Προς το περιεχόμενο

Pira ton Core 2Due e6600 tora ti MB?

Petrosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αφήνεις τα συνταξιλίκια λέω εγώ και να σε βλέπουμε πιο συχνά???

Μόλις σήμερα ήρθε και ο δικός μου 6600 Conroe και ψάχνω Mobo.

Μάλλον θα πάρω αυτήν η οποία δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

Για δες την και εσυ αν θέλεις....

Δημοσ.

Αsus p5b deluxe wifi για fsb overclocking πανω απο 500MHz και φυσικα ολα τα καλουδια πλην crossfire.

Την εχω και δουλευει αψογα με το τελευταιο bios, επισεις ειναι σταθεροτατη, τρεχω εναν E6300 στα 3,2GHz απροβληματιστα.

Δημοσ.

Πέτρο αυτή που σου πρότεινα (p5b wifi) έρχεται με 7 sata. Και η gigabyte φοριέται αρκετά, αλλά γενικώς έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Asus. Όπως και να το κάνουμε η Gigabyte όσα μπλιμπλίκια καινα πετάξει πάνω και όσο και να αναφέρεται σε solid capacitors (που ναι είναι σημαντικό spec) παραμένει gigabyte

Δημοσ.

Na po tin Alitheia tora Gigabyte exo tin GA-K8NXP-9 alla den exo meinei efxaristimenos kai as edosa ena karo lefta.

Apo ayta pou diavazo trigiro tin Asus pou lete tin exoun gia poly kali.

Mallon ekei tha katalikso.

An oxi mi ti allo an paei kati strava den tha paraponiosaste an sas ta prikso :)

Efxaristo kai pali paidia gia tin voitheia.

Δημοσ.

Αν παρεις την asus μην ξεχασεις να παρεις και 800αρες τουλαχιστον μνημες, παρε και μια χαλκινη ψυκτρα με heatpipes, οπως ειπα τον Ε6300 τον τρεχω στα 3,2GHz με μανισια ψυξη και σχετικα φθηνες corsair 800αρες, τωρα μενει να παρω και καλη ψυξη και θα φτασω τα 3,4GHz. Οσο για την gigabyte ειναι επισεις καλη μητρικη, αλλα δεν εχω διαβασει κανεναν με e6300 να εχει περασει τα 3,0GHz.

Δημοσ.

μου κανατε την καρδια περβολι!πηρα την asus p5ld2 με εναν Ε6400 και απο οτι διαβασα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη? επισης bios update πως γινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...