Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως σε δυο σχετικα πιο αξιοπιστα γκαλοπ οπως του sportfm και του αεκ.κομ πανω-κατω 60% υπερ 40% κατα για την επιστροφη βρεκεκεξ....Οποτε καθε αλλο παρα 100 ατομα ειναι που δεν τον γουσταρουν οποιος τα λεει αυτα ζει σε γυαλα.....Επισης αυτοι οι 150 που πηγαν σημερα να τον αποθεωσουν απο καποιο κλαμπ του ολυμπιακου εκει γυρω ξεκινησαν ΑΕΚ παντως δεν ηταν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισης αυτοι οι 150 που πηγαν σημερα να τον αποθεωσουν απο καποιο κλαμπ του ολυμπιακου εκει γυρω ξεκινησαν ΑΕΚ παντως δεν ηταν...

Nαι σίγουρα.

ΑΕΚ είναι μόνο αυτοί που θα πάνε να σπάσουν αμάξια και να στείλουν σφαίρες...

Οχι δεν λεω αυτο.Αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο δηλαδη της προκλησης....

Τεσπα μεγαλη σημασια εχει η αυριανη συνεντευξη για μενα και πως θα τον πλασαρουν γενικα....Αν ερθει με κατω το κεφαλι(σεμνα και ταπεινα) και δεν κανει τιποτα περιεργες παλι δηλωσεις και τον βοηθησουν και τα αποτελεσματα στην αρχη θα υπαρχει ηρεμια....Αν δεν τον βοηθησουν τα αποτελεσματα θα εχει προβλημα πιστευω.....

Νομίζω πως απλά αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα αλλιώς.

Δεν έχει ο Μπάγιεβιτς την ομάδα της ΑΕΚ (στην κατασταση ειδικά που βρίσκεται αυτή) ανάγκη.

Η ομάδα έχει αυτόν ανάγκη.

Και όσο και να μην μας αρέσουν κάποια πράγματα, οφείλουμε να παραδεχτούμε τις ικανότητες του, και να το βουλώσουμε μια μέρα, μπας και την δούμε άσπρη.

Ναι μωρε αλλοι προπονητες στο πλανητη δεν υπαρχουν....Πισωγυρισμα ειναι και καταντια οτι περιμενεις απο ενα προπονητη που ειχες πριν 20 χρονια να γυρισει και σου δωσει παλι μια χαρα....Δηλαδη αν πεθανει να το κλεισουμε το μαγαζι;Ελεος

Υπάρχουν. Ηρθαν. Αποτέλεσμα είδαμε?

Εκτος και αν περιμένεις να μας δει ο Βενγκέρ.

Πισωγύρισμα ξε-πισωγύρισμα, έχουμε να δούμε χαρά 14 χρόνια. Αν βγάλεις τις χαρές που υπαίτιος ήταν αυτός, έχουμε καμμια 30ριά...

Το μαγαζί θέλει ένεση. Την έχουμε στα χέρια μας.

Δεν είναι λίγο αργά να την κοιτάμε στα δόντια?

Η ενεση που θελει το μαγαζι ειναι διοικητικη και μετα προπονητικη!Αν εχεις ορεξη να βαλεις χρηματα και να φτιαξεις ομαδα παιρνεις προπονητη καταξιωμενο απο το εξωτερικο και τον στηριζεις με παιχτες!Δεν πισωγυριζεις 20 χρονια με ενα καλο πλην ομως ξεπερασμενο προπονητη για να κρυψεις τα λαθη σου και τις αδυναμιες σου!Και το κυριοτερο δεν βαζεις στο τρυπακι του διχασμου τον κοσμο σου...Εκτος και αν αυτος ειναι ο στοχος σου....Οπως με τον μακαρο...

Αλλαξε ο αιωνας και ακομα με τον 60χρονο Μπαγεβιτς ασχολειτε μια ολοκληρη ομαδα....Ντροπη

Τελικα το πρωταθλημα ειναι εφημερη χαρα η αυτοσκοπος;

Η ενεση που θελει το μαγαζι ειναι διοικητικη και μετα προπονητικη!Αν εχεις ορεξη να βαλεις χρηματα και να φτιαξεις ομαδα παιρνεις προπονητη καταξιωμενο απο το εξωτερικο και τον στηριζεις με παιχτες!

Φραγκα εχεις για να παρεις προπονητη απο εξωτερικο και παιχτες??

Και αν δεν πιασουν τα εξοδα αυτα...τι γινεται? Θα ζηταει ο καθενας τα χρηματα του πισω?

