snik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας παιδια επειδη σημερα μου συνεβη καποιο περιστατικο θα ηθελα να ακουσω αν σας εχει συμβει τιποτα τετοιο στο παρελθον,δηλαδη αν σας εχουν κλεψει και πως αντιδρασατε μετα
MariaTs. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Απ'τον καιρό που η γειτονιά μου αλβανοκατοικείτε, μάθαμε και τι είναι 'κλοπή'! Χειμώνα καιρό είχαμε αφήσει έξω στην βεράντα 2 ζευγάρια αθλητικά-μποτάκια να στεγνώσουν και την άλλη μέρα δεν τα βρήκαμε! Πέρσι ενώ κάναμε κάποιες οικοδομικές εργασίες στο σπίτι κάποιος βρήκε την κατάλληλη στιγμή και το μόνο που πρόλαβε να πάρει ήταν κάποια χρήματα, γύρω στα 100 ευρώ! Το ίδιο προφανώς άτομο είχε τρυπώσει σε άλλα 3-4 σπίτια στην γειτονιά! Από τότε πέφτει λουκέτο και κλείδωμα σε αυλόπορτες και πόρτες σπιτιού!
CHRIS_MALL Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Απ'τον καιρό που η γειτονιά μου αλβανοκατοικείτε, μάθαμε και τι είναι 'κλοπή'! Απ'τον καιρό που υπήρξαν τέτοιες εκφράσεις μάθαμε τι είναι ρατσισμός...:evil: :evil: :evil: Ντροπή ρε παδιά...
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αφού έτσι είναι τι να πει η κοπέλα;; δεν χρειάζεται να είσαι ρατσιστής. απλά την αλήθεια είπε. (δεν έχω κάτι με τους Αλβανούς απλά σε πολλές γειτονιές υπήρξαν τέτοια κρούσματα ειδικά στην επαρχία, τι να κάνουμε)
snik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 εγω χτες ειχα παει βολτα και περιμενα ενα φιλο μου να κατεβει απο το σπιτι του βγαζω το κινητο να του κανω αναπαντητη να κατεβει και μετα απο μισο λεπτο ερχεται ενας και μου λεει <<Φιλε εχεις 50 λεπτα>> του λεω εγω <<οχι φιλε>> και τοτε εβγαζε απο την τσεπη του ενα μαχαιρι για να μου παρει το κινητο εγω μολις ειδα το μαχαιρι αρχισα να τρεχω και πηγα καπου με αρκετο κοσμο που και να με ακολουθουσε (που δεν το εκανε) δεν μπορουσε να κανει τιποτα και ευτυχως γλιτωσα
tarrasque Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 φάνηκε αρχικά ύποπτος ή δε σου πέρασε καν από το μυαλό; τι ηλικίας ήταν αυτός; μπράβο σου πάντως, σωστή αντίδραση πιστεύω.
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στην ταχύτητά σου. πάντως είναι παλιοκαταστάσεις και θέλει πολύ ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. δε ξέρεις ως που μπορεί να φτάσει ο άλλος κ τι έχει πάρει πριν. πάντως καλή αντίδραση κ σκέψη όντως
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Απ'τον καιρό που υπήρξαν τέτοιες εκφράσεις μάθαμε τι είναι ρατσισμός...:evil: :evil: :evil: Ντροπή ρε παδιά... Καραμέλα. Δεν σου είπε οτι όλοι οι Αλβανοί κλέβουν. Σου είπε αυτό που συμβαίνει στη γειτονιά της. Βρίσκουμε την παραμικρή ευκαιρία να τους βγάλουμε όλους ρατσιστές. :twisted:
snik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 εγω ειμαι 17 αυτος πρεπει να ηταν 20-22 καπου εκει αλλα ευτυχως που ειδα την κινηση με το μαχαιρι και ετρεξα μολις εφευγα πηγε και να μου ριξει κλωτσια για να με σταματησει αλλα δεν προλαβε παλι καλα που ηξερα και την περιοχη και ηξερα που θα εχει κοσμο και σε ενα-δυο λεπτα ημουν εκει παντως αρχικα δεν φαινοταν για πρεζονι μολις ζητησε τα 50 λεπτα το καταλαβα
CHRIS_MALL Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Καραμέλα.Δεν σου είπε οτι όλοι οι Αλβανοί κλέβουν. Σου είπε αυτό που συμβαίνει στη γειτονιά της. Βρίσκουμε την παραμικρή ευκαιρία να τους βγάλουμε όλους ρατσιστές. :twisted: Πες μου τώρα ότι δεν αφήνεται να εννοηθεί κάτι τέτοιο... Είναι διαπιστωμένο ότι ήταν Αλβανοί όλοι οι κλέφτες της γειτονιάς της; Καραμέλα δεν νομίζω πως είναι αυτή η φράση όσο το να αφήνουμε να εννοηθεί κάτι τέτοιο σε παρόμοιες καταστάσεις. Και λέω τώρα εγώ...μήπως απλά αυτά τα 2 γεγονότα είναι χωριστά και απλά το μυαλό μας το συνδέει; Μήπως απλά στην περιοχή ήρθαν και κατοίκησαν Αλβανοί και έγιναν κάποια κλοπές και αμέσως συνδέσαμε τα 2 γεγονότα. Αν έχει διαπιστωθεί από την αστυνομία ότι σε όλες τις υποθέσεις κλοπής ήταν Αλβανοί τότε πάω πάσο...
