deviant Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Αγόρασα τον usb network adapter της Netgear WG111v2, για να συνδέω το desktop pc με τον wirelless adsl router sagem 1500wg. Από την πρώτη μέρα που το χρησιμοποίησα μέσα σε 5-20 το πολύ λεπτά πάγωνε όλο το pc ούτε το caps lock δεν άναβε...(δεν με σύνδεσαν ακόμα με dsl από τον οτε αλλά δοκίμαζα τον router ή το άφηνα να κάνει ping για να σιγουρέψω ότι όλα δουλεύουν ρολόι ) δοκίμασα η σύνδεση να γίνεται μόνο μέσω του λογισμικού του netgear απενεργοποιώντας την ρύθμιση του wireless από τα windows καθώς και το αντίθετο αλλά τα ίδια χάλια κάθε φορά... κατέβασα και τους νέους driver της netgear και πάλι τα ίδια. Τι να κάνω ??? μάλλον αύριο θα το πάω πίσω στο πλαίσιο...
deviant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 To πήγα στο πλαίσιο και μου έδωσαν καινούργιο αλλά και πάλι τα ίδια.... γμτο κανείς δεν το έχει χρησιμοποιήσει το $!%$#^%&usb wireless adapter της netgear?
deviant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Χμμμ τελικά μετά από ψάξιμο στο internet ειδα οτι πάραπολλοί χρήστες έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με αυτή την #$^%@&!@$$^&*&*)&^!#$~@#~!$!$^#%^**$*^(^*()_*($΅##$ συσκεύη θα το πάω αύριο κι αυτό πίσω.! Τι λέτε γίνετε να μοου δώσουν κάποια άλλη μάρκα ή άλλο μοντέλο, πιο μοντέλο προτείνεται ? Επίση οι pci ασύρματες κάρτες δικτύου είναι ισχυρές??? Μεταξυ του Pc μου και του royter υπάρχει τοίχος σε σχήμα Γ και οι δυο συσκευές βρίσκονται στις εξωτερικές πλευρές του γάμα, οι αποστάσεις είναι 2 και 3 μέτρα... για αυτό το λόγο ήθελαν να πάρω usb καθώς με μια μικρή προέκταση το φέρνω στην ευθεία... Υπάρχουν pci κάρτες με αποσπόμενη κεραία? PLS help !!!! και μακριά από το ανωτέρω μοντέλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και το μοντέλο στα 108 mbps exei problhmata... τελικά μούφα τα netgear?
gerontas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ...κάποια άλλη μάρκα ή άλλο μοντέλο, πιο μοντέλο προτείνεται ? ...Θα επαναλάβω μια πρόταση που είχα κάνει πρόσφατα και θα σου ευχηθώ να φανείς το ίδιο τυχερός με μένα.
deviant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Το πήγα πίσω το #$^%$&%$usb και πήρα μια pci wireless πάλι netgear (το wg311v3)! Ευτυχώς Λειτουργεί πολύ καλά !!!! Το σήμα είναι καλό και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους τοίχους!!! κάνοντας συνεχώς με Ping με 10000bytes η μέση ταχύτητα ήταν 4,4Mbps... αρκετή πιστεύω για να σεικώσει το 1mbps της dsl ! ή κάνω λάθος...
mandipl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 kai go eixa parei tin sigekrimeni vlakeia kai tin exo sto sirtari . mia douleye mia oxi kai genika itan gia na trelenese . 2 meres me paideye ospou tin paratisa .
deviant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 pigene tin piso ! an tin exeiw agorasei kai den itan parelkomeno kapoiou paketoy tha sou tin allaxoyn!
harris 9577 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 ego exo to adsl/router sagem kai xrisimopio ti netgear wg111T usb oxi i 54 mbps i 108 mbpskai upostirizei kai 802.11g arketa kali kai sundeetai poli kala ! stin proteino anepifilakta! 40 euro exei
Steven1985 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Πάλι καλά που το είπες για να μην την πατήσουν κι άλλοι. Εγώ πάντως ένα wireless usb adapter που έχω της level 1 δουλεύει εδώ και πολλούς μήνες μούρλια(20€ τότε 54Mbps 802.11b/g και είχε και ένα με 40€ για superG στα 108Mbps).
topdim Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 File deviant den to pistevo kai ego ta idia skata me to sygekrimeno USB WiFi. Exo kai ego to idio modem kai mou ekane akrivos ta idia. Leo kai ego mono ego expo provlima (meta sou leei Netgear, re den gam@@@@). Opote na to pao piso sto Plaisio kai na paro kati allo. Isos pao gia ena USRobotics pou exoun, elpizo na mhn exei provlimata.
BritGreek Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Παιδιά το είδα κι εγώ το πρόβλημα με το USB Netgear. Θα σας το αλλάξουν στο Πλαίσιο αν έχετε την απόδειξη, αλλά και το άλλο που θα πάρετε μετά απο λίγο τα ίδια θα κάνει. Υποψιάζομαι οτι μπορεί να φταίει το ότι κάποιοι δεν κάνουμε 'ασφαλή κατάργηση΄ κάθε φορά που αφαιρούμε αυτή τη συσκευή.
topdim Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 File BritGreek ti sxesh exei ayto pou les? Emena ekei pou to afino na katevazei, px to vrady pou koimame, to proi exei pagosei to systhma kai prepei na kano restart. Tha dokimaso kai to USRobotics pou anafero kai an mou kanei kai ayto ta idia isos paro kati allo me ta lefta tou Netgear.
sarisn Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Παιδιά έχω κι' εγώ πρόβλημα με το εν λόγω Netgear αυτό με τα 108 mbps (WG111v2 νομίζω) με USB adapter στο pc μιας φίλης. Πήγα να το κοιτάξω χθες και το ρημάδι δεν έλεγε να συνδεθεί με το router με τίποτα. Έβγαλα και έβαλα ξανά τον driver γιατί δεν είχε κάτσει καλά (είχε θαυμαστικό στο Device manager), αλλά από κει και πέρα, αν δεν του έβαζα μια συγκεκριμένη IP στο TCP/IP και subnet mask (να MHN είναι δηλαδή επιλεγμένο το "Obtain an IP address automatically) δεν επικοινωνούσε καθόλου με το router... Να επισημάνω επίσης ότι ούτε στο web interface του router μπορούσα να μπω... (192.168.x.x), the page cannot be displayed μου έλεγε. Η σύνδεση που έχει είναι της Altec και αφού τους πήρα κι' αυτούς τηλέφωνο, μου είπε ο τεχνικός τους ότι και καλά πρέπει να πάρουμε ένα καλώδιο ethernet για να πάρει τις ρυθμίσεις για πρώτη φορά και μετά αν το βγάλουμε θα τις έχει κρατήσει και θα δουλεύουν όλα ρολόϊ... στέκει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.