kchoriano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Κουβέντα για το απόλυτο αθλητικό παιχνίδι.Ρε παιδιά έλεος, πότε θα βγει το Manager το 2007, δεν αντέχω άλλο.Έχω φτάσει την ΑΕΚ στο 2020.Όποιος ξέρει ταλέντα άγνωστα γράφει.Μην μου γράψετε όλοι τον Adu.Ψάχτε στο Google και κατεβάστε όλοι το προγραμματάκι FM scout και δεν θα χάσετε.Περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας για το προγραμματάκι.
zoocra7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 tto kainourgio football manager tha vgi apo noemvrio.oso gia paiktes yaya toure(-9) freddy guarin(-9) steffen iversen.eho kialous apeirous.pes thesi kai timi.
kkostas77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Παίχτες υπάρχουν πολλοί...Αν μου πεις χρήματα που διαθέτεις, ομάδα που έχεις, μπορώ να σου δωσω μια λίστα με αρκετούς.... Πάρε έναν φθηνό που πάει σε όλες τις ομάδες...μειονέκτημα...η ηλικία του...αλλα για 2 ακόμα χρόνια θα είναι βασικός... Pablo Bengoechea.....δες τα στατιστικά του και θα καταλάβεις...είναι κολομβιανός 40 ετών....ισως χρειαστεί να τρέξεις όλους τους παίχτες απο Κολομβία...
kchoriano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά κατεβάστε το προγραμματάκι που σας έδωσα και δεν θα χρειαστεί καν να γράφετε για παίχτες.Σου τους βγάζει το προγραμματάκι αξιολογώντας την μελλοντική ικανότητα τους σε κλίμακα 1-200.Έχω πάρει στην ΑΕΚ 6 παίχτες με ptential ability 195.Απλά για να καταλάβετε ο Adu έχει 165 και γύρω στο τόσο εχει και ο Freddy Guarin.Κατεβάστε το και πείτε μου.Είναι πολύ μικρό και κάνει για όλα τα Football Manager ακόμα και για το καινούργιο που θα βγεί. . . . . .
zoocra7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 To FM scout einai kalo programma alla mhn to hrisimopoiite poly giati hanetai h magia.
kchoriano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις κάποιο δίκιο zoocra7.Tο καλό πάντως είναι πως δεν αλλοιώνει ούτε παρεμβαίνει στο παιχνίδι με αντικανονικό τρόπο.
greeneye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 h ousia einai na pezis xoris shortlist xoris na xeris potensial xoris tipota! Den exei noima akoma kai 1 paikth na sou poun na paris pou na paizei kala. Ego etsi paizo kai exei terastio endiaferon! 1 xronia me bartsa pira to protathlima! sti deyterh isobathmisa me real kai h poutan* to pire me diafora termaton! sthn trith to paleyo pali kai pao kala Mou proteinan ananeosh simbolaiou aron aron
kchoriano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 h ousia einai na pezis xoris shortlist xoris na xeris potensial xoris tipota! Den exei noima akoma kai 1 paikth na sou poun na paris pou na paizei kala. Ego etsi paizo kai exei terastio endiaferon! 1 xronia me bartsa pira to protathlima! sti deyterh isobathmisa me real kai h poutan* to pire me diafora termaton! sthn trith to paleyo pali kai pao kala Mou proteinan ananeosh simbolaiou aron aron Πάντως και τέλειους παίχτες να έχεις δεν είναι εύκολο να πάρεις πρωτάθλημα.Αν πχ πέσει το morale στο very poor, εχασες.Για αυτό μην το βλέπεις τόσο κακά το προγραμματάκι.Δεν μιλάω καν για ευρώπη που καμία Ελληνική ομάδα δεν μπορεί να κάνει καλή πορεία με το μπάτζετ που είναι διαθέσιμο.
Founes Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Paidia, ti tha legate, an mazevomastan arketoi, na diorganoname ena Football Manager Challenge ??? An yparxei endiaferon tha sas pw leptomeries gia to pws borei na diorganothei To epathlo vevea tha einai o titlos timis BFMPoI !!!
kchoriano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Paidia, ti tha legate, an mazevomastan arketoi, na diorganoname ena Football Manager Challenge ???An yparxei endiaferon tha sas pw leptomeries gia to pws borei na diorganothei To epathlo vevea tha einai o titlos timis BFMPoI !!! Μαζί σου.Καλή ιδέα.Η υλοποίησή της όμως μου μοιάζει κομματάκι δύσκολη
witch2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 kai egw mazi! Gia lege leptomeries!!!
FilipposMD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ξοδέψει πολλές εργατοώρες στο manager και έχω να πω το εξής: Στην αρχή έψαχνα κι εγώ παίκτες από sites, fm scout, όταν έχανα σε οριακό παιχνίδι έκανα save και restart και το ξαναέπαιζα κτλ. Δε λέω, πλάκα είχε, έπαιρνα τους καλύτερους παίκτες και 100 τίτλους, αλλά όταν κάποια στιγμή τα εγκατέλειψα όλα και άρχισα να παίζω τελείως μόνος μου, είδα μεγάλη διαφορά. Είναι εντελώς άλλη φάση να μην έχεις ιδέα και να τα ψάχνεις όλα μόνος σου, να βρίσκεις ταλέντο επειδή σου το πρότεινε ο σκάουτερ σου ή επειδή τον δοκίμασες στην προετοιμασία. Μάλιστα, προτείνω να παίζετε με attribute masking και να ξεκινάτε από μικρή ομάδα. Θα δείτε ότι τότε έχει αξία το παιχνίδι. Περιμένω φέτος να βγει το παιχνίδι, για να πάρω και την ομάδα μου, τον Πανθρακικό, που ανέβηκε Β Εθνική. Όσο για τα μπάτζετ, πήρα Champions League με την Καλαμαριά, μετά από αρκετά χρόνια, εννοείται, με μέτριο μπάτζετ, αλλά με ταλέντα που τα βρήκα και τα πήρα όσο ήταν φθηνά, με σταθερό κορμό στην ομάδα και με αρκετή τύχη, όπως δηλαδή και στην πραγματικότητα. Και τα potential ability μην τα εμπιστεύεστε και τυφλά. Υπάρχουν παίκτες με φοβερό ταλέντο που όμως δεν αντέχουν την πίεση ή τραυματίζονται συχνά και άλλοι με pa 135, που μπορεί να σου βγουν στην καλύτερη ενδεκάδα του CL, αν η ομάδα είναι δεμένη. Αυτά και καλή διασκέδαση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.