Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα PS/2

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα παλιό μηχάνημα (Ρ@133ΜHz), και θέλω να το βάλω για να τον έχω ως back up και για κάποιες άλλες δουλίτσες. Το θέμα είναι ότι οι παλιοί υπολογιστές θεωρούν απαραίτητα τα keyboard & mouse, και αν δεν τ' αναγνωρίσει το μηχάνημα δε λειτουργεί. Αυτό το πρόβλημα έχω και 'γω. Ενώ του βάζω καινούργια keyboard & mouse δε τ' αναγνωρίζει. Αυτό μου το είχε κάνει και παλιά και κάποιος κάτι είχε "σκαλίσει" και το είχε φτιάξει. Μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα για το αν και πως μπορώ να το φτιάξω;

Δημοσ.

Πληκτρολογιο θεωρει απαραιτητο, για το ποντικι λιγο νοιαζεται το μηχανημα σου :-)

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις στο BIOS και να ψαξεις για την επιλογη Halt on: και να την αλλαξεις απο All errors σε All errors except keyboard ή κατι τετοιο, αναλογα το BIOS σου...

Το πληκτρολογιο/ποντικι σου τι ειναι και δε στα αναγνωριζει USB?

Δημοσ.

PS/2 είναι φίλε asmilon. Δοκίμασα κι έβαλα μια pci κάρτα που δίνει θύρες usb, έβαλα πληκτρολόγιο usb αλλά και πάλι τίποτα. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να μπω στο bios διότι δεν αναγνωρίσει το keyboard.

Δημοσ.

Απο USB ξεχνα το, αν δε το υποστηριζει το BIOS σου και δε το εχεις ρυθμισει πρωτα δε δουλευει USB πληκτρολογιο.

Το PS/2 πληκτρολογιο σου δουλευει αλλου? Κοιτα την υποδοχη στην μητρικη μηπως εχει τιποτα περιεργο που να το εμποδιζει να κουμπωσει σωστα το πληκτρολογιο.

Δημοσ.

Περιεργο φιλε μου αυτο :-?

Οταν αναβεις τον υπολογιστη σου τι μηνυμα σου βγαζει? Τα λαμπακια caps lock/num lock αναβουν κανονικα?

Δημοσ.

Μου λέει:

Keyboard: Not detect

Mouse: Not detect

Και μετά εκεί σταματάει γιατί δεν έχω εγκαταστήσει λειτουργικό στον hdd. Αλλά επειδή είναι και παλιό το μηχάνημα δε νομίζω να φορτώσει το λειτουργικό.

Τα λαμπάκια δεν ανάβουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...