liopyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω από πότε έχουν να δουν καλή μπάλα στην αεκ οι ορίτζιναλ, εγώ πάντως έχω να δω από τότε που έφυγε ο βάτραχος. Ας πουν κι άλλοι από πότε έχουν να δουν καλή μπάλα... Τhat was exactly my point.
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω από πότε έχουν να δουν καλή μπάλα στην αεκ οι ορίτζιναλ, εγώ πάντως έχω να δω από τότε που έφυγε ο βάτραχος. Ας πουν κι άλλοι από πότε έχουν να δουν καλή μπάλα... Και μετα με τον Ραβουση
leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Α! Τι ιδέα! Να φέρουμε τον Ραβούση! Ουστ βάτραχε προδότη. Πέτρος Πέτρος οεοεοε, οεοεοε, οεοεοε, Πέτρος Πέτρος οεοεοε, οεοεοε, οεοεοε!
kirdou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Απ'όσο ξέρουμε όμως, τα μεγάλα κεφάλ(α)ια, οι μεγάλοι παίχτες και οι μεγάλοι προπονητές όχι απλά δεν μας κοιτάνε, δεν μας γνωρίζουν. Κι εγώ γουστάρω Αμπράμοβιτς και Μουρίνιο, αλλά καλό είναι να κοιτάμε βιώσιμες λύσεις. Και η λύση του Μπάγιεβιτς είναι ότι πιο βιώσιμο και σίγουρο μπορώ εγώ να φανταστώ για να ξαναπερπατήσει η ομάδα. Εσύ πιστεύεις το αντίθετο? Οκ. Τι καλύτερο έχεις να προτείνεις? Δεν μιλαει κανεις για μουρινιο και λιπι.Ενα ξενο προπονητη μεσαιου βεληνεκους που εχει δουλεψει σε ομαδα πρωταθλητισμου.Τι διαολο δεν υπαρχει ενας τετοιος προπονητης σε ολη την ευρωπη;Αν ειναι βιωσιμη και σιγουρη λυση θα φανει στο γηπεδο.Παντως αν νομιζεις οτι εχει το μαγικο ραβδακι που θα μεταμορφωσει το ασχημοπαπο σε κυκνο αμεσως μαλλον θα απογοητευτεις....Οποτε κραταμε μικρο καλαθι Πιστεύεις κάτι τέτοιο?Θα έμπαινε στον κόπο ο Μανωλάς να κάτσει να χωρίσει στους Θρακομακεδόνες χθες αυτόν που φώναζε "προδώτη σήκω φύγε" αν ήθελαν τον κόσμο διχασμένο? 'Η θα έμπαινε στον κόπο η διοίκηση να κάθεται στο τραπέζι και να τα συζητάει με τους οργανωμένους...? Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Η αρχή και το τέλος της διχόνοιας όσο μπορώ να θυμάμαι την ΑΕΚ αρχίζει και τελειώνει στην original. Άλλες φορές δικαιολογημένα, άλλες φορές αδικαιολόγητα. Φυσικα και στο συγκεκριμενο ζητημα θα επρεπε να παρει και την γνωμη των οργανομενων.Ειδικα με οσα εχουν συμβει στο παρελθον...Τι να κανουμε μετραει λιγο παραπανω η γνωμη τους σε αυτο το θεμα....Να ρωτησει καποιον που βλεπει την ΑΕΚ απο την tv δεν εχει κανενα νοημα...Παντως η αρχη της διχονιας αυτη τη φορα εγινε απο τους 150 ανεγκεφαλους που ανεβηκαν στους θρακομακεδονες και τον αποθεωσαν χωρις να συντρεχει και κανενας λογος....Τωρα για τον μανωλα ο καιρος θα δειξει ποιος ειναι ο ρολος του...Πριν κανα μηνα ηταν παρον σε μια εκδηλωση για το γηπεδο....Στο συγκεκριμενο περιστατικο χτες λειτουργησε πυροσβεστικα και μαλιστα απο οτι ακουσα τον προστατεψε Ε, δεν ασχολείται και με κανένα τυχαίο.Ασχολείται με τον κατά γενική ομολογία/αποδοχή με τον πιο επιτυχημένο προπονητή που έχει περάσει εδώ και δεκαετίες από το ψωροπρωτάθλημα που βλέπουμε. Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους. Πετυχημενος μεν ξεπερασμενος δε.Η εποχη του προπονητη που ηταν και προεδρος και μανατζερ και σκαουτερ εχει περασει προ πολλου....Σε λιγο θα ακουσουμε οτι αποτελει και προοδο οτι επεστρεψεΣε μία καταχρεωμένη ΑΕΚ μοιάζει όνειρο.Σε μία υγειή στόχος. Ο ντεμης τι γνωμη εχει για ολα αυτα;Ξαφνικα ντουσκο-μανωλας-νικολαου γηπεδο στη νεα φιλαδελφεια ακουγετε....Απιστευτο αδειασμα απο τους μετοχους.Τελικα μηπως δεν εφταιγε αυτη η κακη οριτζιναλ που εφυγε;Μηπως γνωριζε για αυτο την εκανε;Ειναι λιγο περιεργο ολο αυτο....Αυτοσκοπός είναι η ωραία μπαλίτσα που κάποτε είχε γίνει ταυτόσημη με την ΑΕΚ,και μάντεψε από πότε έχουμε να την δουμε... Προεχει να κρατας την αξιοπρεπεια σου και μετα ολα τα αλλα....Αν περιμενει καποιος να παιξει η ΑΕΚ το διαστημικο ποδοσφαιρο προ 15 ετων μαλλον θα απογοητευτει...Μακαρι βεβαια αλλα δεν το βλεπω διοτι δεν εχει και τους αναλογους παιχτεςΠρωταθληματα μπορει να παρεις και με τον κοκκαλη προεδρο να τον φερουμε στην ΑΕΚ; Πανω απο ολα λοιπον αξιοπρεπεια.Αν δεν την εχει ο ντουσκο οφειλει να την εχει η διοικηση της ΑΕΚ
Sorath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Προτιμώ την αξιοπρέπεια με μια ομάδα που παίζει καλή μπάλα και καλό προπονητή (ο οποίος επανέλαβε οτι έχει ζητήσει συγνώμη για το τότε) παρά την αγωνιστική αθλιότητα που έχει πλέον η ΑΕΚ. Δηλαδή είναι αξιοπρεπές να μην μπορείς να νικήσεις την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος αλλά δεν είναι να δέχεσαι πίσω άνθρωπο ο οποίος έχει μετανιώσει;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ΑΕΚτζής δεν είμαι (το έχω ξαναπεί, άλλωστε). Όμως: Καλές και άγιες οι αντιρρήσεις της original, αλλά κάτι συγκεκριμένο δεν έχω διαβάσει ή ακούσει. Μια συγκεκριμένη αντιπρόταση, είτε για προπονητή, είτε για ιδιοκτησία. Εκτός κι αν θεωρούν οι φίλοι της ΑΕΚ λύση την επαιτεία (ας δώσει κάποιος, ρε παιδιά, τα 100.000 ευρώ που χρωστάμε στο μπάσκετ, για να συνεχίσει η μπασκετική ΑΕΚ την...πορεία της) ή τη μετατροπή τους σε γραμματόσημα πάνω στα οποία θα εξασκείται στο φτύσιμο ο Μελισσανίδης. Ο Νοτιάς είναι απών, ο Κανελόπουλος ολίγος και τα λοιπά, και τα λοιπά. Έστω, σύμφωνοι. Η αντιπρόταση, ποια είναι; Ο Μπάγεβιτς είναι γέρος, ξεπερασμένος, προδότης, αμετανόητος. Έστω, σύμφωνοι. Η αντιπρόταση, ποια είναι; Ας πούμε αυτά, πρώτα, για να έχει βάση η συζήτηση. Το να μου λέει ο εικοσάχρονος οπαδός (που όταν...πρόδιδε ο Μπάγεβιτς την ΑΕΚ αυτός δεν είχε πάει ούτε δημοτικό) ότι δεν μπορεί να τον συγχωρέσει, είναι θεμιτό, με την έννοια πως στον ψυχισμό του καθενός δεν μπορεί να μπει λογική. Όταν, όμως, μιλάμε για "ξένους μεσαίου βεληνεκούς με εμπειρία πρωταθλητισμού" θα πρέπει να μιλάμε κάπως συγκεκριμένα.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω από πότε έχουν να δουν καλή μπάλα στην αεκ οι ορίτζιναλ, εγώ πάντως έχω να δω από τότε που έφυγε ο βάτραχος. Ποιος είναι ο βάτραχος?
