Προς το περιεχόμενο

Ομάδα Έψιλον: Οι απόψεις σας

isorropistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αν θελετε να πουμε για εξωγήινους και τετοια, ενα εχω να πω. Εναι αδύνατον να υπαρχει αλλου πολιτισμός με windows και ιντερνετ. O ανθρωπος με την microsoft ξεπέρασε κάθε νοημον πολιτισμό!

Δημοσ.

παιδιά έχω ακούσει οτι οι γκόμενες στο Σείριο κάνουν το καλύτερο διαγαλαξιακό μαμήσι, εφαρμόζουν προχωρημένες τεχνικές στο κρεβάτι, έρχονται πάντα με τις φίλες τους και ρουφάνε τον αρσενικό χυμό μέχρι την τελευταία του σταγόνα...

μια που πήγατε ως εκεί μήπως κάνατε καμιά δοκιμή να μας πείτε ?

αξίζει να πάω για σεξουαλικό τουρισμό ?

αν είναι να βάλω μπρος το διαστημόπλοιο μου να ζεσταθεί η μηχανή μέχρι να βάλω το μαγιό μου

Δημοσ.

Έτσι είναι!

Κολλητός που πήγε τον Αύγουστο, γύρισε ενθουσιασμένος.

Με την προϋπόθεση ότι δεν σε χαλάει το γεγονός ότι τα κορίτσια εκεί έχουν και πέος.

Δημοσ.

Εχω ακουσει ομως πως ειναι ακριβα!!!Για να μην αναφερω τα εισητηρια!!!!Ασε καλυτερα ειναι πολλα τα εξοδα!!Μπορουμε ομως να οργανωσουμε σαν γκρουπ μια εκδρομουλα ετσι ωστε να μας βγει φτηνοτερα!!! Τι λετε ψηνεστε???

Θα εχουμε και ξεναγο τον isorropisti που ξερει τα κατατοπια!!!!

Δημοσ.
Μπορουμε ομως να οργανωσουμε σαν γκρουπ μια εκδρομουλα ετσι ωστε να μας βγει φτηνοτερα!!! Τι λετε ψηνεστε???

Τι καιρό να 'χει εκεί τώρα? Θα 'χει παραλίες? Να κάνουμε και κανα μπάνιο, γιατί σ' αυτόν εδώ τον παλιοπλανήτη δεν έκανα πολλά φέτος!

Δημοσ.
Με την προϋπόθεση ότι δεν σε χαλάει το γεγονός ότι τα κορίτσια εκεί έχουν και πέος.
Μα ναι, είναι οι προχωρημένες τεχνικές που έλεγα.... η πρόκληση είναι να isorropiseis ανάμεσα στη βαρβάτη αρσενική σου φύση και στην υποθάλπτουσα, βαθιά κρυμμένη μέσα σου γυναικεία φύση.... και αν είσαι καλός isorropistis και ξέρεις από που να βαστάξεις τα κορίτσα μπορεί και να σε κρατήσουν για πάντα εκεί οι προαιώνιοι παππούδες μας....

έτσι είναι, άμα έχεις παππού στο Σείριο... (κατά το "έχει μπάρμπα στη Κορόνη")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...