Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 χαιρετω. επειδη κοντευω να τρελαθω,θαθελα να ρωτησω αν εχει κανεις υποψιν αν ειναι δυνατον να τρεξω καποιο cheat device σε τσιπαρισμενο ps2,το οποιο ομως να δουλευει χωρις προβλημα με αντεγραμενα παιχνιδια. σημερα εκατσα ολη μερα και κατεβασα οτι σπασμενο cheat device υπηρχε στα τορρενταδικα [action replay,codebreaker,xploder,gameshark] και παρολο bootaroun και τρεχουν μια χαρα,δεν μπορουν να αναγνωρισουν με τιποτα τα αντεγραμενα παιχνιδια οταν μου ζητανε να τα βαλω στο πσ2. μεσω google kai σχετικων foroums,βρηκα αρκετα καλα tutorials τα οποια ομως ολα αφορουν σε exploits,magic swap me fliptop ktl. αυτο με κανει να αναρωτηθω αν τελικα δεν ειναι εφικτο να δουλεψουν τα παραπανω cheat devices se τσιπαρισμενα πσ2 ,ή μηπως δεν εχω βρει μια σωστα σπασμενη εκδοση που να δουλευει και σε τσιπαρισμενο ps2 η δεν κανω κατι σωστα εγω. [υπαρχει μια σπαμενη εκδοση του codebreaker που δουλευει και με modchips,αλλα δυστυχως δεν πρεπει να υποστηριζει το δικο μου modchip καθοτι δεν αναγνωριζει τις κοπιες οταν μου τις ζηταει] το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι ενα tutorial για να τρεξω το action replay κατευθειαν απο τον hdd του ps2 μεσω του hadvance και να patcharo τα ιsos τον παιχνιδιων.αλλα αυτο το αφηνω ως εσχατη λυση μεχρι να βρω αν υπαρχει κατι πιο ευκολο.
tone Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δες λιγο και αυτο το post. Πρεπει να προσεξεις αυτα που γραφω στην αρχη, δηλαδη pal game->pal code. Αν εισαι σιγουρος οτι τα κανεις ολα σωστα και οτι δε φορτωνει το παιχνιδι (ενω φορτωνει η cheat device) τοτε μαλλον φταιει το chipaki σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 ναι τον ειχα διαβασει τον οδηγο σου. εχω μια απορια,εγω εχω δοκιμασει με action replay max εκδοσεις που εχω κατεωασει απο το ιντερνετ.μηπως φταιει οτι ειναι κοπιες και οχι οριτζιναλ και δεν παιζουν τα αντεγραμενς παιχνιδια σε τσιπαρισμενο πσ2? μηπως δηλαδη θελει το οριτζιναλ armax cd? παντως απο οτι βλεπω το πατσαρισμα ιsos gia hdd ειναι μονοδρομος
tone Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 δεν εχει σχεση το αν ειναι original ή οχι οποιοδηποτε δισκακι, τουλαχιστον στη συντριπτικη πλειοψηφια των chip. αν ηξερες ποιο chip εχεις, θα μπορουσες να ψαξεις καλυτερα για τυχον προβληματα. εμενα ειναι ενα φτηνιαρικο magic 4 (ή καποιος κλωνος του) και δουλευει κανονικα με κοπιες (games και cheat engine). δοκιμασε να τρεξεις απο usb ή σκληρο την "τροποποιημενη" codebreaker (9.2 νομιζω) σε αμερικανικο παιχνιδι (να ειναι slusxx.xx δηλαδη το εκτελεσιμο αρχειο στο παιχνιδι) και αν δε σου φορτωσει εκει, ειναι θεμα chip. να σου πω και το δικο μου ενα σοβαρο προβλημα που εχει, για να καταλαβεις οτι ολα τα chip δεν ειναι ιδια. δεν περναει την macrovision προστασια στα DVD Το οποιο βεβαια εχει επεκταση και σε αλλα πραγματα, οπως δε μπορω να τρεξω usbadvance και παει λεγοντας...
gherudos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αν έχεις MARS ή MARS 2 ξέχασε το.Απλά δεν αναγνωρίζει 2ο Swap.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αυτο ειναι και το προβλημα,δεν ξερω τι τσιπακι μουχουν βαλει για να γνωριζω που βαδιζω. τελευταια ερωτηση: εχω σκληρο στο πσ2 με το hdavdance. κατεβασα τωρα και την κρακαρισμενη εκδοση του codebreaker 9.2,η οποια διαθετει το ισο και ενα αρχειο με καταληξη .elf πως ακριβως τωρα φορτωνω το παραπανω device απο τον σκληρο;κατι σχετικα τυτοριαλς που βρηκα στο νετ ηταν μονο για το armax.
tone Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 με hda advance δε ξερω. εγω φορτωνω τα elf (οπου και αν ειναι: usb, cd, mc) με τον ulaunchelf. Δες μ'αυτον αν καταφερεις να τρεξεις το codebreaker απο mc πχ, εχοντας αμερικανικο παιχνιδι μεσα στο drive (για να γλυτωσεις την μια αλλαγη δισκου). αν δε πιασει αυτο πας αποκλειστικα για πατσαρισμα iso.
kallair Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 rikse mia matia edw. kapou eixa akousei gia ena cheat program gia paixnidia apo skliro alla den to vrisko tora.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 ok paidia tha ta tsekaro.tx gia tin voitheia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.