Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αξιοθαύμαστο το Χαϊδάρι.

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι να αξιοποιήσει την ήττα, εξαλείφοντας τη συγκεκριμένη νοοτροπία που κρύβεται πίσω από την εμφάνιση...άλλωστε μιλάμε για έναν απαξιωμένο θεσμό. Καλύτερα να φας τις σφαλιάρες σου σε αυτόν και να ξυπνήσεις κυνηγώντας το πρωτάθλημα και κυρίως το ψήσιμο μερικών παιχτών ως βάση για το μέλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μπράβο στο Χαιδάρι!

Τώρα στα χάλια μας τι να πεις;Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν τους πιάνει άγχος παίζουν ψηλές μπαλιές. Είναι τόσο δύσκολο να παίξουν με την μπάλα κάτω. Όταν η Αεκ φέτος αναγκάζεται να παίξει έχει προβλήματα!

Βέβαια δεν γίνεται να περιμένουμε όλους τους αντιπάλους. Σε όλα τα παιχνίδια με αριθμιτική υπεροχή μπλοκάραμε.

ΥΓ: ο Χαβίτο είναι παιχταράς,αλλα ΔΕΝ ανήκει στον άρη(έχει μόνο το 20% του παίχτη).

Αυτό που λες νομίζω ότι ισχύει μόνο για τους βραζιλιάνους παίκτες του Αρη, που ο μάνατζερ (ο αδερφός του Ροναλντίνιο) κατέχει το 80% των δικαιωμάτων.

Ο Χαβίτο έχει ρήτρα 7 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του.

Χάσαμε ok δεν ήρθε και η συντέλεια. Δεν απαξιώνω τον θεσμό μιας και δεν θα με χάλαγε καθόλου να τον κατακτήσω αλλά τα φερε έτσι η τύχη και με πέταξε έξω το Χαϊδάρι. Πάνω από λα ψυχραιμία, Λάρισα και Μilan μπροστά και πρέπει να τα καταφέρουμε. Το θέμα είναι ότι τα καλά παιδιά μας βράζουν ήδη (λες και γίναμε καμιά ομάδα οδοστρωτήρας εν μια νυκτί και η ήττα δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα ) και φυσικά τα γνωστά δημοσιαγραφάκια σπεύδουν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το πουθενά για να πουλήσουν τις κωλοφυλλάδες τους. Άκουγα sport fm το βράδυ και εξεπλάγην. Το ότι οι αντίπαλοι μας σπεύδουν να μας πικάρουν σημαίνει πολλά. Εξάλλου το Χαϊδάρι πάει για Α' ενώ ο Άρης για Β' οπότε...... :). Εξάλλου δεν έχουμε ανάγκη τους τίτλους για να επιβιώσουμε όπως κάποιοι άλλοι, επιβιώνουμε και με την παρούσα κατάσταση και μάλιστα παρόλες τις αντιξοότητες το παλεύουμε μια χαρά. Αεκάρα δεν ξενερώνουμε μαζί και στις χαρές μαζί και στις λύπες.

Ναι μπράβο στο Χαιδάρι!

Τώρα στα χάλια μας τι να πεις;Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν τους πιάνει άγχος παίζουν ψηλές μπαλιές. Είναι τόσο δύσκολο να παίξουν με την μπάλα κάτω. Όταν η Αεκ φέτος αναγκάζεται να παίξει έχει προβλήματα!

Βέβαια δεν γίνεται να περιμένουμε όλους τους αντιπάλους. Σε όλα τα παιχνίδια με αριθμιτική υπεροχή μπλοκάραμε.

όταν τα δήλωνε αυτά ο βασιλάκης-100 χρόνια μπροστά- δανιήλ, τον δουλεύαμε όλοι,αλλά όλοι οι προφήτες δικαιώνονται κάποτε!

πέρα από την πλάκα,το πρόβλημα της αεκ,δεν είναι η αριθμητική υπεροχή.

είναι ότι δεν έχει μάθει να πιέζει ορθολογικά,με πολλούς παίχτες απο το κέντρο κ επάνω.

Διατηρεί μια νοοτρόπια "να κρατήσω το μηδέν πίσω",και μπροστά,εξαιτίας προσωπικού ταλέντου των παιχτών μου,το ένα θα το βάλω.

ο φερέρ τους έχει απελευθερώσει ψυχολογικά,κ αυτό είναι μεγάλη επιτυχία.

το υλικό της αεκ είναι πολύ "λίγο" ώστε να στηριχτείς πάνω σε 20 παίχτες αυτής της ομάδας,αλλά το βασικό της πρόβλημα,είναι κ το βασικό της πλεονέκτημα συγχρόνως! το περίφημο rotation! γιατί,όλοι οι παίχτες ξέρουν ότι αν πάνε καλά θα παίξουν(ΘΕΤΙΚΟ),αλλά δεν έχει διατηρηθεί ένας κορμός που να ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου (ΑΡΝΗΤΙΚΟ)!

