akpe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 έτσι, έτσι. Ομάδα λαϊκής βάσης. ρε, μη βιάζεστε τόσο! τη Θ21 τη ρωτήσατε; του Πειρατες; το σύνδεσμο Καλλιθέας; την κυρία Κάτια; Ακόμα χειρότερα. Δεν τους ρωτήσανε κάν. Δεν προλάβανε. "Κατά μια πληροφορία υπάρχει η «φιλική σύσταση» του Δημήτρη Χατζηχρήστου προς κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ να μην προχωρήσουν σε λύση Μπάγεβιτς για να επιστρέψει στην ομάδα η ηρεμία και να μην οδηγηθούν ξανά σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις." Τώρα εγω δεν ξέρω. Να γελάσω; Να κλάψω; Να στείλω καμιά σφαίρα με τα ΕΛΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Mακάρι να έρθει ο Ντούσαν ! Μονο έτσι θα δούμε λίγη μπάλα της προκοπής !!!!! Ελπίζω τουλάχιστον η Original να μην ξεκινήσει νέο πόλεμο......Ας του δώσουν λίγο αέρα Ας ΤΟΝ αφήσουν λίγο ήσυχο. Δεν αντέχω να βλέπω τέτοια μπάλα ρε παιδιά !!!!! Ας ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους για να δούμε και καμιά χαρα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλά έχει πολύ πλάκα ο ΧΧ ... Από την μία πιστεύει πως ο Κωστένογλου μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει πρωτάθλημα, από την άλλη κάνει φιλικές συστάσεις για να αποφύγουμε τους εμφύλιους... Είναι ανέκδοτο από μόνος του ο captain-διχόνοια όταν κάνει προτάσεις για να μείνουμε ενωμένοι... Λες και οι γνήσιοι παίρνουν γραμμή από την διοίκηση... Κύριε ΧΧ, άμα φωνάξεις Ντούσκο-Ντούσκο, όλα τα στρατιωτάκια σου θα ακολουθήσουν, και τέρμα οι εμφύλιοι. Τόσο απλό είναι. Οhhh wait. Let me guess. Δεν θα το κάνεις, γιατί είναι προδώτης και εσύ έχεις καλή μνήμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μεγαλομετοχος:Μακης Ψωμιαδης(να δουνε τα βρωμοπαιδα τι θα παθουν!) Προεδρος:Αλεκος Αλεξανδρης(και με αυτον εχετε προβλημα ο Χατζημουσιας; Τεχνικος διευθυντης:Βαθιληθ Τσιαρτας(να σας κοψει και τα χαρτζιλικια χα) Προπονητης:Ντοοοοουυυυσαααααννν Ντοοουυυυσσαααααν Μπαγιεβιιιιτςςς!!!!! Το γηπεδικο-προπονητικο το τρεχει ο.......Ντεεμης Νικολαιδης η αλλιως "μας ενωνεις μας εμπνεεις μας οδηγεις" Ενω συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες νομικος συμβουλος της παε και εκπροσωπος στην σουπερ λιγκα αναλαμβανει ο κουγιας! Περισσοτερο ρεπορταζ διαβαστε αυριο στον πρωταθλητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μετά την οριστική συμφωνία που επήλθε πριν από λίγο στις συζητήσεις του με τους μετόχους της ΠΑΕ. Η ανακοίνωση της πρόσληψης του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με τα έξι τελευταία πρωταθλήματα της Ενωσης θα γίνει μόλις επιστρέψει από τη Νέα Υόρκη ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς του οποίου ο ρόλος στην υπόθεση ήταν καταλυτικός.About fucking time. Παρακαλώ θερμά τους moderators, με το που ξεκινήσουν οι καφρίλες στο γήπεδο να μου σερβίρουν προκαταβολικά το ban. Τουλάχιστον πριν προλάβω να τις σχολιάσω στο παρών topic. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τσκ τσκ τσκ. Ακόμα και στην ατάκες γραμμή παίρνετε eh; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 βάτραχος - βάτραχος οε οε οε, οε οε οε, οε οε οε! Βάτραχος, βάτραχος οε οε οε, οε οε οε, οε οε οε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ειλικρινά, πόσο -IQ χρειάζεται κάποιος για να συνδιάσει τον Μπάγιεβιτς με τον Αγαπούλα? Νομίζω πως η μηχανή προπαγάνδας της official γνήσιας θύρας χρίζει αναβάθμισης, από κάπου μπάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 μεγεια τον βατραχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλορίζικος. -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 10 : 02 : 27----- Καλορίζικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τι έγινε μας την πέφτουν και οι απ'εξω τώρα? Νταξ ρε παιδιά, δεν θα πάρουμε φέτος κούπα, πως κάνετε έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλά γελάτε τώρα είμαι απο τους λίγους που χάρηκαν που ήρθε. Είμαι 21 και πρωταθλήμα δεν έχω δει το μόνο που θυμάμαι είναι η ομάδα που έφτιαξε ο Ντούσαν. Δεν λέω μας πούλησε για τα λέφτα αλλά όλοι αυτά θέλουμε. Έλα ρε Ντούσαν τουλαχιστον να δούμε λίγο μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.