Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Alexander The Great

Xplode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ:

Cannot Locate The Cd-rom

Cd/dvd Emulatorsoftware Has Been Detected.please Disable All Cd/dvd Emulation Software And Restart The Game

Δημοσ.

Εχει protection αν ειναι clopy kai εχεισ εγκατεστημενο καποιο Drive emulator οπως το Deamon Tools...

Θα πρεπει να πας στις ρυθμησεις του emulator και να το βαλεις να μη ξεκηναει μαζι με τα windows.

2η λυση Run -> msconfig -> Start up και ξετσεκαρεις το προγραμμα emulator και μετα reboot

Δημοσ.
den exw kapoio emulator omos re paidia kai den mporw na katalabw giati to leei auto.to paixnidi to noikiasa apo to video club

Μα το παιχνίδι δεν κυκλοφορεί αυτόνομα...

Μόνο για download ή πακέτο στο Total War eras...

Ωραίο το video club αυτής της γειτονιάς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσπάθησα κι εγω να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο παιχνίδι....Το δικό μου πρόβλημα είναι ένα μήνυμα που βγαίνει όταν επιχειρώ να τρέξω το παιχνίδι..."unable to load vopyl.dll library"...Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω τι γίνεται και να βρω μια λύση, ώστε να το ξεκινήσω...(να δω τουλάχιστον τι παίζει με αυτό το παιχνίδι...)

Δημοσ.

Σε κανέναν δεν έχει τύχει κάτι παρόμοιο??? Βοηθήστε λίγο την κατάσταση...νομίζω ότι είναι αρκετά καλό παιχνιδάκι...

Υ.Γ: Το έχω κάνει εγκατάσταση σε δυο διαφορετικούς υπολογιστές και βγάζει το ίδιο μήνυμα...Ωστόσο, το παλικάρι που μου το έδωσε με διαβεβαίωσε ότι το έχει εγκαταστήσει αλλού και έπαιξε μια χαρά...Τι να πώ...Βασικά μήπως κάνω κάποιο λάθος με το Crack?...Έχει ένα αρχείο που λέγεται engine και αυτό που κάνω είναι να το αντιγράφω στο directory που κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι...Μήπως κάνω κάποια λαλακία?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη που ξεθάβω τόσο παλιό τοπικ,αλλά είναι ανάγκη να μου πείτε τι μπορώ να κάνω με το εν λόγω παιχνίδι.Το κάνω κανονικά όλα instal αλλα μου εμφανίζει πρόβλημα Unable to load vopy.dll library!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...