kchoriano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Για τον Νικολάκη 3 γκολ σήμερα. Σε κάθε παιχνίδι με τον Άρη πρέπει να παίζουν και για αυτό το παιδί.Και μην τρελαθούμε τώρα η Λίλ έχει πολύ καλύτερους παίχτες από την ΑΕΚ. Καμία ομάδα στη Ελλάδα δεν έχει παίχτες σαν τον Κειτά, τον Μποντμέρ και τον Οντεμβιγκί και όποιος ασχολείται με το Football Manager ας μπει να συγκρίνει τους παίχτες τις ΑΕΚ με αυτούς της Λιλ. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ομάδα τερμάτισε πέρυσι πάνω από ομάδες σαν την Μονακό, την Μπορντό και την Οσέρ.Ακόμα και με 10 παίχτες ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσει η ΑΕΚ. Εδώ δεν μποσούσαμε να κερδίσουμε την Χάρτς με 9 τι να λέμε τώρα. Μεγάλη και πολύ δύσκοληγ νίκη. . . .ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΕΚ ΟΛΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ούτε το Νίκο τον ξεχνάμε γι'αυτό πρέπει να τους Π-Α-Τ-Η-Σ-Ο-Υ-Μ-Ε. Της Ένωσης οι ΑΕΤΟΙ, σκουλήκια κομματιάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ρε chill, οι κοπελιες ποιες ειναι? Δεν μου τις γνωριζεις καποια στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καθομαι και βλεπω την Αεκ με τον Αρη.Δεν μπορω να καταλαβω κατι εδω και παρα πολλά χρονια Ολες οι ομάδες ξυπνάνε μόλις παιζουν με την Αεκ. Τι επαθε ο Αρης και παιζει ετσι σημερα??? Ελπιζω σε ανατροπή Ετσι......................1-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Έτσι παίδες έτσιιιιιιιιιιιι ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει βέβαια λόγος μεγάλης χαράς με τον Αρούλη παίζαμε εξάλλου, αλλά η ομάδα σε λίγο καιρό δεν θα πιάνεται. Σε κάθε ματς καλύτερη............ VIVA LORENZO \0/. Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑ. Όσο για την ομάδα που μισώ όσο καμία άλλη μια ευχή έχω να της δώσω : "ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Κοιτα chill Αεκαρα ειμαι και εγω , αεκαρα εισαι και εσυ.Αλλα αυτη η ομάδα που παιζαμε μονο Αρούλης δεν είναι.Τον εχω δει σε αρκετα ματς φέτος και η ομάδα που εχει αν και νεα ειναι πολυ καλή.Δεν θα περάσει κανένας καλα εκει πάνω Μην κοιτάς που περάσαμε εμείς αλλα πιστεύω παίξαμε καλύτερα σε ορισμένα χρονικά σημεια του αγωνα και μετουσιόσαμε τις ευκαιριες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε γκολ. Αντε μωρη ΑΕΚΑΡΑ .Παμε σαν αλλοτε... Και ασε τους Αρειανους να φωναζουν για το 3ο γκολ το οποιο ειδαν σαν οφσαιντ (+την χαμενη ευκαιρια του Καμπανταη). Περαστικα στο παλικαρι που επεσε απο την Κερκιδα.Ευτυχως σηκωθηκε και περπατησε απ'οτι ειδα Και φυσικα η νίκη αφιερωμενη σε ένα άτομο το οποίο το αξίζει ..τον ΝΙΚΟ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου ο Αρούλης, Αρούλης ήταν, Αρούλης είναι και Αρούλης θα παραμείνει, απέναντι στο μέγεθος που ακούει στο όνομα ΑΕΚ. Γκολάρες και τα 3, ειδικά το φάουλ παναγία μου, κοντέψαμε να κατεδαφίσουμε το σπίτι εγώ και άλλοι δυο τρελοί που είμαστε άρρωστοι αεκτζήδες. Αυτή η ομάδα είναι αρρωστία και φέτος είμαι σίγουρος πως θα κάνει το ΜΠΑΜ. Ρε είναι τρελός ο ΙΤΑΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ. Α ΡΕ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ ΜΑΓΕ. Κρίμα για τον χαβίτο να χαραμίζεται στον Άρη. Ελπίζω κάποιος από τους μεγάλους να τον τσιμπήσει σύντομα. Αμαρτία είναι ένας παίχτης τόσο ταχύς και μέσα σ' όλα -πραγματικός διάολος να παίζει σε ομάδα με αρχηγό τον Nεμπεγλέρα (muxaxaxaxaxaxa). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 παντως και το γκολ που φαγαμε γαματο ηταν. αυτο που δεν μου αρεσει, ειναι το να υποτιμουμε την αλλη ομαδα. δεν το λεω για σενα chill, γενικα το λεω.ετσι οπως δεν μου αρεσει να λενε την αεκ, αεκακι, δεν μου αρεσει να λεω τον αρη, αρουλη. ωραια επαιξε σημερα και επλιζω να συνεχισει ετσι(ο αρης).εμεις επιτελους, χωρις σπουδαια μπαλα,καταφεραμε να φτιαξουμε ευκαιριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πιστευω πως ηταν ενα καλο παιχνιδι απο την πλευρα μας.Δειξαμε σοβαροτητα , δεν κάναμε πολλά λάθη οπως στο παρελθον και επιτελους για πρωτη φορα κάναμε τις ευκαιριες γκολ.