A.K. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2002 Εχω τα XP PRO Ελληνικα, προσπαθησα να εγκαταστησω την κονσολα αποκαταστασης σαν επιλογη εκκινησης,ανετρεξα στη βοηθεια των XP και γραφει,με το CD των XP στον οδηγο του cdrom γραφουμαι p.x.e:\i386winnt32.exe/cmdcons στο RUN και ακολουθουμαι τις οδηγιες, τακανα ολα αυτα αλλα μου βγαζει οτι δεν το βρισκει....εχω τα xp pro Ελληνικα ξερετε κατι για ολα αυτα....
kostas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2002 και εγω εχω το ιδιο προβλημα,η δεν κανουμαι κατι καλα,η θα πρεπει να κανουμαι και κατι αλλο,η μηπως τα XP PRO GR.............
Teoulas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2002 x:\i386\winnt32 /cmdcons είναι το σωστό target, για τσεκάρετέ το πάλι.
kostas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2002 Το εχω τσεκαρει πανω απο 2ο φορες,κατι αλλο? x:\i386\winnt32 /cmdcons Ευχαριστω που απαντησες,γιατι οι αλλοι η δεν ασχοληθηκαν καθολουν,η δεν ξερουν σχετικα
Teoulas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Ίσως να αλλάζει κάτι στην ελληνική έκδοση, γιατί στην αγγλική δουλεύει. Δοκίμασε να ψάξεις στο help με τον όρο winnt32. Στην αγγλική έκδοση σου βγάζει όλες τις επιλογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, φαντάζομαι θα υπάρχει και στην ελληνική έκδοση.
A.K. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 O.K.Teoulas,μετα το winnt32 ηθελε ενα κενο διαστημα τωρα δουλεψε,Σ'ευχαριστω Α.Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.