simpsinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας και καλώς σας βρήκα... Έχω ένα πρόβλημα (φαίνεται )... Έχω έναν εξωτερικό σκληρό Seagate 250GB φορμαρισμένο σε FAT32 τον οποίο τον αποσύνδεσα χωρίς eject και από τότε κλαίω την μοίρα μου... Τα Windows όταν τον συνδέω μου λένε πως δεν είναι φορμαρισμένος, το ίδιο και σε MacOS... Επίσης δοκίμασα και άλλες συνδεσμολογίες... Από ότι φαίνεται δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός, απλά θα πρέπει να τον επιδιορθώσω με κάποιον τρόπο. Π.χ. repair disk, repair boot sectors, repair File Allocation Tables, κάτι από αυτά... Αλλά δεν ξέρω τι, και το κυριότερο πως. Έχετε να μου προτίνετε τι να κάνω και το κυριότερο κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει... Δυστυχώς δεν είναι λύση για μένα να το ξαναφορμάρω, ούτε να βγάλω τα αρχεία από μέσα και να τα περάσω αλλού, γιατί δεν έχω αλλού. Σας ευχαριστώ πολύ, ένας απελπισμένος χρήστης.
blackwar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Λογικά τα αρχεία σου δεν έχουν πάθει τίποτα! Απλα ο δίσκος για κάποιο λόγο δεν έκλεισε καλά, δοκίμασε να τα ανακτήσεις με κάποιο πρόγραμμα recovery. Διάβασε και εδώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.