Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με μια Report απο Crystal Report

dpavlidoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Έχω μία έτοιμή report και θέλω να προσθέσω ένα πεδίο,ενώ το προσθέτω κανονικά μέσα στο mss και ttx στη σωστή θέση μου βγάζει το εξής μύνημα:

ADO ERROR:The text,ntext and image data types are invalid in this subquery or aggregate expression.

Η εκτύπωση μέσα έχει 2 Select, το 1ο αναφέρεται στις συναρτήσεις MIn(summary.όνομα πεδίου).

Το 2ο Select αναφέρεται στα πεδία της βάσης.Για να μου εμφανίσει το πεδίο που θέλω το προσθέτω και στα 2 select.

Αλλα δεν μου το εμφανίζει στην εκτύπωση,βασικά δεν τρέχει μετά και βγάζει το μύνημα που έγραψα πιο πάνω.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη χρήση δεδομένων τύπου text, ntext και image.

Είναι εύκολο να γράψεις το query που εκτελείται για να σου έρθουν τα data?

Δημοσ.

Κάτσε να σου δείξω ένα μέρος του κώδικα:

SELECT Summary.PersonID PersonID, Min(Summary.PersonName) PersonName, Summary.MatCode MatCode, Min(Summary.MatDescr) MatDescr,

Min(Summary.MeasUnit) MeasUnit, Summary.DocID DocID, Min(Summary.DocDate) DocDate,

Min(Summary.OrdersQnt) * Min(Summary.StockSign) OrdersQnt, (SUM(Summary.InvQnt) + SUM(Summary.Cancel)) * Min(Summary.StockSign) InvQnt,

(Min(Summary.OrdersQnt) - (SUM(Summary.InvQnt) + SUM(Summary.Cancel))) * Min(Summary.StockSign) OpenQnt,

Min(Summary.Price),

Min(Summary.DiscPrc),

Min(Summary.DiscVal)

FROM

(

SELECT Client.PersonID PersonID, Client.Name PersonName,

Material.Code MatCode, Material.Description MatDescr,

BasMeasUnit.Description MeasUnit, LitmSale.AA,

DocHdSal.ID DocID, DocHdSal.Date1 DocDate,

CASE DocParam.StockSign WHEN 0 THEN 1 ELSE -1 END StockSign,

(CASE MtrlMUnt.RelOperator WHEN 0 THEN (LItmSale.Quantity * MtrlMUnt.Relevant)

ELSE (LItmSale.Quantity / MtrlMUnt.Relevant)

END) OrdersQnt,

CASE WHEN LtgQnt.Quantity >0 THEN (CASE MtrlMUnt.RelOperator WHEN 0 THEN (LtgQnt.Quantity * MtrlMUnt.Relevant)

ELSE (LtgQnt.Quantity / MtrlMUnt.Relevant)

END)

ELSE 0 END InvQnt,

CASE WHEN LtgQnt.quantity <0 THEN LtgQnt.Quantity ELSE 0 END Cancel,

LitmSale.Price, LitmSale.DiscPrc, LitmSale.DiscVal

Κατάλαβες?

Δημοσ.

Χμ... Δεν μου λέει και πολλά για πιο λόγο δεν παίζει, αλλά το πιο πιθανό είναι να έχεις στο subquery σου (το 2o SELECT) δεδομένα τύπου ntext,text ή image. Δοκίμασε κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεται εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...