Sed22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Παιδια μηπως ξερεται αν τελειωσαν οι μεταγραφες στην Αεκ.... Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε αλλο παικτη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δεν θα ήτανε καλύτερα να πήγαινες να γράψεις στο τοπικ του Ολυμπιακού απο το να γράφεις στης ΑΕΚ? Επίσης αν νομίζεις οτι η καταπολέμηση της Βίας και η απομάκρυνση μερικών ανεγκέφαλων ζώων απο τα γήπεδα είναι ρουφιανιά, δείχνει το επίπεδό σου. Εκτός και αν ρουφιανιά είναι μόνο του Ντέμη, ενώ τα "καλόπαιδα" τα δικά σας που κελαηδάγανε διάφορα ονόματα με λίγα χαστούκια στην Ασφάλεια τότε που έγινε το μαχαίρωμα πριν λίγους μήνες στο Λαύριο ήταν απλά "διάδοση πληροφοριών". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theos-7- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δεν θα ήτανε καλύτερα να πήγαινες να γράψεις στο τοπικ του Ολυμπιακού απο το να γράφεις στης ΑΕΚ? καταρχην εχω την εντυπωση οτι υπαρχει η ελευθερια να ποσταρουμε οπου θελουμε αν ημαστε εντος θεματος. και δεν ξεκινησα καμια κουβεντα για τα περι ολυμπιακου στο τοπικ της αεκ. απαντησα σε πραγματα που γραφτηκαν για τον ολυμπιακο. και υπαρχουν ατομα αρμοδια να μου πουν αν απαγορευεται να γραφω εδω και δεν εισαι ενας απο αυτους.... Επίσης αν νομίζεις οτι η καταπολέμηση της Βίας και η απομάκρυνση μερικών ανεγκέφαλων ζώων απο τα γήπεδα είναι ρουφιανιά, δείχνει το επίπεδό σου. καταρχην sorry που δεν εχω το ιδιο υψηλο επιπεδο με σενα,αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη... καταδευτερον απαντησα στο "σας εχει βαλει σε κλουβια" που ανεφερε ο magnaman.... δε σε ειδα παντως να κατακρινεις και το επιπεδο του ομοιδεατη σου.... Εκτός και αν ρουφιανιά είναι μόνο του Ντέμη, ενώ τα "καλόπαιδα" τα δικά σας που κελαηδάγανε διάφορα ονόματα με λίγα χαστούκια στην Ασφάλεια τότε που έγινε το μαχαίρωμα πριν λίγους μήνες στο Λαύριο ήταν απλά "διάδοση πληροφοριών". αυτο δε λεγεται ρουφιανια,λεγεται δεν τρωω ισοβια για κατι που εκανε αλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καταρχην εχω την εντυπωση οτι υπαρχει η ελευθερια να ποσταρουμε οπου θελουμε αν ημαστε εντος θεματος. και δεν ξεκινησα καμια κουβεντα για τα περι ολυμπιακου στο τοπικ της αεκ. απαντησα σε πραγματα που γραφτηκαν για τον ολυμπιακο. και υπαρχουν ατομα αρμοδια να μου πουν αν απαγορευεται να γραφω εδω και δεν εισαι ενας απο αυτους.... Δεν απαγόρευσα κάτι, μία πρόταση έκανα... αλλά μάλλον δυσκολεύεσαι και να καταλάβεις τι γράφω. καταρχην sorry που δεν εχω το ιδιο υψηλο επιπεδο με σενα,αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη... καταδευτερον απαντησα στο "σας εχει βαλει σε κλουβια" που ανεφερε ο magnaman.... δε σε ειδα παντως να κατακρινεις και το επιπεδο του ομοιδεατη σου.... Δεν πειράζει που το επίπεδό σου είναι χαμηλό, μπορείς κάλιστα να το αναδείξεις όμως φάσκοντας και αντιφάσκοντας στο τόπικ του Ολυμπιακού. αυτο δε λεγεται ρουφιανια,λεγεται δεν τρωω ισοβια για κατι που εκανε αλλος... Α μάλιστα...