Προς το περιεχόμενο

UPS Mustek problem

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω εδω και κανα 4αρι χρονια ενα ups mustek και εδω και 2 μερες κανει ξαφνικα ενα επαναλμβανομενο τακτικα μπιπ-μπιπ.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω πτωση τασης ωστε να μπει σε λειτουργια και εδω που τα λεμε το κανει ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

Ο μονος τροπος να το σταματησω ειναι να το κλεισω και να το ξαναναψω.

Επειδη δυστυχως εχω χασει το κουτι του,εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Re seis,epeidh den exw katalabei,ektos apo UPS exei kai kati polympriza,ayta ti rolo barane??Kai kala se prostateyoun apo spikes kai ptwseis tasis alla epeidh den exoun mpataria as poume den menei anoixtos o ypologistis kai xaneis data?

Δημοσ.

Αυτά τα πολύπριζα απλά "ομαλοποιούν" το ρεύμα που περνά στο PC σου.

Όσο για το UPS σου, με μία αλλαγή μπαταρίας θα είναι μία χαρά. Στο δικό μου (ένα παλιό APC) άλλαξα πριν από δύο χρόνια με 25 ευρώ, εννοείται όχι γνήσια...

Καλά τα APC και τα MGE, αλλά όχι και μονόδρομος.

Δημοσ.

Αχαααα,ωστε να μην το στειλω...γιατι τοχω ηδη αποσυνδεσει και ελεγα αυριο να παω για νεο...

Η πλακα ειναι οτι η προσοψη εχει σπασει 1δω και ενα χρονο αλλα δουλευε.Ειπα λοιπον επι την ευκαιρια να παρω καινουριο αλλα με 60 με 80+ ευρω που χρειαζονται για τα απλα και με βαση οτι αποτι λες η μπαταρια να παει 25 ευρω,ρε μηπως να το κρατησω?Τι στο καλο,και την προσοψη τι την θελω,για ομορφια?

Να σε ρωτησω,τα on-line μαγαζια πουλανε εναλλακτικες μπαταριες?

Δημοσ.
Αχαααα,ωστε να μην το στειλω...γιατι τοχω ηδη αποσυνδεσει και ελεγα αυριο να παω για νεο...

Η πλακα ειναι οτι η προσοψη εχει σπασει 1δω και ενα χρονο αλλα δουλευε.Ειπα λοιπον επι την ευκαιρια να παρω καινουριο αλλα με 60 με 80+ ευρω που χρειαζονται για τα απλα και με βαση οτι αποτι λες η μπαταρια να παει 25 ευρω,ρε μηπως να το κρατησω?Τι στο καλο,και την προσοψη τι την θελω,για ομορφια?

Να σε ρωτησω,τα on-line μαγαζια πουλανε εναλλακτικες μπαταριες?

Στείλε μου μοντέλο, να το ψάξω λίγο!

Λογικά αν πας σε κανένα ψαγμένο μπαταριάδικο ή σε κανένα καλό service για PC στην Αθήνα θα γίνει η δουλειά, εγώ έτσι έκανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...