chill Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Για το 2ο πάσο απλά υπέθεσα ότι είναι από κανένα φιλικό της Benfica στην Ιαπωνία. Όχι ότι δεν τον έχω ικανό να το κάνει.... Αλλά και από την άλλη αν το κάνει και είναι ο Μπόρχα επιθετικός out θα πάει ή σε κανένα δοκάρι οπότε no harm done!!!! Γιατί στο πρώτο που βουτάει λολ, με την μασχάλη πάει να την μπλοκάρει τη μπάλα? Ανέκδοτο Πάει ο Ντέμης στον Γλού να παραγγείλει φανέλες... -Λοιπόν Γλου θέλω 50000 φανέλες με το όνομα Ρίμπο. 30.000 φανέλες με το όνομα Αρουα, 25000 με το όνομα Λυμπερόπουλος, 20000 με το όνομα Μαντούκα, 15000 με το όνομα....10.000 με το όνομα.... . . . Α και πούσε κάνε και 2 φανέλες με το όνομα Μορέτο, μήπως και του σκιστεί η πρώτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Πολύ καλό μπράβο. :lol: Κατά τα άλλα, τουλάχιστον εγώ που ήμουν μέσα χτες απογοητεύτηκα από το εν λόγω παλικάρι, αλλά και από το Δέλλα λιγάκι. Αλλιώς μας τα είχε πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 τον φοβαμαι τον Μορετο παρα πολυ, ευχομαι τουλαχιστον ο αλλος τερματοφυλακας που ειναι να παρουμε μην ειναι και αυτος της ιδιας κατηγοριας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ο γαύρος μάλον παίρνει Σηφάκη... Ευτυχώς εμείς προλάβαμε και πήραμε τον Μορέτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ανάποδα έπρεπε νάχει γίνει το σκηνικό, αλλά δεν... Ορίστε και φωτογραφίες από το φιλικό με τη Λιβόρνο: http://www.aekplanet.com/photoplog/index.php?c=9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco άντε και χειμωνιάσαμε αγόρι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Βαλτε νετ να δειτε σεβιλλη. (σημερα κανω διαφημηση στα καναλια, ελεος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ωραίος είσαι συ να χάσουμε τον ύπνο μας για 4 ημέρες....άσε μια και έξω την Τετάρτη !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 κερδιζει 1-0 τη ρεαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Παιδιά sorry που το λέω αλλά με αυτή την Σεβίλλη δεν έχετε καμία τύχη.Πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο.Και τους βλέπω να φτάνουν πολύ ψηλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 μα ουτως η αλλως δεν πιστευαμε οτι υπηρχαν ελπιδες, η Σεβιλλη οπως και να το κανουμε ειναι το φαβορι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Εγώ πάντως πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει ελπίδες. ΥΓ. Πλάκα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Τελικά δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα....το κέρατο μου. Καμιά λύση μέσω net υπάρχει παιδιά να το δούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 τι ουτε καν ss? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Πουθενά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.