ενώ ο Νικολαίδης δεν έχει δικαίωμα να προστατέψει τους οπαδούς που πάνε στο γήπεδο για να δούνε ποδόσφαιρο, και φυσικά την ομάδα, γιατί θα τον πούνε ρουφιάνο. Τα μιάσματα (όμοια με αυτά που κυνηγάει ο Νικολαίδης) που πήγανε για να σκοτώσουνε συνανθρώπους τους όμως, δεν είναι ρουφιάνοι (όταν ρουφιανέψανε) γιατί προσπαθούσανε να σώσουνε την μίζερη ζωούλα τους... Το οτι φάσκεις και αντιφάσκεις το έγραψα παραπάνω, δεν το επαναλαμβάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theos-7- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δεν απαγόρευσα κάτι, μία πρόταση έκανα... αλλά μάλλον δυσκολεύεσαι και να καταλάβεις τι γράφω. ε ναι δεν ειπαμε δυσκολευομαι να πιασω ατομα υψηλου επιπεδου,αυτα εχει η ζωη... για να στο θεσω πιο σωστα,την προταση που μου εκανες την εγραψα καπου που δεν πιανει μελανι,αφου δεν εισαι αρμοδιος να μου κανεις τετοιες προτασεις και ουτε με ξερεις και απο χτες Δεν πειράζει που το επίπεδό σου είναι χαμηλό, μπορείς κάλιστα να το αναδείξεις όμως φάσκοντας και αντιφάσκοντας στο τόπικ του Ολυμπιακού.Το οτι φάσκεις και αντιφάσκεις το έγραψα παραπάνω, δεν το επαναλαμβάνω... μωρε το οτι φασκω και αντιφασκω μου το λες και ολα ωραια και καλα,δε μου λες ομως και που συμβαινει αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕς ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟΣ προφανως και ποναει του ριμπο ποναει πολυ το ξερουμε το καταλαβαμε πηγαινε τωρα να πεταξεις την φανελα με το 10 που γραφει ριμπο διοτι αυτος ο γεροντακος που πηραμε θα στην τραβαει στο καραισκακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theos-7- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕς ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟΣ που λες μικρε, εγω σου μιλησα για μεταξυ μας (και μαλιστα για οταν ειχα λεμονη στον παγκο), τωρα το τι μου λες για ευρωπες κτλ ψιλο εως χοντρο ακυρο. προφανως και ποναει του ριμποποναει πολυ το ξερουμε το καταλαβαμε πηγαινε τωρα να πεταξεις την φανελα με το 10 που γραφει ριμπο διοτι αυτος ο γεροντακος που πηραμε θα στην τραβαει στο καραισκακι τωρα απο που καταλαβες οτι ποναει του ριμπο,δεν το καταλαβαινω ουτε κιαυτο... και το λες σε μενα που ημουν υπερ να φυγει(αλλα οχι με αυτον τον τροπο). οσο για τη φανελα, δεν αγορασα αγορινα μου φανελα με το ονομα του οπως δεν εχω αγορασει με το ονομα κανενος... και οταν εδιναν στην μπουτικ τη φανελα του ριμπο με 10 γιουρο (επειδη αλλαξε η εταιρεια) εγω τους ζητησα χωρις ονομα... αρα οπως καταλαβαινεις αυτα που λες δε κολλανε σε μενα,πες τα αλλου... τωρα να μου την τραβαει????θα μου τραβηξει τπτ που μου προεξεχει???πως το εννοεις??? προτιμω παντως να μου την τραβαει η δικια μου και οχι ενας 35αρης.... τωρα εσυ δεν ξερω..νταξει γουστα ειναι αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ο ριβαλντο ηταν θεος στον ολυμπιακο δεν μπορεις τωρα να τον αποθεοποιησεις και απο δω και στο εξεις θα ειναι θεος αλλα στην ΑΕΚ. κριμα για τον ολυμπιακο. Δεν ειναι αληθεια οτι οι ολυμπιακοι ηθελαν να φυγει. προσωπικο καπριτσιο του κοκκαλη ηταν η ολη φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theos-7- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ο ριβαλντο ηταν θεος στον ολυμπιακο δεν μπορεις τωρα να τον αποθεοποιησεις και απο δω και στο εξεις θα ειναι θεος αλλα στην ΑΕΚ.