alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Συμφωνουμε γενικα... Εισαι ο 2ος Ολυμπιακος παντως, που χαιρομαι να κανω συζητηση μαζι του. Εγώ είμαι σε καμιά θέση; Τριψήφια θέση ή τετραψήφια;;;
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εγώ είμαι σε καμιά θέση; Τριψήφια θέση ή τετραψήφια;;; 4312. αλλά ανεβαίνεις...
alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Έχω μεγάλο potential ability.... Γενικά... έχω μέλλον.
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Το technical rating σου ειναι λιγο χαμηλο, αλλα εχεις καλα mental attributes
user12 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Και γνωριμίες.... Το βασικοτερο αν πας για ελληνικο πρωταθλημα :-)
random Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 είμαστε μια ωράια ατμόσφαιρα... να ζητήσουμε να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ, σε "καφενείο των αντιπαναθηναϊκών" ;
user12 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 είμαστε μια ωράια ατμόσφαιρα...να ζητήσουμε να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ, σε "καφενείο των αντιπαναθηναϊκών" ; Ας το κανουμε λιγο εχθρικο τοτε Ποια ομαδα σας θυμιζει η Πορτο απο την Ελλαδα με ποιαν θα μπορουσατε να την παρομοιασετε? http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=130228
chill Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καμία δεν μας θυμίζει user12....Η Πόρτο δυο αγώνες έστησε όλους και όλους η καημένη. Η βρώμικη ομάδα που έχω εγώ κατά νου στην Ελλάδα αντιθέτως δεν θα δεχόταν ποτέ να στήσει μόνο 2 παιχνίδια....Μας έχει συνηθίσει να στήνει ολόκληρα πρωταθλήματα
alexzzz Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Καμία δεν μας θυμίζει user12....Η Πόρτο δυο αγώνες έστησε όλους και όλους η καημένη. Η βρώμικη ομάδα που έχω εγώ κατά νου στην Ελλάδα αντιθέτως δεν θα δεχόταν ποτέ να στήσει μόνο 2 παιχνίδια....Μας έχει συνηθίσει να στήνει ολόκληρα πρωταθλήματα Ε!!! Κόψε!!! Λίγα για τον Πανσεραϊκό!!!
eliask Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Αντε καλό καλοκαίρι από σήμερα για τα παιδιά! Καλύτερα που έγινε έτσι μπας και καταλάβουν στην ομάδα ότι χρείαζόμαστε κάλους παίχτες που θα ανεβάσουν την ομάδα παραπάνω.Και όχι παίχτες τύπου ράμος-μορέτο-μαντούκα κτλ κτλ.... Kαι κάτι που ξέχασα....Αυτό το προπονητικό κέντρο τί έγινε ρε παιδιά /??? Και του χρόνου στο βουνό θα την βγάλουμε ????
Berolinezos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ο Παναθηναικός ξύπνησε αλλά πολύ αργά δυστυχώς, κάποια παιχνίδια λίγο πιό πρίν έκανε χαρακίρι. Θα προτιμούσα ειλικρινά να πάρει το πρωτάθλημα αυτός φέτος σε σχέση με τον γνωστό πληρωμένο πρωταθλητή.
vision Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 πληρωμένος πρωταθλητής ε; κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου μερικοί από σας... διαβάστε τη συνέντευξη του Γιδόπουλου μπας και ξυπνήσετε. μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος...
random Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 τι έγινε; άναψε πάλι ο γλόμπος στη θέση "Γιδό"; ο επαγγελματίας παράγοντας που "βλέπει φώς και μπήκε"... σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ. τελικά τι είπε; τα ίδια με Κούγια ή διαφωνούν; Berolinezos, το πληρωμένος τι σημαίνει; πληρώνεται για να παιρνει κουπες; ή ειναι πληρωμένος -πλήρης- φουλ σε όλα τα πόστα; στα δικά μας.. ο Ριβάλντο δήλωσε οτι μένει : Ταφόπλακα ας ξεκινήσουμε το σχεδιασμό της σαιζόν 2009-2010. τι μεταγραφές λετε να κάνουμε; οι αντίπαλοι πως θα παρουσιαστούν;
user12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 2 μπακ καλα αν φυγει ο αρου 3.2 σεντερ μπακ αν φυγει παπ 3 και αν ο αλεξοπουλος ειναι χαλια 4.Και δυο ΚΑΛΑ αμυντικα χαφ αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.