Προς το περιεχόμενο

torrent poli arges taxithtes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια εδο και ενα μηνα εχω κανει συνδεση κανει συνδεση tenet kit 1024kb/s.Tις πρωτες δυο εβδομαδες η ταχυτητα με την οποια κατεβαζα τα torrent ηταν παρα πολυ καλη για μενα ηταν 80kb/s με 100kb/s.Τις 2 τελευταιες weeks κατεβαζω τα πιο πολλα κατεβαινουν με 5kb/s με 20kb/s maximum.ξερετε τι μποει να φταιει???:confused:.Ektos απο την ταχυτητα τι αλλο μπορει να φταιει??Οτι πειτε βοηθαει γιατι ειμαι εντελως ασχετως με αυτο το θεμα please help me

Δημοσ.

Διάβασε τον πολύ καλο οδηγό του Eusebius για να διαπιστώσεις αν έχεις κάτι λάθος,σε ρυθμίσεις κλπ!

Μήπως η γραμμή σου διπλασιάστηκε πρόσφατα; Αν Ναι περίμενε λίγο καιρό για να στρώσουνε τα στάδια της "μεταβατικότητας" από πλευράς ΟΤΕ. :-D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας... Εχω Συνδεση οτενετ 768 και το pc μου ειναι συνδεδεμενο σε router με τοπικη των 100. Το ρουτερ ειναι airline arm - 204 annex b και δεν το βρισκω στην λιστα του portforward.com. Χωρια που δεν ξερω πιο port να βαλω. Δοκιμασα μερικα που ελεγε οτι ειναι κενα αλλα τπτ....

Με μtorrent κατεβαζω και σερνεται κυριολεκτικα, παει με 5 εως 10kb/s και κατεβαζω 3 αρχεια τα οποια εχουν απο 7 εως 10 seeds.

Help meeeee

Δημοσ.

Τυγχαινε με αλλο modem router να εχω παρομοιο προβλημα με το μtorrrent....βρηκα την υγεια μου οταν το αντικατεστησα με το τελευταιο flashget που εκτος απο download manager δουλευει και ως torrent client

Δημοσ.

εαν κατεβαζεις τορρεντ με λιγους seeders ειναι λογικη η χαμηλη ταχυτητα. καλο θα ταν να κατεβαζεις τορρεντ με οσο το δυνατον περισσοτερους διαμοιραστες!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

και εγώ με (π)ΟΤΕνετ 1Mbps εδώ και περίπου 1 εβδομάδα κατεβάζω μέσω utorrent με άθλια ταχύτητα....

Το περίεργο είναι πως σε ένα μου download παρατήρησα πως όταν άλλαξα το upload bandwidth από 10Kb/s σε unlimited τότε το download rate τινάχτηκε από 10~20KB/s σε 80~90 KB/s....

Δυστυχώς τα υπόλοιπα downloads ακόμα και μόνα τους συνεχίζουν να κατεβαίνουν αργαααααααα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...