κριμα για τον ολυμπιακο. Δεν ειναι αληθεια οτι οι ολυμπιακοι ηθελαν να φυγει. προσωπικο καπριτσιο του κοκκαλη ηταν η ολη φαση μα δεν τον αποθεοποιώ ρε DIMITRISG,ισα ισα κιολας δεν εχω πει κακη κουβεντα για τον παιχτη ριβαλντο (σα χαρακτηρα βεβαια εχασα πασα ιδεα),παντα ηταν και ειναι παιχταρας... και εξαλλου δε νομιζω οτι μπορει ο οποιοσδηποτε να τον αποθεοποιησει. εγω ειπα απλα οτι προσωπικα (οχι ολοι οι ολυμπιακοι) δεν τον ηθελα αλλο στην ομαδα,για τον απλουστατο λογο οτι δε δεχεται ευκολα να κατσει παγκο και δε μαρκαρει για να κρατησει δυναμεις,με αποτελεσμα η ελλειψη μαρκαρισματος να κανει μπαμ στο τσου λου... και σου ξαναλεω,προσωπικη αποψη αυτη... και ειπα επισης οτι ποτε δεν αγοραζω εμφανιση με ονοματα παιχτων,γιατι δε γουσταρω.. ολυμπιακος ειμαι ουτε ριβαλντιακος ουτε κοκαλιακος ουτε τπτ αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καλα ρε γαυρακια , γιατι δεν κοιτατε την παρτη σας?εχετε παρει πρεφα οτι ο λεμονης δεν ειναι βατραχος να σασ φτιαξει ομαδα ?η νομιζετε οτι ο τζολε θα παιζει μεχρι τα 60 ??κακομοιρηδες ...δεν φανταζεστε τι σας περιμενει οπως λεει το συνθημα...σας εχει βαλει σε κλουβια σας δινει και καλα λεφτα αντε γεια και του χρονου με λεμονη στο ιντερτοτο Έτσι σας θέλουμε να σηκώνετε κεφάλι και να μας έρθετε με φόρα χανουμάκια. Έχετε μεγάλη πλάκα πραγματικά,πήρατε αυτόν που τον βρίζατε γέρο,σακάτη και κουτσό και κατευθείαν βγάλατε γλώσσα βρε κωλοτούμπες?Αλλά μια ζωή έτσι είστε και μετά έρχοντε οι φάπες,σας φταίει ο Μπριάκος (αλλά όποιον παίκτη αφήνει ο Θρύλος τρέχεται σαν τα λιγούρια να τον πάρετε) και μετά φτου και από τη αρχή. Το 3χ3=9 δεν είχε γίνει επί Μπάγεβιτς.... Σας έχει πονέσει πολύ ο Τζόλε έτσι? ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕς ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟΣπροφανως και ποναει του ριμπο ποναει πολυ το ξερουμε το καταλαβαμε πηγαινε τωρα να πεταξεις την φανελα με το 10 που γραφει ριμπο διοτι αυτος ο γεροντακος που πηραμε θα στην τραβαει στο καραισκακι Τολμάς να μιλάς εσύ για ευρώπη??Που χρειάστηκες 21 αγώνες για μια νίκη?Που σε όμιλο του ουεφα (και οχι τσου-λου) μάζεψες μηδέν (0) πόντους?Που σε κέρδισε μέχρι και ομάδα Β Γερμανίας??Πολύ γέλιο και εδώ. Στον Ολυμπιακό έχουμε δει παικταράδες που εσύ δεν θα τους δείς ούτε σε 50 χρόνια χανουμάκι.Ο Ρίμπο ήταν ένας από αυτούς ίσως ο κορυφαίος,έφυγε στο καλό να πάει.Τώρα αν εσείς θέλετε να ονειρεύεστε οτι μας πόνεσε πολύ είναι δικαίωμά σας,έτσι και αλλιώς τα τελευταία 13 χρόνια με τα όνειρα τρέφεστε και με αυτά επιζείτε.Σου υπενθυμίζω οτι δεν μας τον πήρατε,εμείς τον διώξαμε. Τη φανέλα κανείς δεν θα την πετάξει,μπαίνει στη συλλογή μαζί με το 10 του Ντέταρι,το 10 του Ζιοβάνι,το 8 του Καρεμπέ.