Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε manuel πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα σου!

Πολύ την πάω την Λάρισα. Μου αρέσει που την ακολουθείτε και την στηρίζετε και όχι τώρα αλλά και όταν ήταν σε άλλες κατηγορίες. Μπράβο σας.

Eίναι καταπληκτικό το κλίμα πραγματικά. Χαίρεσαι να πηγαίνεις στο γήπεδο. Άσε που έχει κολλήσει ΑΕΛίτιδα όλη η πόλη και προχωράς στο δρόμο και ακούς από αριστερά και δεξιά Κλέιτον και Αλωνεύτης. Κάθε φορά που παίζει η ΑΕΛ είναι γιορτή. Πραγματικά μακάρι να μην χαλάσει ποτέ αυτό το πράγμα. Αφού ασχολούνται μέχρι και γυναίκες, καταλαβαίνετε τι γίνεται... Στο γήπεδο με την κοπέλα σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Sorry για το offtopic, αλλά ρε παιδιά σήμερα έκανα μάθημα σε κάτι πιτσιρίκια δευτέρας-τρίτης δημοτικού. Λοιπόν από τα 7 (3 αγόρια, 4 κορίτσια), μόνο ένα κοριτσάκι δεν είχε πάει στο γήπεδο! Και αυτό σε στυλ "μπα, δεν έτυχε ακόμα". Όλα τα άλλα "Ναι κύριε πηγαίνουμε συνέχεια και τις προάλλες έβρεξε κιόλας και βραχήκαμε!" 8 χρονών κοριτσάκια!

Σταματάω για την ΑΕΛ. Συγγνώμη που καταχράστηκα της φιλοξενίας σας! ;)

μη λεμε κουταμαρες, το τοπικ εχει ανοιχτει για ολους για να πει ο καθενας την αποψη του (σε λογικα πλαισια)

οποτε δεν εχεις καταχραστει καμια φιλοξενια!

Παντως εγω πολυ θα ηθελα να ημουν στην θεση να μπορω να παω στο γηπεδο με την κοπελα μου(Αν της αρεσε και το ποδοσφαιρο καλα θα ηταν),

ή με μια παρεα 10 ατομων ετσι απλα για να περασουμε την ωρα μας...

Ρε Λαρισάρα πες μου τον τρόπο να κάνω και γω την κοπέλα μου να της αρέσει το γήπεδο κα να την παίρνω μαζί μου στο ΟΑΚΑ γιατί κάθε φορά που πάω να δω την ΑΕΚΑΡΑ γίνεται μάχη. . . . Που να αρχίσω να πηγαίνω και στα εκτός έδρας.Πάει χώρισα.Παρόλο αυτά πηγαίνω και στα κοντινά τα εκτός.

Ρε Λαρισάρα πες μου τον τρόπο να κάνω και γω την κοπέλα μου να της αρέσει το γήπεδο κα να την παίρνω μαζί μου στο ΟΑΚΑ γιατί κάθε φορά που πάω να δω την ΑΕΚΑΡΑ γίνεται μάχη. . . . Που να αρχίσω να πηγαίνω και στα εκτός έδρας.Πάει χώρισα.Παρόλο αυτά πηγαίνω και στα κοντινά τα εκτός.

Μπα, δε γίνεται μεμονωμένα. Είναι θέμα κλίματος. Άλλο να πηγαίνει και να είναι μία στους 100 άντρες και άλλο να πηγαίνει και να είναι μία στους 15. Έχω δει μέχρι και παρέες με κοριτσάκια.

Όπως είπα, απλά η ΑΕΛ στη Λάρισα έγινε το γεγονός της πόλης, οπότε όλοι πάνε. Ας πούμε, στον Κόπερφηλντ θα μπορούσες νομίζεις να πας την κοπέλα σου εύκολα, αν δεν είχε γίνει τόση διαφήμιση;

Ρε φίλε τι σου έκανε ο blueviper εσένα και τον απέκλεισες γιατί και εδώ είχαμε κάτι φασαρίες μαζί του.Λες να σου φέρω και να σου αφήσω καμιά εβδομάδα την κοπέλα μου στην Λάρισα να μου την περάσετε από αυστηρή γηπεδική εκπεύδευση????:-D

Ρε φίλε τι σου έκανε ο blueviper εσένα και τον απέκλεισες γιατί και εδώ είχαμε κάτι φασαρίες μαζί του.Λες να σου φέρω και να σου αφήσω καμιά εβδομάδα την κοπέλα μου στην Λάρισα να μου την περάσετε από αυστηρή γηπεδική εκπεύδευση????:-D

Είμαι καλός άνθρωπος και με είχε βάλει σε ένα τριπάκι να απαντάω επιθετικά. Δε μου άρεσε αυτό στον εαυτό μου και αποφάσισα να αγνοήσω την ύπαρξη του (όπως άλλωστε θα έκανα και αν τον είχα μπροστά μου).

Συζητάει σαν δικηγόρος και μάλιστα με επίθεση στην αξιοπιστία του "κατηγορουμένου". Δηλαδή αν αποδείξει ότι είμαι ηλίθιος, αποδεικνύεται πως ότι έχω πει μέχρι τώρα είναι λάθος ;)

Εμένα μου αρέσουν οι ήρεμες συζητήσεις όπου αυτοί που συμμετέχουν ψάχνονται στη διάρκεια της συζήτησης. Δε μπορώ αυτούς που μου κάνουν μάθημα. Ούτε έχω να κερδίσω κάτι από κάποιον που νομίζει ότι ξέρει την αλήθεια, ούτε έχω να του δώσω κατι.

Θέλεις κι άλλα;

Άδειασαν οι σελίδες! Μου είχε φύγει το χέρι από το scroll! Και μόνο για αυτό, θα συνιστούσα και σε άλλους ανθρώπους τον αποκλεισμό ;)

Θα ήθελα να διαφωνήσω λίγο με τους προλαλήσαντες. Εγώ έχω πάει γήπεδο με τη κοπέλα μου και ήταν όλα καλά. Βέβαια διάλεξα μία πιο ήρεμη θύρα και όλα ήταν καλά.

Έλα ρε Μανώλη ωραία υπογραφή!!!

Ναι έχει αρχίσει να μας πιάνει ένα άγχος για νίκη στο cl. Σήμερα μπορούμε αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη!Πάμε γεραααααααα μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...