Christav Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ολοι γηπεδο τη Τριτη.Εγω πηρα στην 17. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchoriano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Έλα ρε ΑΕΚΑΡΑ πάρε το ματσάκι αύριο να τρελαθεί όλη η Ελλάδα. . . .Ευτυχώς η ομάδα έχει αρχίσει και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.Είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε την Μίλαν που φεν είναι και στα καλύτερά της.ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 μαλακια...μολις ειδα οτι σχεδον εχουν εξαφανιστει τα εισητηρια και σχεδιαζα να παρω αυριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 ε καλα τι περιμενες Forensick να βρεις και τη μερα του αγωνα? τετοια ματς ειναι sold out μονο και μονο απο το ονομα του αντιπαλου, ποσο μαλλον τωρα που η Αεκ ειναι σε εξαιρετικη κατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 δυστυχως δεν εξαρτοταν απο μενα αν θα παω γηπεδο, αλλα απο το αλλο παλικαρι που θα πηγαιναμε καθως υπηρχε σοβαρη πιθανοτητα να μην μπορει. ετσι το αφησαμε για τις τελευταιες μερες και τελικα πηραμε τα @@ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 έλα φίλε μου δοκίμασε για την θύρα 22. Έμαθα ότι έχουν μείνει κάποια!Και έλα γήπεδο ίσως να βρεις κάτι! Πάμε ρε Αεκάρα!5 πάνω στον Κακά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crisadoum Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 μόνο στην 29 υπάρχουν πλέον και λίγα(290).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 ωχ σοβαρά;Μπράβο γιατί θα έκαιγα τον forensick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 lets kick some ass tonight!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ΕΛΑ ΑΕΚΑΑΑΑΑΡΑ.....ΓΕΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Κανονίστε να παίξετε μπάλα σήμερα. Άντε. Χάρις σε φίλο ΑΕΚτζή θα είμαι κι εγώ μέσα απόψε. Έτσι για να σκάσει ο Forensick που θα το βλέπει από σουβλατζίδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bee21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μακαρι να κερδισουμε σημερα, αν και δεν το βλεπω. Τουλαχιστον να μη μας ξενερωσουν με εμφανιση τυπου Λιλ. Εχω διαρκειας στη 15 (επαρχιας) αλλα δεν μπορω να ανεβω λογω δουλειας (*&^%$) και νιωθω σαν το λιονταρι μεσα στο κλουβι... Αντε μωρη ΑΕΚΑΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δεν το δίνεις σε άλλον!!!! @punky σε ποια θύρα θα είσαι;Και εμείς πάντως αυτό ευχόμαστε να παίξουμε μπάλα σήμερα! Πάμε γεράααααααααααααααααα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω σε ποια θύρα θα είμαι. Θα το πάρω το εισητήριο από το φίλο μου έξω από το γήπεδο. Μου είπε πάντως στο τηλέφωνο ότι θα είμαστε πάνω από τον Ντέμη. Τώρα, πόσο πάνω και πόσο μακριά, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ετσι ρε αεκακι μαμασε τους *ποπο*ιταλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.