Προς το περιεχόμενο

Μα γιατί δεν κατεβαίνει;

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χτες το βράδυ έχω το εξής πρόβλημα. Κατεβάζω ένα αρχείο και κάποια στιγμή η ταχύτητα πέφτει, πέφτει, πέφτει... μέχρι που παγώνει το κατέβασμα. Αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή (δηλαδή 1,10, 20λεπτά αφού άρχισε το κατέβασμα). Άμα είναι μικρό το αρχείο, όλα καλά. Αν είναι μεγάλο όμως, απλά δε θα προλάβω να το κατεβάσω.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Η όλη δικτυακή λειτουργία δείχνει να μην έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι!

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Καλυτερα οταν θελεις να κατεβαζεις μεγαλα αρχεια να χρησιμοποιεις καποιον Download manager για να αναλαμβανει να τα κατεβαζει και να τα συνεχιζει απο εκει που σταματησαν αν για καποιο λογο διακοπει η ληψη του αρχειου...

Προσωπικα χρησιμοποιω τον Flashget αρκετα χρονια και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος... Αν θες να τον χρησιμοποιησεις με τον Firefox μπορεις να βαλεις το extension FlashGot.

Δημοσ.

Για rapidshare χρησιμοποιεις το rapget το οποιο μπορει να βαλει στην σειρα τα links που θα του δωσεις απο εκει και το αφηνεις να τα κατεβασει μονο του ενα ενα, αν δεν εχεις Premium account...

Δημοσ.

Βάζω το λινκ στο πρόγραμμα αλλά δε λέει να ξεκινήσει. Μόλις τελειώνει ο χρόνος αναμονής ξανα-ανανεώνεται και βγάζει λάθος, ενώ αν πάω από τον Opera ξεκινά κανονικά το κατέβασμα.

Επίσης, του ζήτησα να ενσωματωθεί στον Opera ώστε να πάρει αυτό το αρχείο, τούτο δε συμβαίνει και ο Opera προσπαθεί να το κατεβάσει με το δικό του download manager.

Any ideas?

Δημοσ.

Kαμια φορα τα κανει αυτα τα κουλα, αλλα γενικα δουλευει :-? Δοκιμασε να καθαρισεις τα cookies σου και κανε επανεκκινηση...

Δημοσ.
Απο χτες το βράδυ έχω το εξής πρόβλημα. Κατεβάζω ένα αρχείο και κάποια στιγμή η ταχύτητα πέφτει, πέφτει, πέφτει... μέχρι που παγώνει το κατέβασμα. Αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή (δηλαδή 1,10, 20λεπτά αφού άρχισε το κατέβασμα). Άμα είναι μικρό το αρχείο, όλα καλά. Αν είναι μεγάλο όμως, απλά δε θα προλάβω να το κατεβάσω.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Η όλη δικτυακή λειτουργία δείχνει να μην έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι!

Καμιά ιδέα;

exw akrivos to idio provlima exeis forthnet??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...