Αυτό που λες νομίζω ότι ισχύει μόνο για τους βραζιλιάνους παίκτες του Αρη, που ο μάνατζερ (ο αδερφός του Ροναλντίνιο) κατέχει το 80% των δικαιωμάτων.

Ο Χαβίτο έχει ρήτρα 7 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του.

νομίζω,ότι ισχύει για όλους τους ισπανο-βραζιλιάνους παίχτες!

η ρήτρα είναι για περίπτωση που καμία από τις 2 πλευρές δε μπορεί να αρνηθεί την πώλησή του...

Χάσαμε ok δεν ήρθε και η συντέλεια. Δεν απαξιώνω τον θεσμό μιας και δεν θα με χάλαγε καθόλου να τον κατακτήσω αλλά τα φερε έτσι η τύχη και με πέταξε έξω το Χαϊδάρι. Πάνω από λα ψυχραιμία,

... Το θέμα είναι ότι τα καλά παιδιά μας βράζουν ήδη (λες και γίναμε καμιά ομάδα οδοστρωτήρας εν μια νυκτί και η ήττα δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα ) και φυσικά τα γνωστά δημοσιαγραφάκια σπεύδουν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το πουθενά για να πουλήσουν τις κωλοφυλλάδες τους. Άκουγα sport fm το βράδυ και εξεπλάγην.

κοίτα,κατ εμέ,έχεις άδικο! αν δε μπορείς σε 120 λεπτά να πετύχεις ένα γκολ σε ομάδα 2ης κατηγορίας,που δεν της δίνεται πέναλτυ υπέρ της,στη συνέχεια μένει με 8(κυριολεκτικά),τότε πρέπει να υπάρξει ένας μικρός πανικός στην ομάδα,για το τι πάει λάθος! και αυτοί οι αποκλεισμοί (λαμία-ποσειδών μηχανιώνας-χαιδάρι, και για μας ο εργοτέλης), είναι "ξεφτίλες" που γράφονται στην ιστορία των ομάδων με μαύρα γραμματα!

όμως,μην ξεχνάτε κάτι... τρομερή αποτυχία βέβαια ο αποκλεισμός,αλλά, στην ισπανία,το κύπελλο,μέχρι τη φάση των 4, είναι ο θεσμός που οι μεγάλες ομάδες χρησιμοποιούν τις δευτερότριτες επιλογές τους!κ ο φερέρ,σε πολλά πράγματα είναι αλλιώς γαλουχημένος (όπως πχ το rotation κ το κύπελλο!)!

Ακόμα και οι ομάδες οδοστρωτήρες κάνουν τις γκέλες τους. Φαντάσου λοιπόν τις γκέλες μια ομάδας που δεν είναι οδοστρωτήρας. Επιμένω ότι δεν έγινε και κάτι το σπουδαίο. Δεν έπαιξαν, έχασαν, τέλος. Θα πρέπει την Κυριακή να βρίζω εν χορό Μώρα, Σαπάνη, Κυριακίδη και λοιπούς? Γιατί για να τους κάνω την ζωή δυσκολότερη? Αφού μαζί τους είμαι. Καλώς ή κακώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι στόχοι τους και οι επιδιώξεις είναι διαφορετικές από τις δικές μου για την ομάδα. Απλά δεν μπορούν όλα να πηγαίνουν κατ' ευχήν. Χάσανε χτες ναι για μένα τελείωσε εκεί.

Δεν ειμαστε ομαδα οδοστρωτηρας, δεν δημιουργηθηκε η ομαδα μεσα σε μια ημερα ή μια νυχτα, ηρεμια και υπομονη και ολα θα γινουν με τον καιρο τους...

Εγω βγαζω το καπελο στον Φερερ, γιατι δημιουργησε μια ομαδα που δεν φοβαται σαν αυτη του Σαντος, που βαριοσουν να τη βλεπεις.

Το μονο που δεν καταλαβαινω, τουλαχιστον για τον χτεσινο αγωνα ειναι, αφου τον Σαπανη δεν τον υπολογιζει καθολου, γιατι τον εβαλε ξαφνικα χτες να παιξει ολοκληρο αγωνα, δεν ειχε παιξει ουτε 1 δευτερολεπτο σε επισημο αγωνα...

Τελως παντων, οτι εγινε εγινε, ολοι μεσα με Λαρισα και Μιλαν!

14B θα είμαι εγώ, αρκεί να μου επιστρέψει το φιλαράκι μου το διαρκείας που του δάνεισα για τον σημερινό αγώνα αλλιώς η ΑΕΚ θα θρηνήσει έναν ΑΕΚτζή :) χεχε. Πάμε μωρή αεκάρα, να καπαρώσουμε το uefa και τελευταία αγωνιστική ότι βγει. Μόνο ΑΕΚ την τρίτη στο γήπεδο, ούτε original, ούτε Ντέμης ούτε τίποτα, ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...