kirdou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Τι θεατρο σκιων ηταν παλι τουτο!Ορδες συγκινημενων Αεκτζιδων στελνουν sms στις εκπομπες και δηλωνουν την αμεριστη συμπαρασταση τους στον μετανιωμενο ντουσκο!Τα ραδιοφωνα παιζουν συνεχεια το "δεν θα χωρισουμε ποτε" ενω καταφτανουν κατα χιλιαδες οι ανθοδεσμες και οι αφιερωσεις....Oh my god!Τετοιο μελο ουτε ο φωσκολος δεν θα μπορουσε να σκηνοθετησει..... Μετα την σημερινη φαρσοκωμωδια και την παρασταση που παρακολουθησαμε νομιζω ειμαστε πιο σοφοι
user12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Προτιμώ την αξιοπρέπεια με μια ομάδα που παίζει καλή μπάλα και καλό προπονητή (ο οποίος επανέλαβε οτι έχει ζητήσει συγνώμη για το τότε) παρά την αγωνιστική αθλιότητα που έχει πλέον η ΑΕΚ. Δηλαδή είναι αξιοπρεπές να μην μπορείς να νικήσεις την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος αλλά δεν είναι να δέχεσαι πίσω άνθρωπο ο οποίος έχει μετανιώσει; Εντάξει οτι το έχει μετανιώσει και καλά. Δεν του κακόπεσαν τα λεφτά:devil::devil: Εγώ είμαι με τον Μπάγεβιτς απλά δεν μπορώ και να ξεχάσω οτι μας πούλησε για τα φράγκα,όπως και ο Ντέμης.Εγώ Ντούσαν στο γήπεδο δεν πρόκειται να φωνάξω αλλά όταν θα ακουστεί το όνομα του απο τα μεγάφωνα θα χειροκροτήσω. Και μπάλα δεν περιμένω να δω απο το 1ο 2ο παιχνίδι αλλά περιμένω να αλλάζουν σωστά την μπάλα στα 2 μέτρα,όταν έχει κάποιος την μπάλα να ξεμαρκάρονται οι υπόλοιποι και να μην κάθονται σαν αγγούρια,ο Μπασινάς όταν έχει την μπάλα να μην την κρατάει μια ώρα βγάλε την ομάδα στην αντεπίθεση,τι περιμένεις να οραγανωθεί η αντίπαλη άμυνα και τέλος όταν κάποιος θέλει να αλλάξει πλευρά και το κάνει με σέντρα να δώ την μπάλα να φτάνει στον παίκτη στην γραμμή και όχι αουτ. Βασικά πολλά ζητάω απλά ας κερδίσουμε :-D:-D:-D:-D
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 [...]Βασικά πολλά ζητάω απλά ας κερδίσουμε :-D:-D:-D:-D Εμένα για αρχή θα μου αρκούσε να παίζαμε (λίγο) μπάλα κι ας μην κερδίζαμε...
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ΑΕΚτζής δεν είμαι (το έχω ξαναπεί, άλλωστε). Όμως: Καλές και άγιες οι αντιρρήσεις της original, αλλά κάτι συγκεκριμένο δεν έχω διαβάσει ή ακούσει. Μια συγκεκριμένη αντιπρόταση, είτε για προπονητή, είτε για ιδιοκτησία. Εκτός κι αν θεωρούν οι φίλοι της ΑΕΚ λύση την επαιτεία (ας δώσει κάποιος, ρε παιδιά, τα 100.000 ευρώ που χρωστάμε στο μπάσκετ, για να συνεχίσει η μπασκετική ΑΕΚ την...πορεία της) ή τη μετατροπή τους σε γραμματόσημα πάνω στα οποία θα εξασκείται στο φτύσιμο ο Μελισσανίδης. Ο Νοτιάς είναι απών, ο Κανελόπουλος ολίγος και τα λοιπά, και τα λοιπά. Έστω, σύμφωνοι. Η αντιπρόταση, ποια είναι; Ο Μπάγεβιτς είναι γέρος, ξεπερασμένος, προδότης, αμετανόητος. Έστω, σύμφωνοι. Η αντιπρόταση, ποια είναι; Ας πούμε αυτά, πρώτα, για να έχει βάση η συζήτηση. Το να μου λέει ο εικοσάχρονος οπαδός (που όταν...πρόδιδε ο Μπάγεβιτς την ΑΕΚ αυτός δεν είχε πάει ούτε δημοτικό) ότι δεν μπορεί να τον συγχωρέσει, είναι θεμιτό, με την έννοια πως στον ψυχισμό του καθενός δεν μπορεί να μπει λογική. Όταν, όμως, μιλάμε για "ξένους μεσαίου βεληνεκούς με εμπειρία πρωταθλητισμού" θα πρέπει να μιλάμε κάπως συγκεκριμένα. Ο ΧΧ ειπε να ερθει καλυτερα ο Κωστενογλου μεχρι το τελος της σαιζον, και αμα παρει το πρωταθλημα να μεινει στον παγκο και για τη συνεχεια. Αυτος θελει το FACEPALM.JPEG
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλύτερο για τον ίδιο τον Κωστένογλου να πάει σε μια ομάδα που δε θα είναι προσωρινός. Με την έννοια αυτή, ο Αστέρας μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλή λύση: να δείξει τι αξίζει και (νέος είναι) να θέσει υποψηφιότητα για μεγαλύτερα πράγματα. Ομολογώ ότι αυτή τη δήλωση δεν την ήξερα, όμως τη βρίσκω ανούσια γιατί: α)θα ήταν πολύ απογοητευτικό για το χαρακτήρα του Κωστένογλου να παίξει το ρόλο του μπαλώματος δεύτερη φορά. β)ο όρος της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ώστε να παραμείνει ο Κωστένογλου και μετά το τέλος της σεζόν, έχοντας για αφετηρία το -8 είναι τουλάχιστον άδικο, αν όχι ολότελα ανεδαφικό. γ)το να χαθούν τα 2/3 μιας σεζόν, με προσωρινές λύσεις που μπορεί να γίνουν μόνιμ(οτερ)ες υπό απίθανες προϋποθέσεις δείχνουν μια ελαφρότητα που δε νομίζω ότι ταιριάζει στον άνθρωπο που έχει την προεδρία του Ερασιτέχνη. Κοντολογίς, facepalm, ναι.
N1ghtW0lf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Κοντολογίς, facepalm, ναι. ;) Ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα..."ναι ειμαι βλακας με περικεφαλαια." και το φωναζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.