chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 antreaslam περαστικά στον ξάδερφο σου, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το παιδί. Για την πράξη των "δικών μας" τι να σχολιάσει κανείς? Έλεος απλά. Και εγώ είμαι την άποψης να μην το τραβήξεις το θέμα γιατί από τέτοιους θρασύδειλους όλα να τα περιμένεις. Αν ποτέ μάθεις τα στοιχεία τους μήνυσε τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 αντρεα , αυτοι που αναφερεις με κανουν να ντρεπομαι... για μενα λυση ειναι να πανε φυλακη, μονο που δε θα κατσουν οσο τους αξιζει γιατι δεν ειναι απλα το ξυλο και ο τραμπουκισμος, ειναι η τρομοκρατια... δικη μου αποψη, αν οχι εσυ (για να μη στιγματιστεις και τρεχεις) υπαρχουν πολλα παλικαρια στην παραλιακη που μπορουν να κανουν τη δουλεια σου... το λεω γιατι εχω και γω μικρο ξαδερφο και δεν προκειται να αφησω (παροτι γαυρος αυτος) να τον πειραξει κανεις, και αν το κανει, δε θα μου εφτανε 1 μηνας φυλακη για "τιμωρια" περαστικα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifrit Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Τι μαλακία γκολ αυτό που φάγαμε........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Για ουεφα μας βλεπω, δεν πειραζει ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι μου φαινεται οτι ολα ειναι φτιαχτα για να περασουν τα Γαλλάκια?? Ελπιζω να διαψευστω στο 2ο ημιχρονο.Αντε μωρη Αεκαρα.Πάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 έλα ρε γμτ τι βλακείες κάναμε στο γκολ. Δυστυχώς ουέφα μας βλέπω μιας και η Μίλαν άνοιξε τα πόδια, και προπάντως εμείς δεν παίζουμε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά εγώ πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα έρθουν τα πάνω κάτω.Αρκεί να το πιστέψει η ΑΕΚ.Μάλλον η Μίλαν το πούλησε το παιχνιδάκι με τη Λιλ και πολύ μου τη σπάει αυτό....:evil: ΥΣ:όντως πολύ μούφα γκολ αυτό της Άντερλεχτ....:-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 οχι ρε 45 λεπτα ακομα ολα κρινονται σταματηστε (αν και οσφπ......) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 θα ειναι πραγματικα κριμα να μην περασετε. η μιλαν εκανε το θαυμα τις παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Στο σουπερσπορτ που δειχνει τη Μιλαν λενε οτι δεν εχει κανει ουτε μια ευκαιρια, αντιθετα με τη Λιλ που εχασε ευκαιριες για περισσοτερα γκολ. παντως θα ειναι πολυ λαθος να ριξουν το διαφαινομενο αποκλεισμο στη Μιλαν τα ΜΜΕ απο τη στιγμη που η Αεκ εχει ηδη δεχθει 2 αστεια γκολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 εφαγε και το δευτερο αντιο ζωη.. κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Βγαλαμε μονοι μας τα ματια μας αλλα και η Μιλαν βοηθησε στο να περασει η Λιλ .Μετα απο οσα εχουν ακουσει οι παικτες της για τα ατυχα αποτελεσματα στο campionato καθονται και χανουν απο τους Γαλλους για να τους αφησουν να περασουν. Και μετα λεμε οτι γινονται αδικιες μονο στην Ελλαδα.Πριν λιγο στο δευτερο γκολ της Λιλ εσπασα το ασυρματο ποντικι μου πανω στον τοιχο.Θα κλεισω την τηλεοραση μου φαινεται γιατι κινδυνευει ο υπολογιστης μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΜΑΝΩΛΗ κρατα τη τβ κλειστη ρε σας φερνει γουρι μου φαινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Αλλο ένα ΑΕΚΑΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Αν και είμαι Παναθηναϊκός, FORZA AEK!! Παλεύει πολύ για να χάσει, θα είναι πραγματικά κρίμα. Τώρα που είναι το 2-2 να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.