Voorhees Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά έκανα ένα νέο PC όπου η PCI-E μου είναι χαλασμένη και την έστειλα στο e-shop για επισκευή. Θέλω να μάθω λοιπών αν γίνεται να βάλω μια κάρτα γραφικών σε κάποια PCI θύρα(από τις παλιές) ώστε να ξεκινήσω το PC προσωρινά.
asmilon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Αν βρεις καρτα γραφικων PCI μπορεις να την βαλεις και θα σου παιξει, αλλα μιλαμε για hardware 6+ χρονων. Δυσκολο να βρεις...
Voorhees Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω βρεί απο κάπου αλλά σίγουρα θα δουλέψει έτσι; Το PC είναι ολοκαίνουριο απο τα AM2.
activex Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 den nomizw na bris driver gia xp se tetia karta.. skepsou to.
Gantalf_4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Εχουν τα ΧΡ Drivers για αυτες τις καρτες, ενσωματωμενα. Απλα δεν εχει τις Advanced λειτουργιες τους...
asmilon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Eιναι πιθανο να εχουν ενσωματωμενους οδηγους τα ΧΡ για το chipset της καρτας, δε παιζει ρολο ο τροπος συνδεσης... Μια δοκιμη ειναι σιγουρο πως θα σε πεισει αν δουλευει ή οχι ;-) EDIT: Gantalf_4 με προλαβες Σε PCI καρτα γραφικων τι Advanced λειτουργιες να περιμενεις? Τα βασικα θελει για απεικονιση του 2D περιβαλλοντος..
activex Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Εχουν τα ΧΡ Drivers για αυτες τις καρτες, ενσωματωμενα. Απλα δεν εχει τις Advanced λειτουργιες τους... kala tetio Advanced den tha parw! ok tote...outos i allos den nomizw na perimeni na paiksi kanena paixnidi o filos mas...
ANEMOS-V Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 vasika den kindineueis tipota.. apla de tha sikosei pano apo 800x600 kai isos tremopezei ligo.. i taxytita tha eine dramatiki vevea ..kai game ta ksexname..gia ligo. kai tha mpeis apo safe mod na tin oriseis.. pithanon na tin vrei omos aytomata
Voorhees Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ναι απο γραφικά είμαστε super. Πάει στα 16bit και το mouse πάει σαν turtle. Δεν πειράζει. Σε 1-2 μήνες το e-shop θα έχει τελειώσει το service.
random Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, πρεπει να χτίσουν πρωτα το εργαστήριο μικροηλεκτρονικής, να προσλάβουν τιποτα ταϊβανεζους εξπερ στα τσιπακια ts4c1R1s, και μετα θα κοιτάξουν την καρτούλα...
Voorhees Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Raandom αλήθεια είναι χαλασμένο; Ω Θεέ μου... με βλέπω σε κανένα χρόνο να την παίρνω πίσω. Πριν καιρό είχα πρόβλημα με την mobo και έκαναν 1,5 μήνα για να μου την στείλουν πίσω.
Shineboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 σίγουρα θα παίξει εγώ έχω δει κατεβαστήρι pentium-2 με VGA Trident 9000 ISA με 1MB RAM! και δουλεύει κανονικά, τα XP την είδαν αυτόματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.