tomy_1471 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας παιδια! Εχω ενα προβλημα με ενα 160GB εξωτερικο σκληρο και δεν εχω βρει κανενα που να μπορει να μου βρει λυση!!!! HELP!!!! To προβλημα ειναι οτι εκει που δουλευει κανονικα μια στιμη κολλαει και μου βγαζει το ακολουθω μηνυμα...... "Windows was unable to save all the data for the file H:/...." Εχω κανει τα παντα!!!!! ΜΟΝΟ απο το παραθυρο δεν τον εχω πεταξει ακομα!! Ευχαριστω απο τωρα!!!!
asmilon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Τι μητρικη εχεις? Μπορει αν φταιει το USB interface της... Σε καποιο αλλο μηχανημα σου δουλευει κανονικα ο εξ δισκος? Αν ναι τοτε δοκιμασε να κανεις BIOS Update...
HexStatic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 O sklhros einai eksoterikos h phres ena sklhro kai ton ebales se mia apo tis klasikes problimatikes eksoterikes usb thikes? An exeis kanei to 2o pio pithano einai na ftaiei h eksoteriki sou thiki para o skhros. Rikse kai mia matia se Auto to topic gia na deis oti an ontws exeis eksoteriki thiki den eisai o monadikos pou exeis problimata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.