Προς το περιεχόμενο

ASUS m/b + OCZ memory: not good bedfellows?

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Έχω ακούσει για διάφορα προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ μητρικών της asus (κυρίως για την P5W-DH DELUXE) και μνημών ocz. Συγκεκριμένα θέλω να φορέσω OCZ PC26400 2GB (2X1GB) Gold Dual Channel σε μια P5B Deluxe/WiFi-AP.

Κανείς που να έχει τις ίδιες; Any suggestions? :)

Δημοσ.
sto site tis assus file 8a breis apantisi 8a grafei tis simbates mnimes me to mobo sou

Άδικος κόπος.

Έχετε δεί πολλές φορές να έχουν πολλές ( και κυρίως καλές Μάρκες ) στα Compatibility/Test Reports στις σελίδες τους οι κατασκευαστές mobo ?

Ποτέ παλιότερα, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

Την ερώτηση αυτή πήγαινε να την διατυπώσεις στο Official Tech Support Forum της OCZ εδώ [ http://www.bleedinedge.com ] Αντώνη.

Αλλιώς αν βαριέσαι μπες MSN, και έλα να σου δώσω να μιλήσεις με έναν εκπρόσωπο.

Δημοσ.

Eχω asus p5wd2-e premium και μνημες ocz ddr2-667 . Δουλευει απροβληματιστα και πιστευω οτι οι ocz ειναι απο τις πιο τιμιτς και συμβατες μνημες.

Δημοσ.
Eχω asus p5wd2-e premium και μνημες ocz ddr2-667

Λέμε όμως το μοντέλο σωστά...OCZ DDR2 στα 667 υπάρχουν 4 [ ίσως και παραπάνω ]

Ποιό μοντέλο ?

OCZ DDR2-667 Gold Edition ? Platinum Edition ? Titanium Edition ? Value ? Value Pro ?

Ποιό revision ( αν έχουν revision, το γράφουν με μικρά γραμματάκια στο sticker ) ?

Δημοσ.
Καλησπέρα παίδες

Έχω ακούσει για διάφορα προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ μητρικών της asus (κυρίως για την P5W-DH DELUXE) και μνημών ocz. Συγκεκριμένα θέλω να φορέσω OCZ PC26400 2GB (2X1GB) Gold Dual Channel σε μια P5B Deluxe/WiFi-AP.

Κανείς που να έχει τις ίδιες; Any suggestions? :)

Χαιρομαι φίλε μου επειδή θα μπορέσω να σε βοηθήσω.

Πείρα πριν 15μερες έναν Ε6600 με ένα Asus p5b deluxe wifi , και μαντεψε, πείρα και τις CZ PC26400 2GB (2X1GB) Gold Dual Channel.

Οι Μνήμες δεν επαιζαν το Pc δεν Εκανε Κάν POst.

Κανw update to Bios me 5.07 που κυκλοφορουσε τοτε. ΤΙΠΟΤΑ. Οι μνήμες δεν παιζανε. Ξεκιναω αλληλογραφια με Ocz , παραδέχθηκαν οτι υπαρχει ένα προβλημα συμβατοτητας οσον αφορα το SPD που ειχαν οι μνήμες.

Και κεί που είχα απελπιστη και είχα πάει τις μνήμες πισω στο ESHOP, Βγαζει η Asus καινουργιο Bios. 6.14

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

το οποιο λεει κανει "Enable support for OCZ2G8002GK-6400"

Με το που το διαβάζω αυτό, φορτώνω το Bios στο pc. Τρεχω eshop, παιρνω τις μνημες πίσω πριν πανε στο τεχνικο τμημα, παω σπιτι τις βάζω, ανοιγω τον υπολογιστη ------- και ΑΚΑΟΥΩ επιτελους εκείνο το καπληκτικο BIP απο το Speaker του Mobo.

Μην τα πολυλογώ, που είδη τα έχω πολυλογησει , με 6.14 Bios οι μνήμες όχι μονο δουλευουν άψογα πιανοντας το 5-5-5-15 στα 800. Αλλα τις πάς και οπου θές. Δεν καταλαβενουν τίποτα. Αθανατο EVP Τις Ocz. Δωστους voltage και κάντες οτι θες :) Ti memtest 8 hours overnight φαγανε, τι Sandra Ετρεξα , Τι Everlast . Οι μνήμες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με το 6.14 Bios !!!

YΣ. Θα Χρειαστείς βεβαια μια μνήμη απλη οτι νανε έστω 256mb δανική , Για να κάνεις POST και Bios update.

ΥΣ2. Οι μνήμες με το παλιο Bios Κανανε POST μονο στα 2.25V , Αλλα υπερθερμενοντουσαν γρήγορα και το PC Παγωνε. Ολα αυτα βεβαια πριν το 6.14 bIOS !!

ελπίζω να σε κάλυψα !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...