Κοινως ο καθε επιχειρηματιας σκεφτεται επιχειρηματικα...δεν θα βαλει χρηματα δικα του στην ομαδα γιατι δεν αξιζει τετοιο ρισκο...ειδικα στην Ελλαδα.

εγω τουλαχιστον χαιρομαι που ανηκω στη μονη ομαδα που οι φυλλαδες της δεν ανηκουν στη διοικηση αλλα στην μιζερη μειοψηφια...

χαιρομαι που δεν ανεχομαι να ενημερωνομαι (για την ομαδα μου) απο τις οπαδικες φυλλαδες

εχω σιχαθει προεδρους να υπαγορευουν και "συντακτες" και "δημοσιογραφοι" να καταγραφουν το "ρευμα των καιρων"

Χατζηχρήστος: Εμείς δεν βλέπουμε κανένα Μπάγεβιτς, είναι... αόρατος!

Καλά ε; μιλάμε για ατάκα δημοτικού:

"καθρεφτάαααακι, καθρεφτάαααααακι":-D

"πα'ρτο πισω!":cry:

Η ενεση που θελει το μαγαζι ειναι διοικητικη και μετα προπονητικη!Αν εχεις ορεξη να βαλεις χρηματα και να φτιαξεις ομαδα παιρνεις προπονητη καταξιωμενο απο το εξωτερικο και τον στηριζεις με παιχτες!Δεν πισωγυριζεις 20 χρονια με ενα καλο πλην ομως ξεπερασμενο προπονητη για να κρυψεις τα λαθη σου και τις αδυναμιες σου!

Απ'όσο ξέρουμε όμως, τα μεγάλα κεφάλ(α)ια, οι μεγάλοι παίχτες και οι μεγάλοι προπονητές όχι απλά δεν μας κοιτάνε, δεν μας γνωρίζουν.

Κι εγώ γουστάρω Αμπράμοβιτς και Μουρίνιο, αλλά καλό είναι να κοιτάμε βιώσιμες λύσεις.

Και η λύση του Μπάγιεβιτς είναι ότι πιο βιώσιμο και σίγουρο μπορώ εγώ να φανταστώ για να ξαναπερπατήσει η ομάδα.

Εσύ πιστεύεις το αντίθετο?

Οκ.

Τι καλύτερο έχεις να προτείνεις?

Και το κυριοτερο δεν βαζεις στο τρυπακι του διχασμου τον κοσμο σου...Εκτος και αν αυτος ειναι ο στοχος σου....Οπως με τον μακαρο...

Πιστεύεις κάτι τέτοιο?

Θα έμπαινε στον κόπο ο Μανωλάς να κάτσει να χωρίσει στους Θρακομακεδόνες χθες αυτόν που φώναζε "προδώτη σήκω φύγε" αν ήθελαν τον κόσμο διχασμένο?

'Η θα έμπαινε στον κόπο η διοίκηση να κάθεται στο τραπέζι και να τα συζητάει με τους οργανωμένους...? Αυτά δεν γίνονται πουθενά.

Η αρχή και το τέλος της διχόνοιας όσο μπορώ να θυμάμαι την ΑΕΚ αρχίζει και τελειώνει στην original.

Άλλες φορές δικαιολογημένα, άλλες φορές αδικαιολόγητα.

Αλλαξε ο αιωνας και ακομα με τον 60χρονο Μπαγεβιτς ασχολειτε μια ολοκληρη ομαδα....Ντροπη

Ε, δεν ασχολείται και με κανένα τυχαίο.

Ασχολείται με τον κατά γενική ομολογία/αποδοχή με τον πιο επιτυχημένο προπονητή που έχει περάσει εδώ και δεκαετίες από το ψωροπρωτάθλημα που βλέπουμε.

Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους.

Τελικα το πρωταθλημα ειναι εφημερη χαρα η αυτοσκοπος;

Σε μία καταχρεωμένη ΑΕΚ μοιάζει όνειρο.

Σε μία υγειή στόχος.

Αυτοσκοπός είναι η ωραία μπαλίτσα που κάποτε είχε γίνει ταυτόσημη με την ΑΕΚ,και μάντεψε από πότε έχουμε να την δουμε... :-D

Αυτοσκοπός είναι η ωραία μπαλίτσα που κάποτε είχε γίνει ταυτόσημη με την ΑΕΚ,και μάντεψε από πότε έχουμε να την δουμε... :-D

Δεν ξέρω από πότε έχουν να δουν καλή μπάλα στην αεκ οι ορίτζιναλ, εγώ πάντως έχω να δω από τότε που έφυγε ο βάτραχος. Ας πουν κι άλλοι από πότε έχουν να δουν καλή μπάλα... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...