Προς το περιεχόμενο

Διαχείριση εργασιών κ Ανασυγκρότηση prob

Fogo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας,

βασικά έχω δύο προβληματάκια και όποιος μπορεί να βοηθήσει εθπρόσδεκτός, λοιπόν από τη μια δεν μπορώ να επιλέξω τη διαχείρηση εργασιών (running process), με δεξί κλίκ κάτω στην μπάρα μου το εμφανίζει με γκρίζα μη επιλέξιμη μορφή και με ctrl+shift+alt δεν εμφανίζει τίποτα! Παίζει να το είχα πειράξει από κάπου και να μην θυμάμαι τώρα (απλά παίζει), οπότε αν υπάρχει καμιά επιλογή....

Και 2ον πάω να κάνω ανασυγκρότηση και μου λέει "Αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί αυτό το αρχείο." Εδώ τι μπορεί να φταίει????

....

Δημοσ.

Φανταζομαι χρησιμοποιεις ΧΡ φιλε μου επειδη δε το αναφερεις καπου...

Μπορει να εχεις κολλησει καποιον ιο και να σου προκαλει αυτα τα προβληματα, εχεις κανει ενα ελεγχο για ιους? Δοκιμασε με το Kaspersky... Επισης κανε ενα ελεγχο για spyware με 2-3 προγραμματα. Αυτα μπορει να ευθυνονται και για την ανασυγκροτηση.

Ο συνδυασμος ctrl+shift+alt δε κανει κατι στα Windows ο συνδυασμος που θελεις ειναι ctlt+alt+del ή ctrl+shift+esc...Αν δε παιξει με αυτα και σου βγαλει καποιο μηνυμα τρεξε το Dial-a-fix να σου φτιαξει το προβλημα αυτο

Δημοσ.

Βασικά τόσο καιρό έχω zone alarm pro όπου περιλαμβάνει antispyware kai antivirus το έκανα search και βρήκε 2 low spy οπότε και δεν έπαιζει τπτ κατέβασα μετά και adware se prof free και μοθ βρήκε 13 adds και μου έβαλε guarantine τα 4 τα άλλα μάλλον δεν τα κατάφερε αλλό αυτό ήταν αρκετό για να

απελευθερωθεί η Διαχείρηση Εργασιών, με την Ανασυγκρότηση έχω ακόμα πρόβλημα!

Έχετε να μου προτείνετε διαφορετικά progs από αυτά που χρησιμοποιώ? Μήπως δεν έχει σχέση με ανασυγκρότηση το check!?!

Α σε ευχαριστώ και για την απάντηση προηγουμένως

Δημοσ.

to mono pou exw na pw kai sorry pou den exw lusei gia to provlima sou file mou einai oti isws prepei na allakseis kai na valeis kanena pio swsto antivirus px nod32 i to kaspersky pou eipe o filos asmilon kai oso gia oso gia antispyware kanena pio kalo px to spy sweeper as poume...elpizw auta na sou broun kanena pio periergo trojan pou auta pou exeis den ta vrikan...

sorry pantws pou den kserw tin lusi tou provlimatos sou :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...