1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 εγω το ειπα απο την αρχη μια χαρα σταθηκε η αεκ εγω ειχα φαει 6 χαλαρα και αυτος ειναι ενας λογος που δεν θελω να παιζω καν προκριματικα τσου λου αφου δεν ειμαι ετοιμος τι να παω να κανω να μαζευω 5αρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Απ' ότι φαίνεται, βρήκαμε έναν τερματοφύλακα της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Στην πράξη θα τον δούμε κι'αυτόν. Μακάρι πάντως νάναι καλός, γιατί χρωίς καλό τερματοφύλακα δεν πάμε πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή δεν σας αρέσει ο Μορέτο? Έλεος ρε παιδιά. Είναι η βραζιλιάνικη εκδοχή του τρισμέγιστου Λέμενς!!!! ΜΟΡΕΤΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnaman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 κατι που ολος ο κοσμος συμφωνει κατα βαθος ειναι οτι ο μορετο ειναι για τα μπαζα.επιοικως.θα δουμε ομως και το φρουτο απο την αυστρια τι μπορει να κανει.ελπιζω μονο να μην γινει η αχιλλειος πτερνα της ΑΕΚΑΡΑΣ ο τερματοφυλακας.κατα τα αλλα οι ρουκετες περιμενουν εκτοξευση την Πεμπτη ετσι παιδες? Μην απουσιασει κανεις απο ΟΑΚΑ η ομαδα θα κανει μαγικα Επιοικως και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Το κακό είναι οτι τον καινούριο θα τον δούμε κατευθείαν στα βαθιά. Και τα ματς με τους αυστριακούς θα είναι πολύ πολύ δύσκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Στο χέρι του είναι λοιπόν να διεκδικήσει τη θέση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά Μορέτο βλέπω για αύριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ελπίζω να μη φύγω πάλι στο ημίχρονο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izerman76 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Γνωρίζει κανείς ποιό κανάλι θα δείξει την ΑΕΚ (αλλά και τις άλλες ομάδες στο ΟΥΕΦΑ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 αεκ, παο στο mega αρης στη νετ. οι άλλοι δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 19:00 ΑΕΚ - ΣΑΛΣΜΠΟΥΡΓΚ (MEGA) 21:15 ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ - ΠΑΟ (MEGA) 23:45 ΣΟΣΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MEGA-ΜΑΓΝΗΤ/ΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 19:00) 18:00 ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (ΝΕΤ) 21:30 ΑΡΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ (ΝΕΤ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaddyCool Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Morreto ε; Καλά άμα δείτε έναν να παθαίνει έμφραγμα αύριο στο ΟΑΚΑ στην 9 εγώ θα είμαι…. Έλεος ο τυπάκος είναι ο γκαφατζής της ζούγκλας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ στη 13 κάντε κάτι και για μένα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnaman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ελα ρε ΑΕΚΑΡΑ αρρωστια μην ανησυχειτε για το μορετο - που θα παει , θα κανει και αυτος κανενα καλο παιχνιδι - ελπιζω μονο μην αργησει και φυγουμε απο τωρα απο uefa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.