kosmasgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Θέλω απλά να τονίσω το εξής θέμα. Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι στην Κώ όπου πρόσφατα άνοιξε eshop point. Πλέον οι παραγγελίες πηγαίνουν εκεί και ξαναβγαίνει το τιμολόγιο με μειωμένο ΦΠΑ 13% λόγω παραμεθωρίου. Έχει τύχει περιστατικό πελάτης να επιμένει γιατί πήρε το laptop του πιο φτηνά απο ότι αναφέρει στο Ιντερνετ :) Μέχρι πρίν ανοίξει το eshop point το eshop χρέωνε κανονικά 19% ΦΠΑ στο νησί για τις παραγγελίες όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα on line ( πλαίσιο κλπ ). Το θεωρώ απαράδεκτο να στερείται ο κόσμος το 13% μειωμένο ΦΠΑ. Στο κάτω κάτω δεν δηλώνει κανείς ψευδή στοιχεία στο account του. Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω η μας κλέβουν κανονικά τα υπόλοιπα καταστήματα.
neofix Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 να κλέβουν αδηνατο (με αυτο το τροπο) γιατι το φπα το επιστρεφουν και ειναι αδηνατο να κανουν καποια μαμακια! Για να Χρεωθείς 13% θα πρεπει η παραδοση να γινει σε παραμεθωριο περιοχη και στο τιμολογιο φυσικα να αναγραφεται και ο τοπος παραδοσης... με επιφυλαξη ολα αυτα.
kosmasgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ε ναι τι λέμε τόση ώρα. Η παράδοση γίνεται στη Κώ. Παρόλαυτα 19% χρεώνουν. Μόνο το eshop χρεώνει 13%.
laptopmaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Ε ναι τι λέμε τόση ώρα. Η παράδοση γίνεται στη Κώ. Παρόλαυτα 19% χρεώνουν. Μόνο το eshop χρεώνει 13%. Φίλε έχεις παραγγείλει και απο αλλού και τους λες απατεώνες? Αν ζητήσεις έκδοση τιμολογίου είναι αναγκασμένοι να σου βάλουν 13% Φ.Π.Α αφού το τιμολόγιο έχει τόπο παράδοσης ΚΩ. ( Δωδεκάνησα τελωσπάντων ) Αν όμως ζητήσεις Απόδειξη Λιανικής τότε πάλι βάση νόμου θα πληρώσεις το Φ.Π.Α της έδρας του μαγαζιού απο όπου αγόρασες....Μην λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι...Όλοι απατεώνες...ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!
kosmasgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατι το eshop τιμολόγιο μου κόβει ? Αποδειξη λιανικής λέει. Στο Πλαίσιο όταν κάνεις λογαριασμό σου ζητάει να βάλεις στοιχεία για Αποδειξη/τιμολόγιο. Δεν σε ρωτάει κανείς αν θες τιμολόγιο η απόδειξη. Στην αγορα μόνο σε ρωτάνε. Αλλωστε έχω δώσει και ΑΦΜ
laptopmaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατι το eshop τιμολόγιο μου κόβει ? Αποδειξη λιανικής λέει. Στο Πλαίσιο όταν κάνεις λογαριασμό σου ζητάει να βάλεις στοιχεία για Αποδειξη/τιμολόγιο. Δεν σε ρωτάει κανείς αν θες τιμολόγιο η απόδειξη. Στην αγορα μόνο σε ρωτάνε. Αλλωστε έχω δώσει και ΑΦΜ Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω....Είπα ότι το Φ.Π.Α έχει να κάνει με τον τόπο αγοράς ( απο που δηλ. σου κόβουν την απόδεικση ). Δεν μπορεί σε μια απόδειξη λιανικής να φαίνετε τόπος παράδοσης οπότε αν το μαγαζί που εκδίδει την απόδειξη έχει έδρα σε περιοχή με 19% Φ.Π.Α τότε η απόδεικση θα εκδοθεί με 19% ΝΟΜΟΣ! Αν τώρα εκδοθεί τιμολόγιο ανεξάρτητα απο την έδρα του καταστήματος το Φ.Π.Α θα εκδοθεί σύμφωνα με τον τόπο παράδοσης. Αυτα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.