KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Λοιπόν, μάθατε τα αποτελέσματα στις εκλογές της Τουρκίας? [Κάφρος mode] Ε δεν είναι και τόσο άσχετο... [/Κάφρος mode] :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ήττα από Άγιο Δημήτριο με 1-0 σήμερα. Την Κυριακή έχει το πρώτο πιο σοβαρό φιλικό, με την παρουσία και του κόσμου. Παίζει με τη Μπριζ στο ΟΑΚΑ, στις 21:00. Φύγαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Κρίμα που θα λείπω και δεν θα εγκαινιάσω το διαρκείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFANIS_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 παιδια το φιλικό της κυριακής θα το έχει η tv? πρέπει και εμείς οι μακρινοί να το δουμε κάπως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Νομίζω ο Alpha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Η ΑΕΚ παιζει θαυμασια συμπαγής αμυνα - κεντρο - επιθεση μου θυμιζει κατι απο μαντσεστερ ή βαλενθια Πολυ καλη δουλεια απο τον Φερερ Ειμαι σιγουρος οτι αυτη η ομαδα θα κυριαρχήσει την ελλαδα αλλα και θα κανει μεγαλη πορεια στο τσαπιονς λιγκ *ο Μαντουκα θα πρεπει να μην σουταρει γιατι πανε ολα πολυ ψηλά δεν ξερω γιατι YΓ ο αγωνας ειναι προσφορα του ΟΠΑΠ (επειδη το ειπε 2-3 φορες το λεω και γω αλλη μια ωστε να το ξερουν ολοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Συμπαθητικό, για προπόνηση. Η ΑΕΚ καλή στο 1ο εικοσάλεπτο. Ο Ράμος γρήγορος μπροστά, αλλά πίσω δε γύρναγε ποτέ. Γενικά έδειξε εικόνα ομάδας που βρίσκεται σε λογική κατάσταση τέτοια περίοδο. Σε 2 εβδομάδες πιστεύω θα είναι όσο έτοιμη μπορεί να είναι για τα προκριματικά. Έβγαλα και φωτό, θα τις ποστάρω αύριο EDIT: έτοιμες και μερικές φωτό, δείτε τις εεεεδώ: http://www.aekplanet.com/photoplog/index.php?c=8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ιδού Ισμαήλ Μπλάνκο... δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα από την χαρά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δεν είμαι και βέβαιος ότι αυτός ήταν ο γρήγορος παίχτης που ψάχναμε για μπροστά, αλλά κάτσε να δούμε τι θα κάνει και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ρε φιλοι αεκτζηδες τι ατυχια ηταν αυτη? Δλδ οκ γραψτε μου 40 αριθμους για να παιξω στο λοττο να παιξω τους 5 που απομενουν και να κερδισω anyway καλη σας επιτυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ρε φιλοι αεκτζηδες τι ατυχια ηταν αυτη?Δλδ οκ γραψτε μου 40 αριθμους για να παιξω στο λοττο να παιξω τους 5 που απομενουν και να κερδισω anyway καλη σας επιτυχια ούτως ή αλλως, υπήρχαν πολλές....ΑΠΡΟΣΙΤΕΣ ομάδες στην κλήρωση... Απλά δεν ήταν τυχεροί (διαφέρει από το ότι ήταν άτυχοι)! καλό το ότι είναι το 1ο εκτός,αλλά δε νομίζω οτι εχει και τρελλή σημασία. Τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια, η σεβίλλη παίζει μπαλάρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 συγγνωμη αν φανω αισιοδοξος αλλα με το στυλ ποδοσφαιρου και την αποδοση που μπορει να πιασει η φετινη ΑΕΚ πιστευω οτι θα προκριθει 2 στημενες φασεις θελει ο ριβαλντο για να καθαρισει το παιχνιδι, μη μασατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εντελως φιλικα να σου πω κατι??? Ο Ολυμπιακος περσυ στα φιλικα εριχνε 5αρες και 4αρες. Στο τσουλου τον ηπιε.. Εκ πειρας λοιπον σου λεω να κοιτας οσο λιγοτερο γινεται την αποδοση των φιλικων ps - Εγω πρωτος ειπα οτι με τρομαξε η αεκ στα φιλικα. εξωγηινο ποδοσφαιρο ειδικα αυτο το δεξι μπακ σα τουρμπο παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg7vas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τωρα τα εμαθα. Μαλακια, ηθελα να περασει στους ομιλους η Αεκ (μεχρι εκει :razz:) Παντως πιστευω θα το παλεψει λιγο.Προβλεπω ενα 3-1 στη Σεβιλλη και 1-0 η Αεκ εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaxiopistos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Κριμα,ατυχη η Α.Ε.Κ. Μονο με θαυμα περναει,και παλι κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.