electroasd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Αμα έχεις παλαμάρι,τι την θέλεις τη Ferrari.......
marantonis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πώς και δεν κλειδωθηκε αυτο; και βλεπω οτι εχουν γραψει και μεγαλες προσωπικοτητες εδω. Εποχες ελευθεριοτητας! Επιτρεπεται να ποιησω κι εγω κατι ή θα πεσει λουκετο τωρα που εχουν σφιξει οι κωλοι;
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πώς και δεν κλειδωθηκε αυτο; και βλεπω οτι εχουν γραψει και μεγαλες προσωπικοτητες εδω. Εποχες ελευθεριοτητας! Επιτρεπεται να ποιησω κι εγω κατι ή θα πεσει λουκετο τωρα που εχουν σφιξει οι κωλοι; Οι πιθανότητες είναι προς το λουκέτο, αλλά δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις. IBTL
kuzko21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ωραιο αλλα χαλασε στο τελος η ομοιοκαταληξια ποιητικη αδεία.
SlackulatoR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πώς και δεν κλειδωθηκε αυτο; και βλεπω οτι εχουν γραψει και μεγαλες προσωπικοτητες εδω. Εποχες ελευθεριοτητας! Επιτρεπεται να ποιησω κι εγω κατι ή θα πεσει λουκετο τωρα που εχουν σφιξει οι κωλοι;
aledjo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 οποιος τη νυχτα περπατει, πιατα και γαρυφαλα πατει
flogosfairion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καφροποιηση http://gamotafismos.blogspot.com
iGoPod Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 1.ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ DEPON! hahahahahahaha 2.ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Οδήγαγα στην Τσιμισκή και βλέπω 10 μούνες, τα αρχίδια μου κοκκίνησαν και γίναν παπαρούνες, πρηστήκανε και γέμισαν 40 τόνους χύσι κι αμέσως ονειρεύτηκα εσένα για γαμήσι!
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αμάν που το βρήκατε αυτό ρε, θα τελικιάσει τα υπογλώσσια ο Snoob.
marantonis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αμάν που το βρήκατε αυτό ρε, θα τελικιάσει τα υπογλώσσια ο Snoob. Κι εγω αυτο ηθελα να πω αλλα κατι τετοια ποστ μου τα σβηνει
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ναι αλλά τώρα που το ξαναβλέπω δε μου αρέσει. Χμφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.