tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Πήρε χθές ο πατέρας μου το αμάξι μου (Opel Corsa μοντέλο 2003) για να παέι σε μια δουλειά. Οπως είναι φυσικό χθές που έβρεχε, η Πειραιώς είχε πλημυρίσει. Όπως πέρναγε λοιπόν από εκεί γέμισε νερά στο πάτωμα πίσω από την θέση του οδηγού. Δεν φαίνεται να μπήκαν από την πόρτα ή από κάποιο παράθυρο που δεν έκλεισε καλά, αφού δεν υπήρχαν νερά στο κάθισμα ή στην πόρτα αλλά μονο στο συγκεκριμένο σημείο. Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αποκλείεται να μπήκαν νερά από κάτω, αλλά να το πάω την πέμπτη να το δούνε. Τι μπορεί να έγινε? Γίνεται να μπουν νερά από κάτω?
Arioch79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ χλωμό αυτό που λες. Εγώ είχα ένα FIAT 128 (μοντέλο 1975) και δεν έμπασε νερό ποτέ. Θυμάμαι μια θρυλική πλημμύρα στη μεσογείων. Η μεσογείων είχε γίνει πραγματικό ποτάμι, αφού μόνο που δεν έβγαλα κουπί από το παράθυρο για να τη διασχίσω. Το νερό χτύπαγε από κάτω τη μηχανή και έβγαινε καπνός από το σασμάν! Αλλά όχι μόνο δε με άφησε (θυμάστε πώς μας άφηναν άνετα τα μη καταλυτικά στη βροχή αν πέφταμε σε καμμιά λακούβα με νερό), αλλά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα νερό μέσα. Μήπως χύθηκε κάνα μπουκάλι νερό σε αυτό το σημείο;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα εταιρικό. Εκεί είχε φύγει μια τάπα απο το πορτμπαγκάζ και τα νερά τα έφερναν μέσα οι τροχοί.
tolis_01 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι δεν χύθηκε τίποτα, η βροχή τα έφερε μέσα. Ή είναι αυτό που λέει ο Παναγιώτης ή δεν εφαρμόζει ακριβώς η πίσω αριστερή πόρτα. Πάντως μόλις το πάω την πέμπτη στο σέρβις της αντιπρωσωπείας θα σας πω τι έφταιγε.
DhZou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτά για όσους πιστεύουν ότι τα Γερμανικά αυτοκίνητα είναι ποιοτικά...
IOCTL Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 βρέχει μεγάλε... πάρε κουπιά! Γιατί δεν το μετατρέπεις σε σκάφος? Με μια yamaha 40ara θα γίνει ταχύπλοο
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 15 μηνυματα στο τοπικ.... Απο το πεμπτο τοπικ και μετα ξεκιναει ο οχετος... η ασχετολογια, οι προκαταληψεις, οι ταμπελες, η παραφροσυνη. Περαν του οτι ειστε off topic, απο τα λεγομενα σας δεν εχετε και καμια σχεση με την αυτοκινηση και καποιοι χαρακτηρισμοι ειναι απρεπεις και καλο ειναι να περιοριζονται σε αυτον που τα λεει. Σιγουρα θα βοηθουσε ενας mod να καθαρισει το τοπικ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό έλεοςςςςςςςςςςςςςςςς αμα συνεχισουν ακομα λιγο... θα παρουμε τα βουνα...
kage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 δεν εχω διαβασει τι λενε οι αλλοι...αλλα αν δεν ηταν παραθυρο ή πορτα ανοιχτη...1η περιπτωση ειναι ο νεροχυτης μπροστα,δηλ θα χει βουλωσει απο φυλλα κ απο μαλακιες(ειναι στις ακρες μπροστα στους υαλοκαθαριστιρες απο κατω... αλλες περιπτωσεις απο φωτα αν εχουν υγρασια να το κοιταξεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Τα άσχετα με το παρόν θέμα μηνύματα (περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων) μεταφέρθηκαν σε νέο topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=158981
xpapias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως το θέμα με την τάπα ισχύει. Τέτοιες τάπες υπάρχουν σε διάφορα σημεία, ανάλογα με το μοντέλο. (Την έχω πατήσει και εγώ...)
tolis_01 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Το πήγα παιδιά στην Opel και μου είπανε ότι είναι φυσιολογικό που πήρε νερά. Είναι ή με δουλεύουνε? Να υπενθιμήσω βέβαια ότι η στάθμη του νερού ήταν πολύ υψηλή (κάλυπτε τη μισή πόρτα) αλλά το νερό μπήκε από κάτω.
chriskar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 καλα κι εσυ τι περιμενες ?? αφου μπηκες σε λιμνοθαλασσα.. τι ειναι το κορσα υποβρυχειο?
tolis_01 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 καλα κι εσυ τι περιμενες ?? αφου μπηκες σε λιμνοθαλασσα.. Την γνωστή σε όλους μας λιμνοθάλασσα ονόματει οδός Πειραιώς Να ευχαριστήσω πάντως την Opel Δρόμων και την άψογη συμπεριφορά των τεχνικών της, που χωρίς να κοιτάξουν τίποτα στο αμάξι (για κάποια τάπα π.χ. που έφυγε από την θέση της) μου είπαν το corsa δεν είναι βάρκα και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Συγχαρητήρια, έτσι πάει μπροστά μια εταιρία :evil:
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Να υπενθιμήσω βέβαια ότι η στάθμη του νερού ήταν πολύ υψηλή (κάλυπτε τη μισή πόρτα) αλλά το νερό μπήκε από κάτω. Για ποιον ακριβώς λόγο παραπονιέσαι πως δεν στο φτιάξανε;
tolis_01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ότι δεν του ρίξανε έστω μια ματιά. Αν το νερό μπήκε από κάτω θα το ξανακάνει και με πολύ μικρότερη ποσότητα νερού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.