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 τσ.... ευτυχώς που δε σε πέτυχε.. πως νιώθεις μετά από αυτό; ηρέμησες ή σοκ; δεν μου έχει τύχει τπτ τέτοιο ευτυχώς ως τώρα. νιώθω πως θα του χυμούσα να του βγάλω τα μάτια αλλά θεωρητικά όλα αυτά. χεεεχχεχεχεχ κάτι τέτοιες ώρες μετανιώνω που δεν έμαθα κάποια πολεμική τέχνη. όχι πως είναι η λύση απλά σου δίνει κάποιο επιπλέον +. Πες μου τώρα ότι δεν αφήνεται να εννοηθεί κάτι τέτοιο...Είναι διαπιστωμένο ότι ήταν Αλβανοί όλοι οι κλέφτες της γειτονιάς της; Καραμέλα δεν νομίζω πως είναι αυτή η φράση όσο το να αφήνουμε να εννοηθεί κάτι τέτοιο σε παρόμοιες καταστάσεις. Και λέω τώρα εγώ...μήπως απλά αυτά τα 2 γεγονότα είναι χωριστά και απλά το μυαλό μας το συνδέει; Μήπως απλά στην περιοχή ήρθαν και κατοίκησαν Αλβανοί και έγιναν κάποια κλοπές και αμέσως συνδέσαμε τα 2 γεγονότα. Αν έχει διαπιστωθεί από την αστυνομία ότι σε όλες τις υποθέσεις κλοπής ήταν Αλβανοί τότε πάω πάσο... μια γειτονιά είναι ήρεμη χωρίς κρούσματα κλοπών και μόλις έγινε η μετακόμιση (κ ειδικά με την πρώτη τότε εισβολή) αρχίζουν τα "όργανα". είτε θέλεις είτε όχι τα συνδέεις ακόμα και αν πράγματι δεν φταίνει οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. κάλλιστα κάποιοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν το γεγονός μαζί με το ότι όλοι θα πέσουν πάνω στους αλβανούς και να ξεκίνησαν δουλειά. όλα ανοικτά είναι με πιο πιθανό σενάριο όμως το πρώτο. κ ξαναλέω με τους συγκεκριμένους δεν έχω τπτ κακό. ίσα ίσα που γνωρίζω πολλούς αλβανούς διαμάντια ανθρώπων.
snik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Harkon αν και μου συμβαινει πρωτη φορα ειμαι ψυχραιμος και ημουν ηρεμος μετα απο κανα μισαωρο απλα η το μαχαιρι με φοβησε εκεινη την στιγμη και ετρεξα γιατι δεν ξερεις σε τι κατασταση ειναι ο αλλος και που μπορει να στο καρφωσει για να παρει τα λευτα για την δοση του.Παντως δεν νομιζω καποια πολεμικη τεχνη να βοηθουσε γιατι γιναν ολα αυτα μεσα σε μισο λεπτω και δυσκολα αντιδρας μεσα σε τοσο χρονο να του επιτεθεις
Harkon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 δεν εννοώ για επίθεση την πολεμική τέχνη όσο για ψυχραιμία κυρίως και άμυνα (όσο μπορεί να υπάρξει απέναντι σε μαχαίρια ή ακόμα χειρότερα πιστόλια κτλ)
CHRIS_MALL Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 τσ....μια γειτονιά είναι ήρεμη χωρίς κρούσματα κλοπών και μόλις έγινε η μετακόμιση (κ ειδικά με την πρώτη τότε εισβολή) αρχίζουν τα "όργανα". είτε θέλεις είτε όχι τα συνδέεις ακόμα και αν πράγματι δεν φταίνει οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. κάλλιστα κάποιοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν το γεγονός μαζί με το ότι όλοι θα πέσουν πάνω στους αλβανούς και να ξεκίνησαν δουλειά. όλα ανοικτά είναι με πιο πιθανό σενάριο όμως το πρώτο. κ ξαναλέω με τους συγκεκριμένους δεν έχω τπτ κακό. ίσα ίσα που γνωρίζω πολλούς αλβανούς διαμάντια ανθρώπων. Τα συνδέεις συμφωνώ μαζί σου, ισως και εγώ υποσυνείδητα να έκανα το ίδιο, συνειδητά όμως λέω πως είναι λανθασμένη μια τέτοια αντίδραση και πρέπει να αποφεύγεται. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.Ας προσέχουμε λοιπόν λίγο πως εκφραζόμαστε, ακόμη και αν σκεφτόμαστε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για να αποφεύγουμε καλλιέργειες ρατσιστικών αντιλήψεων.
vision Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 άσε ρε φίλε με τα ρατσιστικά και @α@ακίες. Σε λίγα χρόνια μπορεί να παντρευτείς αλβανίδα και να μην το ξέρεις. Εκτός αν είσαι αλβανός. Για να στο θέσω καλύτερα. Καλοί οι αλβανοί αλλά όχι όλοι. Σιγά σιγά φτιάχνουν κι αυτοί μετά από τόσο καιρό παραμονή αλλά μερικές συνήθειες (και τρόποι ζωής) δεν ξεχνιούνται. Βαριέμαι να στο αναλύσω άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.