Προς το περιεχόμενο

Ομάδα Έψιλον: Οι απόψεις σας

isorropistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ!:-D :confused:

Δημοσ.
ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΕΙΡΙΟΣ

Τώρα καταλαβαίνω πως η επίμονη χρήση γαϊδουρινών κεφαλαίων δεν είναι κραυγαλέα αδιαφορία της netiquette.

Απλά μια απέλπιδα προσπάθεια να μπορούν να μας διαβάσουν τα μυωπικά αδέρφια μας από τον μακρινό Σείριο.

Δημοσ.
Τώρα καταλαβαίνω πως η επίμονη χρήση γαϊδουρινών κεφαλαίων δεν είναι κραυγαλέα αδιαφορία της netiquette.

Απλά μια απέλπιδα προσπάθεια να μπορούν να μας διαβάσουν τα μυωπικά αδέρφια μας από τον μακρινό Σείριο.

Συμφωνώ στο πνεύμα και στο ύφος :mrgreen:

Δημοσ.

Συνετό επίσης είναι φίλε isorropistis, που είναι προφανές πως από ισορροπημένα μυαλά δεν πάμε και καλά, να καταφύγεις επειγόντως στη λήψη 7.500mg φωσφόρου από αυγά βακαλάου, μπας και βοηθηθεί η μνήμη και δεν ανοίξεις και 3η φορά το ίδιο θέμα.

Δημοσ.
Συμφωνώ στο πνεύμα και στο ύφος :mrgreen:

αχαχαχα,κουφάλα, μου τη φύλαγες :mrgreen:

τουσέ

να καταφύγεις επειγόντως στη λήψη 7.500mg φωσφόρου από αυγά βακαλάου, μπας και βοηθηθεί η μνήμη και δεν ανοίξεις και 3η φορά το ίδιο θέμα.

Την τύχη μου μέσα !!!! Τώρα μας το λες;

Παλεύω 4 μήνες να ξεχάσω τη βλαμμένη γκόμενα.

Και ο μαλάκας, έτρωγα συνέχεια αυγά βακαλάου.

Δημοσ.

σε αστρικα ειναι 3 πληρης περιφορες του πλουτωνα γυρω απο τον ηλιο, 3,89 ετη φωτος και μια αστρικη κλανια.

luci μην το κλειδωσεις να χουμε κατι να γελαμε!

Δημοσ.

Forensick σ'ευχαριστώ... κάπου εκεί υπολόγιζα κι εγώ....

ε μια αστρική κλανιά πάνω μια αστρική κλανιά κάτω δε χάλασε κι ο κόσμος...

βασικά luci μη το κλειδώσεις γιατί κάτι μου λέει ότι αύριο έτσι κι αλλιώς θα ξανανοίξει το ίδιο ακριβώς topic....

σαν θεόσταλτη, διαγαλαξιακή, άνωθεν εντολή που υποσυνείδητα όλοι υπακούμε

Δημοσ.

Πάντως, μια φορά πέρυσι που σταμάτησα στο Σείριο για φαγητό και βενζίνη, τα ίδια σκατά με την Αθήνα ήταν. Πανάκριβα και χάλια σέρβις.

Αυτό ενισχύει και τη δικιά μου πεποίθηση ότι υπάρχει (τουλάχιστον) υποψία συγγένειας.

Δημοσ.
Πάντως, μια φορά πέρυσι που σταμάτησα στο Σείριο για φαγητό και βενζίνη, τα ίδια σκατά με την Αθήνα ήταν. Πανάκριβα και χάλια σέρβις.

Που εφαγες? Εγω στο γωνιακο που ειχε και γυρομαπολα και ηταν φτηνουτσικο.

Δημοσ.
Που εφαγες? Εγω στο γωνιακο που ειχε και γυρομαπολα και ηταν φτηνουτσικο.

Πήραμε κάτι πρόχειρο στο χέρι.

Είχε σκάσει ένα πούλμαν με Τζεντάι και ήταν τίγκα αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδια μην τα λετε ετσι ο αλλος(isorropisths) τα πιστευει!!!!

Παντως τετοιο γυρο δεν εχω ξαναφαει σε κανενα αλλο πλανητη!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...