Ελπιζω να συνεχισει ετσι η ομαδα , και να παρουμε οπως λες και εσυ τον Χαβιτο πριν τον παρει κανενας αλλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Έριχνα κλεφτές ματιές και στο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ εκτός του ντέρμπυ και μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή μπάλα.Τώρα πλησιάσαμε και οι δύο τον Ολυμπιακό,χεχεχεχεχε :twisted: Βέβαια θα προτιμούσα να μην είχατε κερδίσει,κακά τα ψέματα,έλα όμως που είμαι πρώην ΑΕΚτζής(στα 15 μου έγινα πράσινος) και τη συμπαθώ την ΑΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Τοτε πρεπει να βαλεις και το σημα της ΑΕΚ διπλα απο του ΠΑΟ αλλα να γραψεις δίπλα (πριν τα 15 μου χρονια) .lol Τον Παο δεν τον ειδα (ελλείψει supersport στο σπιτι ) αλλα χαρηκα που κερδισε τον Γαβρο αν και θα με ικανοποιουσε η ισοπαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Τοτε πρεπει να βαλεις και το σημα της ΑΕΚ διπλα απο του ΠΑΟ αλλα να γραψεις δίπλα (πριν τα 15 μου χρονια) .lolΤον Παο δεν τον ειδα (ελλείψει supersport στο σπιτι ) αλλα χαρηκα που κερδισε τον Γαβρο αν και θα με ικανοποιουσε η ισοπαλια. Χαχαχαχα.Καλό.... Φίλε μου εγώ είμαι φίλαθλος,όχι οπαδός και έτσι δεν τσακώνομαι με κανέναν.Υποστηρίζω την ομάδα μου ήρεμα και ωραία χωρίς αψιμαχίες και τσακωμούς.Μόνο με τους γάβρους φίλους μου δεν τα πάω πολύ καλά,αλλά και πάλι τα βρίσκουμε.....Και να ξέρεις ότι γενικά ο φανατισμός δεν είναι ωραίο πράγμα στη ζωή...Δε νομίζω να αξίζει να τσακωνόμαστε για τις ομάδες ε; ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο ρε ΑΕΚΑΡΑ!!!!μην μιλαμε με υποκοριστικά για άλλες ομάδες γιατί μειώνουμε την νίκη μας και τόσο μεγάλη ήταν θα τα καταλάβετε μετά. ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonomania Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Έτσι παίδες έτσιιιιιιιιιιιι ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει βέβαια λόγος μεγάλης χαράς με τον Αρούλη παίζαμε εξάλλου, αλλά η ομάδα σε λίγο καιρό δεν θα πιάνεται. Σε κάθε ματς καλύτερη............ VIVA LORENZO \0/. Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑ. Όσο για την ομάδα που μισώ όσο καμία άλλη μια ευχή έχω να της δώσω : "ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ" Καταρχας φιλε μου διακαταχεσαι απο κομπλεξισμο!!! Δεν προκεται να ασχοληθω μαζι σου διοτι προφανως αλλον αγωνα ειδες. Παμε τωρα στο αγωνιστικο μερος! Καποιος εδω μεσα ελεγε για 0-3 στο ημιχρονο!. Θεωρω οτι η Αεκ μετα το πρωτο 5λεπτο δεν επαιξε καλη μπαλα! Στο πρωτο ημιχρονο ημασταν καλυτεροι βαλαμε ενα γκολ και χασαμε 2 κλασσικες ευκαιριες για γκολ. Καπου εκει θεωρω θα τελειωνε το παιχνιδι αλλα δυστυχως δεν μπορεσαμε να το κανουμε! Στο δευτερο ημιχρονο ξεκινισαμε παλι πολυ καλα....χαθηκε παλι τετ α τετ με τον Χαβιτο και για ενα 20λεπτο ειμασταν πολυ καλοι. Με τις αλλαγες τις η Αεκ κυνηγησε την ανατροποη εκανε 3 ευκαιριες και εβαλε 3 γκολ(πεντακαθαρα). Εμεις απο την αλλη ειχαμε 7 κλασσικες ευκαιριες για γκολ αλλα δεν μπηκε στα διχτυα καμια! Χαιρομαι που η ομαδα μου παιζει αυτο το ποδοσφαιρο....χαιρομαο που παραγει ευκαιριες...αλλα εχουμε προβλημα στο σκοραρισμα! Για οσους ειδαν Αρουλη εχθες εχω να του πω οτι τους λυπαμαι! Συγχαρητηρια στην Αεκ για το αποτελεσμα που πηρε και οχι τοσο για την μπλα που επαιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 καταρχήν,είδα μόνο φάσεις χθες. όταν τελείωσαν οι φάσεις που είδα,η εντύπωση που μου έμεινε,είναι οτι κερδίσατε εντελώς άδικα,από άποψη φάσεων! βέβαια,ο άρης,έτσι κ αλλιώς,δημιουργεί,αλλά δε μπορεί να τελειώσει. διαβάζοντας σήμερα τις κινήσεις φερέρ,θεωρώ ότι το παιχνίδι γύρισε,το οφείλετε σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν. το ότι έχει καταφέρει παίχτες σαν τον καπάνταη κ τον μαντούκα να παίζουν μέχρι το 7,ενώ είναι παίχτες του 5,5 , είναι ΤΡΟΜΕΡΗ επιτυχία του! ΥΓ: ο Χαβίτο είναι παιχταράς,αλλα ΔΕΝ ανήκει στον άρη(έχει μόνο το 20% του παίχτη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.