asmilon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μια απλη μεθοδος για screenshots ειναι αυτη: Πατας το Printscrn απο το πληκτρολογιο σου και μετα κανεις επικολληση στο Paint. Κοβεις το σημειο που θελεις και το κανεις επικολληση σε ενα νεο αρχειο και το σωζεις ως jpg. Mετα πας στο http://www.imageshack.us/ και πατας το κουμπι browse βρισκεις το αρχειο σου και μετα πατας το host it. Αντιγραφεις την γραμμη που σου λεει Direct link to image και την κανεις επικολληση εδω αφου πατησεις αυτο το κουμπακι . Εισαι ετοιμος ;-)
geioannou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αψογος..... λοιπον για το dispay σου ειπα πριν εαν ξερεις πες. η αλλη απορια μου ειναι ,ενω εχω επιλεξη το file transfer απο κανενα pc (φιλο ) δεν μου κανει .μου λεει οτι το locam machine ...have no permition...κατι τετοιο. τι μπορει να ειναι αυτο.υπαρχει περιπτωση να θελει ανοιγμα καμια extra πορτα?
asmilon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 dispay δε βλεπω καπου, φανταζομαι λες display? Καλυτερα κανε κλικ εκει που λεει Ports και ορισε του εσυ αυτη που θες... Για το file transfer δε ξερω, μηπως η εκδοση που εχεις εσυ ή ο φιλος σου δεν υποστηριζουν κατι τετοιο?
geioannou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 μπα απο οτι θυμαμε εχω εγκαταστησει ιδιες εκδοσης...θα το δω ομως. οσο για το display τωρα που το ειδα και εγω ποιο προσεκτικα μαλλον σε ρωταει σε ποσες πορτες ειναι ανοιχτο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.