Προς το περιεχόμενο

Τι λένε οι Samsung δίσκοι;

coolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάρισαν πρόσφατα έναν Samsung 80GΒ SATA (μη ρωτάτε μοντέλο γιατί τον κούμπωσα ήδη) και τον κοιτάω στα δόντια. Μέχρι τώρα δούλευα με έναν WD 200GB PATA. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Samsung δεν είναι τόσο γνωστή μάρκα στους δίσκους. Είναι καθόλου αξιόπιστοι ή θα κλαίω τα data μου; Σκέφτομαι μίας και είναι SATA να τον βάλω ως δίσκο συστήματος για να επωφεληθώ το όποιο κέρδος σε ταχύτητα.

Δημοσ.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Samsung δεν είναι τόσο γνωστή μάρκα στους δίσκους.

Δεν θα το'λεγα...

Σκέφτομαι μίας και είναι SATA να τον βάλω ως δίσκο συστήματος για να επωφεληθώ το όποιο κέρδος σε ταχύτητα.

Καλή ιδέα.Κράτα και τον 200άρη για αποθήκη.Όσον αφορά την ταχύτητα,μην περιμένεις

καμιά τρελή διαφορά...

Δημοσ.

Αποφασισα να παρω εναν 300αρη σκληρο, IDE γιατι το συστημα μου ειναι παλιο και ειπα να κανω εναν γυρω στα καταστηματα, οπου ομως δεν υπαρχει 300αρης IDE ουτε για δειγμα. Και ψαχνοντας στο eshop βρηκα 300GB Samsung και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη. Πειτε καμια γνωμη, να τον παρω? Γιατι ειμαι κι εγω λιγο διστακτικος.

Δημοσ.

Χεχε δεν είναι off-topic :mrgreen:. Έχει την ίδια ακριβώς απορία. Απλά ο paparoupas θέλει να προκάνει πριν σκάσει τα λεφτά του σε κάτι που δεν ξέρει αν θα βγεί καλό ή μάρκα μέκαψες :).

Δημοσ.

Σε ένα φίλο μου που έχει Samsung και πάω να παίξουμε κανένα παιχνιδάκι, ο δίσκος μόνο μπουνιές δεν εχει φάει, γιατί από κλοτσιές έχει αρπάξει 2-3 (κατά λάθος βρε).

Πολύ ήσυχος και σχετικά ψυχρός.

Δημοσ.

@nikoskon: Γιατι με απασχολησε το ιδιο θεμα κι εμενα, δηλ το αν αξιζουν οι Samsung και θεωρησα καλο να μην ανοιξω νεο τοπικ.

Παντως λεω να παραγγειλω εναν τελικα, οποτε αν ειναι θα γραψω και εντυπωσεις.

Αληθεια, ποσα χρονια εγγυηση εχουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...