ppetr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Πήρα χτές ένα flash με το οποίο έχω το εξής πρόβλημα. Δεν αναγνωρίζεται σωστά από τις μπροστινές θύρες, με αποτέλεσμα να μη δουλεύει, ενώ αν το βάλω στις πίσω, δουλεύει κανονικά. Σημείωση: Στις μπροστινές θύρες συνδέω άλλο stick και δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Αυτό παρατηρείται σε 2 μηχανήματα (και μπορώ να το συνδέσω και σε άλλα). Την ίδια συμπεριφορά έχει παρατηρήσει και ένας άλλος φίλος μου. Εσείς τι λέτε;
deathlok Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 genika oi brostines thires den einai oti kalitero. sto diko mou pc alles siskeves doulevoun apsoga alles me xamili taxitita (eno ipotithtete pos oi thire einai usb2) alles den anagnorizontai katholou. genika fteei i thira kai oxi to stickaki. to oti allo sticaki sou doulevei simbainei dioti borei na einai ligotero apaititiko se revmata protokola ktl.
ppetr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Τότε ποια ευκολία προσφέρουν εάν είμαι αναγκασμένος να φέρω καλώδιο από πίσω, μπροστά;
Tsino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια μακρυα απο τις μπροστινες θυρες... Εμενα μια φορα μου εκαψε ενα stickaki
ppetr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια μακρυα απο τις μπροστινες θυρες... Εμενα μια φορα μου εκαψε ενα stickaki Έχω εγγύηση εφ' όρου ζωής
kostasplak1986 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω εγγύηση εφ' όρου ζωής de nomizo oti tha se kalypsei i eggyisi ama to kapseis!
ppetr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει Τότε τι καλύπτει η εγγύηση?
kostasplak1986 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 file mi se paro sto laimo mou de mou exei tyxei kati analogo kai de ksero, apla nomizo oti de tha ftaiei to usb stick pou kaike alla i usb thyra pou to ekapse! opos p.x an sou kaei i mitriki apo auksomiosei tis tasis tis dei den tha ftaei i mitriki! alla kalytera as apantisei kapoios pou kserei akrivos i tou exei tyxei kati tetoio an ton kalypse i eggyisi!
Tsino Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ακριβως ετσι ειναι kostasplak1986, δεν καλυπτεται απο εγγυηση αν καει για αυτον τον λογο
ppetr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορούν να το καταλάβουν αυτό στο Πλαίσιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.