αν πειράξεις εμένα τους δικούς μου, την περιουσία μου την περιουσία δικών μου ανθρώπων και σε πετύχω ένας από τους δυο μας θα περπατά και την επόμενη ημέρα που θα ξημερώσει.

Και λίγο είναι αυτό που του έκανες. Μπράβο σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...