pallas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 γεια χαρά. Έχω δύο ερωτήσεις. Α. Τι είναι τα proofing tools? Που τα βρίσκεις; B. Ξέρει κανείς πως γίνεται το ιστόγραμμα στο excel? Έχω την αγγλική έκδοση οπότε θα με βοηθούσε αν κάποιος μπορεί να απαντήσει με βάση το αγγλλικό μενού. Έχω ακούσει ότι το ιστόγραμμμα υπάρχει σαν εργαλείο πηγαίνοντας->tools>analyze data. Αλλά δε μπορώ να βρω αυτό το "ανάλυση δεδομένων" στο μενού εργαλεία. Αυτά. Ευχαριστώ
question mark Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε στο excel όλα τα γραφήματα βρίσκονται στο μενού Εισαγωγή→Γράφημα και απο εκεί και μετά εσύ επιλέγεις το γράφημα που θέλεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 1. Τα Proofing Tools είναι ορθογράφος για το Microsoft Office. Περιλαμβάνει ορθογράφους για αυτόματη διόρθωση σε πολλές γλώσσες - μεταξύ αυτών και στα ελληνικά. Αν έχεις αγγλικό Office (όπως λες) τα αγοράζεις, πωλούνται ξεχωριστά από το Microsoft Office.
pallas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι το excel δε διαθέτει το ιστόγραμμα σαν εργαλείο του αλλά πρέπει να προστεθεί ένα μικρό προγραμματάκι που να επιτρέπει τη δημιουργία ιστογράμματος. Γνωρίζει κανείς που διατείθενται τέτοια add-ins για excel;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.