το 9 του Προτασόφ. Συνέχισε τώρα που μπορείς να πετάς γλώσσα και να ονειρεύεσε γιατί δεν σου μένει πολύς καιρός μέχρι την προσγείωση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ισως η μνημη σου δεν σε βοηθαει - ποια ομαδα επαιξε πρωτη στους ομιλους του ch.l ισως ξεχνας και ποια ΟΜΑΔΑ πρωτη εφερε ευρωπαικο τιτλο στο basket ισως δεν γνωριζεις για το ρεκορ προσελευσης στο μπασκετ που κραταει μεχρι και σημερα ισως λεω , ισως ποναει περισσοτερο απο οσο φαινεται για τον ριμπο πολυ περισσοτερο επειδη θα σας πεταξει ο γεροντακος τα μπαλακια στο καραισκαι και εσεις θα στεκεστε αποχαυνωμενοι να χειροκροτατε για την προσφορα του πηγαινε και εσυ τωρα να πεταξεις την φανελλα με το 10 διοτι ποναει , τσουζει τοοοοοοοοοοοσο πολυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfs11 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 LOL LOL Ρε που τον βρήκαμε αυτόν εδώ. Μικρέ πήγαινε για κανένα παγωτό καλύτερα, να βγείς έξω να σε χτυπήσει και λίγο αέρας γιατί το έχεις ανάγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 στο κουτακι της τυχης ημουνα και βγηκα πριν απο λιγο πηγαινε και εσυ να πεταξεις την φανελα με το 10 μα καλα σε ολους πρπει να το πω αυτο >? η θα την φορατε και φετος υπαλληλακια του θειου? υ.γ ζε ρομπερτο , τουντζαι , τομασον , μακελελε , ρομενταλ , ρομπερτο καρλος και τοσες αλλες μεγαλες μεταγραφες λιγο προβατακια μου κανετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ισως η μνημη σου δεν σε βοηθαει - ποια ομαδα επαιξε πρωτη στους ομιλους του ch.lισως ξεχνας και ποια ΟΜΑΔΑ πρωτη εφερε ευρωπαικο τιτλο στο basket ισως δεν γνωριζεις για το ρεκορ προσελευσης στο μπασκετ που κραταει μεχρι και σημερα ισως λεω , ισως ποναει περισσοτερο απο οσο φαινεται για τον ριμπο πολυ περισσοτερο επειδη θα σας πεταξει ο γεροντακος τα μπαλακια στο καραισκαι και εσεις θα στεκεστε αποχαυνωμενοι να χειροκροτατε για την προσφορα του πηγαινε και εσυ τωρα να πεταξεις την φανελλα με το 10 διοτι ποναει , τσουζει τοοοοοοοοοοοσο πολυυυ Αφόυ λοιπόν έπαιξες πρώτος σε ομίλους του τσου-λου θα έπρεπε πρώτος να είχες μια νίκη και οχι μετά από 21 παιχνίδια.Κάνω λάθος? Και για να δείς πόσο αστείο είναι το επιχείρημά σου,μάντεψε ποιά ομάδα έπαιξε πρώτη στην Ευρώπη και στο Κύπελλο πρωταθλητριών το 1959?Ε Ας σοβαρευτούμε λίγο. Πές μου και τι σχέση έχει ο Ρίμπο με την κούπα σας πριν 45 χρόνια και την προσέλευση στο Καλλιμάρμαρο??? Εντάξει αγοράκι μου μας πονάει πολύ ο Ρίμπο.Έτσι είναι αφού έτσι νομίζεις.Μπορείς τώρα να χαλαρώσεις και το βράδυ να πέσεις ήσυχος για ύπνο. Απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι κανα πιτσιρικάκι 15 χρονών,ή έχεις μυαλό 15χρονου,αλλιώς δεν εξηγούντε οι ασυναρτησίες που γράφεις.Τζάμπα άνοιξα διάλογο μαζί σου. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καλα ρε σεις καθεστε κα ασχολειστε με ομαδες που εχουν να δουν τιτλο 20 χρονια ? απο τοτε που πηγαινανε νηπιο? πηραν ενα παικτη που πριν 3 χρονια τον κοροιδευαν γερο και μαζεψαν και οτι αλλα γεροντια και ξοφλημενους διωξαμε εμεις και ο βαζελος και νομιζουν οτι θα δουν ασπρη μερα με την αναγερωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.